I've currently got two payments pending for over $200. Requested the first of two over three months ago now. Please don't use this service
THIS SITE DOESN'T WANT TO PAY ME ANYTHING I earn money by passing links. When registering on the site, he writes that I specify my nickname "crsmile", AND IN MY PROFILE I INDICATE MY REAL FULL NAME... Se mere
They take a while to pay out I've earned all 158 dollars but It took nearly 2 years to get it all, it's like a nice little late surprise, even when I forgot I had my account I recently got a notific... Se mere
Fake web. First of all it looks unprofessional. No animations no designs nothing and that’s not a problem as long as we are making money. But guess what? You can’t even make money¡ this is a fake wast... Se mere
Not allowed in Facebook
If not allowed in Facebook, then what is the F@cking point?
SCAM
they gave my account a red flag and they haven't responded to my ticket in a week. can't pay out.
also, in the payment rates tab it says it's $2.8 for Poland. bullsht. it was $0.3 for me.
Very bad company.
They won't pay you, they're scammers. All fake, don't trust this website.
Fakee!!!
They didn't payed me and then they banned me!! And I didn't do anything wrong!!! Don't trust this people!!!
They doesn't pay, and they banned me for no reason.
These people doesn't pay, they banned me because I told them that they didn't payed me. Don't trust the "great" reviews of this website because they're awful.
payout rates are good
i've never seen an advertisement company that gives $10 per 1000 clicks!