Adeas Privathospital Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 122 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser gennemgående det yderst venlige og professionelle personale for en fuldstændig tryg og behagelig behandling under hele forløbet. Mange fremhæver de utroligt dygtige kirurger og opmærksomme sygeplejersker, som sørger for yderst effektive operationer og fantastiske, smertefri resultater. Dog bemærkede nogle kunder også, at de var ret nervøse før selve operationen, men det dygtige personale formåede hurtigt at skabe tryghed. Forbrugerne forklarer desuden, at det samlede forløb fra første konsultation til udskrivelse er foregået fuldstændig gnidningsfrit uden ubehagelige overraskelser. Reviewers sætter stor pris på den grundige information og den personlige omsorg, som kendetegner hele hospitalets professionelle tilgang.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med staff og fremhæver hospitalets dygtige kirurger og venlige... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver det professionelle, venlige og... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og positiv feedback om produktet og de udførte operationer. Mange... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af behandlingen og resultaterne. Mange fremhæver,... Se mere

User experience

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med deres samlede oplevelse. Kunder roser det kompetente personale og de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Såvel forundersøgelser som selve skulderoperationen udført særdeles trygt - og vellykket. Opfølgning super. Imponerende, at man kan komme ind og samme dag være i fuld narkose, blive opereret, vågne... Se mere

Jeg har fået en ny hofte efter et langt forløb med mange smerter. Fik en grundig information omkring operationen af Tariq Fazal. Mødte rolig ind til operationen af et venligt og serviceminded p... Se mere

Har fået skiftet min hofte i venstre side på Adeas Privathospital. Begyndte i fitness efter tre uger og smed krykkerne efter fire uger. Kan nu det meste. Fik helt igennem en tryg og behagelig opleve... Se mere

UN BREVE SALUTO RICONOSCENTE Hej TARIQ "Egregio signor chirurgo" Tusind tak foreløbigt for den vellykkede operation. Jeg har det, efter omstændighederne, rigtig godt !!! Spero che tu possa... Se mere

1. Privathospital
  2. Mave-/tarmkirurg
  3. MR-center
  4. Ortopædkirurg
  5. Plastikkirurg
  6. Idrætslæge

Adeas er dit nye privathospital, beliggende på Østerbro. Vi har erfarne læger indenfor ortopædkirurgi (idræt, skulder, kunstige knæ og hofter, fod og ankel, ryg), mave-tarmkirurgi, plastikkirurgi, Øre-Næse-Hals-kirurgi, Idrætsmedicin, Reumatologi (gigtlidelser), Enodkrinologi (vægttab), Helbredsundersøgelser, Kardiologi (hjertesygdomme) og billeddiagnostik (MR-scanning, røntgen og Ultralydsscanning)

Svarer typisk inden for 1 uge

Fantastisk oplevelse på Adeas Privathospital

Fantastisk oplevelse at blive opereret, og få fjernet sin galdeblære grundet galdesten, på Adeas Privathospital. Utrolig venligt og nærværende personale, både sygeplejersker, kirurger og anæstesilæger.

Vil helt sikkert vælge at få udført min operation dér igen, hvis det bliver relevant i fremtiden.

1. september 2025

Kære Louise,

Adeas kaotisk pengemaskine!

Vi blev henvist til Adeas Privathospital af Hillerød Sygehus som 15 timer inden den planlagte operation aflyste!
Adeas skulle have kapacitet, men vi mødte et totalt rodet forløb hvor vi talte med den kirurg som skulle operere min kone Birgith Tørsleff. Imidlertid blev operation også udsat og den kirurg vi havde snakket med kom ikke til at operere Birgith. Birgith så aldrig den kirurg som kom til at udføre operationen og der har ikke siden udskrivningen været fulgt op på noget.
Vi var nødsaget til at tilkalde en privat læge som konstaterede at Birgith havde tabt meget blod, havde fået blodplasma og havde det meget dårligt og kastede op flere dage i træk! Men der var ingen hjælp fra Adeas!
Vores opfattelse er at Adeas er en pengemaskine som hurtigt at hjemsender syge patienter og ikke yder den træning elller opfølgning efter operationen de er forpligtet til!
Vores opfattelse af Adeas er meget meget negativ og vi forstår ikke at danske sygehuse kan henvise til et så ringe hospital!
Vi har indbragt sagen og forventer en forklaring på hele det kritisable forløb!
Birgith og Hans Tørsleff

25. august 2025

Kære Birgith og Hans Tørsleff,

Vi beklager at Birgith har haft et rodet forløb hos os. Jeg kan se af journalen at kirurgen har kontakte jer i går og beklaget forløbet. Jeg kan også se at sygeplejersken og fysioterapeuten har fulgt vores normale retningslinier og reageret på den lave blodprocent. Jeg kan også se at vi har svaret på jeres henvendelser. Genoptræningen foregår i jeres hjemkommune, hvortil der er sendt genoptræningsplan på udskrivningsdagen.
Vi har gennem 7 år i samarbejde med Region Hovedstaden opereret næsten 15.000 patienter fra de offentlige ventelister, herunder også patienter aflyst i det offentlige som i Birgiths tilfælde. Her gælder det at der er en tidsgrænse for, hvor sent vi må tilbyde en operation, hvorfor Birgith blev flyttet til en kirurg med kortere ventetid.

Vi oplever generelt meget høj patienttilfredshed blandt patienter som får indsat kunstige hofter eller knæled. Det kan bl a ses på vores Trustpilot score og i vors egne interne patienttilfredshedsundersøgelser. Det er derfor meget beklageligt, at I har haft en ikke-acceptabel oplevelse i forbindelse med operationen og indlæggelsen.

I er meget velkomne at rette henvendelse til undertegnede for opklarende spørgsmål.

Klaus Bak, CMO
Speciallæge, Partner
Kvalitetsansvarlig Læge

God, hurtig og effektive samt god service

Hurtigheden fra jeg ringede og prøvede at bestille en tid til slut har været hel fantastisk.
Der blevet taget godt hånd om mig og den inddragelse, det var en god oplevelse herfra.
Min operation gik også mega godt.
Og personalet var mega profissionelle og dygtige👌

12. august 2025

Kvalitetsansvarlig Læge

5/5! Fantastisk forløb, hele vejen rundt!

Har været igennem en ankel operation, hvor jeg hele vejen igennem forløbet er blevet mødt af dybt professionelle mennesker, der har skabt rammerne for, at mit forløb har været en succes!
Jeg kan trygt anbefale andre, at benytte sig af Adeas!

12. juni 2025

Kære Joah,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Tak for din anbefaling.

Ny hofte

Forundersøgelsen og røntgen gik hurtigt og effektivt. Super søde og venligt personal.
Jeg fik skiftet højre hofte hos dem og jeg ankom kl.8 kom på operationsstuen kl.9.15, vågnede kl.11.30, var oppe at gå med prædikestolen kl. 13.30, kl.15 kom fysioterapeuten og jeg var ude og med krykker og på trapper og til røntgen. Kl.15.10 kom lægen der have opereret og sagde at alt så meget fint ud og jeg gerne måtte smutte hjem. Kl. 15.30 gik jeg ud til bilen og blev kørt hjem.
Jeg gik små ture med krykker flere gange efter jeg kom hjem og idag, dagen efter, går jeg en masse småture og laver mine træningsøvelser.
Jeg er yderst imponeret over personalet og operationen og ville gerne give dem 10 stjerner.
Mvh.
Martin jakobsen

28. juli 2025

Kære Martin,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at din operation og dit ophold hos os var vellykket. Tak for en fin beskrivelse af din oplevelse af et effektivt trygt forløb ved din operation.

Partner, Speciallæge

Jeg er fuld af glæde og beundring over…

Jeg er fuld af glæde og beundring over et fantastisk forløb på Adeas. Lige fra modtagelse i receptionen, lægesamtale, røntgen, sygeplejersker og læger. Alt fungerede perfekt. Og tak til Lotte Staune, der overbeviste mig om rygmarvsbedøvelse og gjorde det super nænsomt. Og tusind tak til Sebastian Bjørck og hans team for god stemning på operationsstuen og en flot operation. Man var tryg og følte sig i gode hænder.
Jeg vil til enhver tid anbefale Adeas. Det er skønt, at man fra man trådte ind ad døren, havde fornemmelsen af viden og empati.
Mvh
Annette Lapp Christoffersen

10. juli 2025

Kære Annette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Vi giver alle dine roser videre. Tak!

Fra start til slut

Fra start til slut, lignede jeg et dådyr i forlygter. Men aldrig har jeg følt mig mere tryg, forstået, og lyttet til, end hos de Sygeplejesker som tager imod en både før og efter operation, den anæstesisygeplejerske på operationsstuen som fik lagt et drop på mig, som efter flere forsøg mislykkes af anæstesilægen. ( du pralede af du var god og vi grinte meget af det. Tak!) Samt læge - Jakob Regeur som har udført så fin en behandling, helt fra første konsultation, operationen, samt hjælpen efterfølgende som krævede endnu et lille visit (i hans ferie) .. I dag er der fjernet sting hos egen læge, og her væltede det også ind med rosende ord, om, hvor flot mit ar var syet. Sjældent havde egen læge set så flot en syning.
Læge Jakob Regeur har været med mig hele vejen, og har givet plads til min personlighed, som ikke er vildt begejstret for læger. Tak!
Super lægen har jeg kaldt ham 😁

8. juli 2025

Kære Charlotte,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at din operation og dit ophold hos os var vellykket. Håber dådyret er tilbage i vante græsgange nu :-)

Partner, Speciallæge

Jeg fik foretaget en hofte-reoperation…

Jeg fik foretaget en hofte-revision/reoperation på højre side for 3 mdr siden. Den oprindelige operation blev foretaget for snart 7 år side på et andet hospital.
Jeg var glad da jeg fandt ud af for 4 mdr siden, at kirurgen ville være den samme som da jeg fik en ny hofte på venstre side for 2 år siden, idet alt er gået som smurt.
Jeg vil således gerne takke Tariq for et godt stykke arbejde (igen) og kan således konstatere i dag, 3 mdr efter reoperationen, at jeg er fuldstændig rask og uden nogen former for men.
Desuden vil jeg også gerne fremhæve hele ADEAS-holdet for en solid professionel proces, før-under-efter operationen. Tak til jer !
Mvh,
Allan.

31. marts 2025

Kære Allan,

Kvalitetsansvarlig Læge

Fantastisk oplevelse - er nu endelig smertefri.

Vil gerne sige stor tak til kirurg Tarig Fazal, der har genopereret min venstre hofte, der desværre havde fået isat en for lille protese. Denne gang gik det fantastisk og var meget optimistisk, da jeg skulle have opereret den højre hofte. Jeg bad om, at Tarig igen skulle operere mig, hvilket lykkedes. Så efter 2 hofteoperationer er jeg nu smertefri og føler at jeg har fået mit liv igen -tusind tak Tarig for din måde at være på, og din hjælp til at få min højre hofte opereret hurtigt. Jeg ønsker dig det bedste fremover -tak.
Claus.

31. marts 2025

Kære Claus,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at dine operationer hos os har været vellykket. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og sender dine roser videre til kirurg og personale.

Fantastisk hospital

Fantastisk hospital. Ligefra man bliver modtaget i receptionen, og - til man tager hjem efter en konsultation eller operation, oplever manstor professionelisme og kompetence. Samtidigt er det noget af det venligste medicinske personale jeg nogensinde har mødt i mit liv. Jeg anbefaler meget varmt ADEAS

1. juli 2025

Kære Kirsten,

Kvalitetsansvarlig Læge

Stor tak for to vellykkede hofteoperationer

I forbindelse med to vellykkede hofteoperationer i januar og april 2024 vil jeg gerne rette en stor tak til overlæge Tariq Fazal og hele det dygtige team omkring operationerne.

Alle involverede var yderst kompetente, professionelle og velforberedte. Jeg følte mig tryg og godt informeret gennem hele forløbet – både før, under og efter operationerne. Den omsorg og opmærksomhed, jeg blev mødt med, har gjort en stor forskel for min oplevelse og restitution.

Jeg kom mig hurtigt efter begge operationer, og det tilskriver jeg den høje faglige standard og den gode pleje, jeg modtog.

Tak for en fantastisk indsats og et forbilledligt sundhedstilbud!

Erol

12. juli 2024

Kære Erol,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at dine operation og ophold hos os har været vellykket. Vi giver dine roser videre. Det er dejligt med sådan et feed back!

Partner, Speciallæge

Netop hjemkommet med at nyt knæ

Netop hjemkommet med at nyt knæ - efter et 5 stjernet ophold på Adeas. Har bare følt mig så tryg og vildt godt behandlet, hele vejen igennem. Virkelig kompetent personale, lige fra kirurg Xiaodong Ma, narkose læge Alexander og til det søde, søde plejepersonale. Stor tak til alle.

25. juni 2025

Kære Belinda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Vi giver roserne videre til alle involverede.

Kvalitetsansvarlig Læge

Jeg fik nyt knæ d 25/3-25 og har været…

Jeg fik nyt knæ d 25/3-25 og har været til kontrol d 24/6-25 og alt var som det skulle være, jeg har fået en meget fin behandling og siger tak til Xiaodong Ma for et fint knæ mvh mona Jespersen

25. marts 2025

Kære Mona,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Ønsker dig en god sommer.

To nye hofter

Den gennemgåede person var kirurgen Tariq og han fik mig til at være tryg gennem hele forløbet, som var uden udfordringer. Tak til et yderst professionel personale ved begge operationer i januar og marts.

23. juni 2025

Kære Erik,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at din operation og dit ophold hos os var vellykket. Tak for din ros som vi giver videre til Tariq og personalet.

God oplevelse på privathospitalet ADEAS v/Parken - journalnr. 748681

Min hustru har nu indenfor kort tid gennemgået 2 vellykkede operationer(2 nye hofter) på Adeas privathospital(v/Parken). Operationerne blev foretaget af læge Mohammad Tariq Fazal, som jeg finder yderst professionel, idet han inden operationerne gav en grundig orientering, ligesom han efter operationerne fulgte min hustru til "dørs" med god vejledning. Under hele "opholdet" følte man sig velkommen i en rigtig god stemning lige fra man blev budt velkommen i receptionen til den afsluttende samtale. Stor tak til hele personalet og en specielt tak til Tariq, der på sikker vis, "førte kniven".

1000-tak for god behandling
K.Markussen

13. juni 2025

Kære Mogens,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din hustrus operation hos Adeas. Det er dejligt at høre at hun følte sig velkommen og tryg ved sin operation og indlæggelse.

Kvalitetsansvarlig Læge

Hvorfor gjorde jeg det ikke noget før?

Jeg har fået et halvt nyt knæ og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget rent helbredsmæssigt. Efter flere år med mange smerter og 7 mdrs intensiv GLAD-træning måtte jeg indse, at der ikke var nogen vej udenom en operation og jeg var så heldig at blive henvist til Adeas. Operationen gik helt uden problemer og jeg har simpelthen fået et nyt liv uden smerter og med masser af bevægelse, frihed og livskvalitet. Jeg er SÅ taknemmelig, gladere og sundere fordi jeg igen kan dyrke motion uden smerter.

30. januar 2025

Kære Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Vi er glade for at du fik din livskvalitet tilbage.

Dobbelt knæoperation

Lige afsluttet et dobbeltforløb på Adeas Privathospital.

I oktober 2024 fik jeg en helprotese i mit venstre knæ. Efter 4 måneder med hurtig bedring fik jeg ligeledes indopereret en helprotese i mit højre knæ. Begge operationer blev udført af Pasha, der er en superdygtig kirurg- og samtidig med sin faglige dygtighed er han meget venlig og imødekommende, så jeg var ikke i tvivl om, at han også skulle operere mig 2. gang, og helst med det samme dygtige team.
Nu godt 3 måneder efter sidste indgreb, går jeg lange ture med min hund og er begyndt at spille bordtennis. Jeg har fået et helt nyt liv efter mange år med smerter. TAK!!!
Mvh Ulla Helbing

26. maj 2025

Kære Ulla,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at dine operationer forløb så fint og at resultatet på begge knæ var vellykket. Dejligt at du har genvundet din livskvalitet og har genoptaget bordtennis.

Ny hofte

Den 3. februar 2025 fik jeg en ny hofte på adeas hospital, Parken. Kirurg Tariq Fazal og hans dygtige team gjorde et fantastisk arbejde og jeg var i de bedste hænder i det døgn opholdet varede. Jeg var til kontrol i mandags og alt er forløbet som planlagt. Jeg er på vej tilbage til min gamle form og vigtigst af alt, så er jeg smertefri.

3. februar 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding i forbindelse med din operation hos Adeas. Vi giver dine roser videre.

Jeg blev opereret for lyskebrok af

Jeg blev opereret for lyskebrok af
Jacob V. H. Regeur
Lige fra forundersøgelse var jeg i trykke hænder, jeg havde aldrig før været opereret eller været i fuld narkose, men Jacob forklarede hele forløbet på en let forståelig måde, og jeg følte mig klar til operationen, det var en rigtig god oplevelse, og alt gik som det skulle, alle på Adeas skal have en kæmpe ros for den ekspertise de hver især bidrog med 🤗
Og det vigtigste, jeg er fri for mit brok 👍🏻
Tak Jacob du er👌🏻
Mange Hilsner Kim Rost🏄‍♂️

17. marts 2025

Kære Kim,

Mange tak for de fine ord og den meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at din operation og hele forløbet hos os var vellykket. Vi giver dine roser videre.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Det er nu 3 uger siden jeg fik fjernet et stykke knogle på hælen hvor jeg i starten humpede rundt, præcis som jeg skulle forvente. Alt var enestående lige fra indkaldelsen, operationen og den måde jeg mødte det smilende personale. Lad mig bare sige det klart: DET VAR PROFFESIONELT med stor tak.
Poul Henning, Dragør

22. april 2025