Adeas Privathospital Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 122 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser gennemgående det yderst venlige og professionelle personale for en fuldstændig tryg og behagelig behandling under hele forløbet. Mange fremhæver de utroligt dygtige kirurger og opmærksomme sygeplejersker, som sørger for yderst effektive operationer og fantastiske, smertefri resultater. Dog bemærkede nogle kunder også, at de var ret nervøse før selve operationen, men det dygtige personale formåede hurtigt at skabe tryghed. Forbrugerne forklarer desuden, at det samlede forløb fra første konsultation til udskrivelse er foregået fuldstændig gnidningsfrit uden ubehagelige overraskelser. Reviewers sætter stor pris på den grundige information og den personlige omsorg, som kendetegner hele hospitalets professionelle tilgang.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med staff og fremhæver hospitalets dygtige kirurger og venlige... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver det professionelle, venlige og... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og positiv feedback om produktet og de udførte operationer. Mange... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af behandlingen og resultaterne. Mange fremhæver,... Se mere

User experience

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med deres samlede oplevelse. Kunder roser det kompetente personale og de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Såvel forundersøgelser som selve skulderoperationen udført særdeles trygt - og vellykket. Opfølgning super. Imponerende, at man kan komme ind og samme dag være i fuld narkose, blive opereret, vågne... Se mere

Jeg har fået en ny hofte efter et langt forløb med mange smerter. Fik en grundig information omkring operationen af Tariq Fazal. Mødte rolig ind til operationen af et venligt og serviceminded p... Se mere

Har fået skiftet min hofte i venstre side på Adeas Privathospital. Begyndte i fitness efter tre uger og smed krykkerne efter fire uger. Kan nu det meste. Fik helt igennem en tryg og behagelig opleve... Se mere

UN BREVE SALUTO RICONOSCENTE Hej TARIQ "Egregio signor chirurgo" Tusind tak foreløbigt for den vellykkede operation. Jeg har det, efter omstændighederne, rigtig godt !!! Spero che tu possa... Se mere

1. Privathospital
  2. Mave-/tarmkirurg
  3. MR-center
  4. Ortopædkirurg
  5. Plastikkirurg
  6. Idrætslæge

Adeas er dit nye privathospital, beliggende på Østerbro. Vi har erfarne læger indenfor ortopædkirurgi (idræt, skulder, kunstige knæ og hofter, fod og ankel, ryg), mave-tarmkirurgi, plastikkirurgi, Øre-Næse-Hals-kirurgi, Idrætsmedicin, Reumatologi (gigtlidelser), Enodkrinologi (vægttab), Helbredsundersøgelser, Kardiologi (hjertesygdomme) og billeddiagnostik (MR-scanning, røntgen og Ultralydsscanning)

Svarer typisk inden for 1 uge

118 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hofteoperation

Efter mange år med gradvis større problemer med den ene hofte fik jeg i februar 26 lavet fuld hofteoperation udført af kirurgen Tariq. Både selve den vellykkede operation og det efterfølgende forløb gik så stærkt at jeg var ude af vagten allerede ved aftentide. De efterfølgende uger/måneder er gået over forventning og jeg har genvundet styrke, fleksibilitet etc og har ikke længere ømhed og smerte. Jeg takker for den gode behandling og kan kun sende anbefaling om Adeas videre til andre.

16. februar 2026

Jeg har fået skiftet hofte i højre side…

Jeg har fået skiftet hofte i højre side efter mange år med nedsat bevægelighed og det sidste år med i gen bevægelighed og dermed også store lændesmerter som gjorde jeg kun kunne gå ca 400 meter i den jeg skulle hvile lænden og hoften - efter operationen som Sebastian Bjørck udførte har jeg fået fuld bevægelighed tilbage og ingen lændesmerter mere - jeg kan også gå + 5 km nu uden at blive træt - så fra mig en kæmpe ros til Sebastian for perfekt udført operation
Hilsen Carsten - en meget glad mand i dag 👍

25. februar 2026

Kære Carsten,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at du efter mange års gener og nedsat bevægelighed har fået så markant forbedret din livskvalitet. At du nu kan gå mere end 5 km uden smerter og samtidig er blevet fri for dine lændesmerter, er netop det resultat, vi stræber efter for vores patienter.

Jeg vil med stor glæde viderebringe din ros til kirurgen. Det betyder meget for hele teamet at høre, at operationen og resultatet har levet op til dine forventninger.

Vi ønsker dig fortsat mange gode og aktive år fremover.

Kirurg Tariq Fazal

Jeg har netop været i gennem en hofteoperation med Kirurg Tariq Fazal og hans personale, som alle har efterladt mig med en godt gennemført operation og et godt forløb.
Tak til jer alle!

23. marts 2026

Kære Michael,

Mange tak for din flotte tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt forløb i forbindelse med din hofteoperation, og at du følte dig godt taget hånd om gennem hele processen.

Jeg vil med glæde viderebringe din ros til kirurgen og resten af teamet. Det betyder meget for os at vide, at vores patienter oplever både høj faglig kvalitet og god omsorg.

Vi ønsker dig rigtig god bedring og alt det bedste fremover.

Partner, Speciallæge

Top Professionelt og en rigtig god oplevelse

En stor tak for alt.

Jeg har fået foretaget en knæoperation (½ knæprotese) hos Adeas, og hele forløbet har været en virkelig god oplevelse. Fra forundersøgelse og forberedelse til selve operationen og opfølgningen bagefter – alt har været hurtigt, trygt og meget professionelt.

Jeg vil især rose Adeas for den tydelige og omfattende information gennem hele forløbet. Særligt efter udskrivning, hvor jeg fik udleveret og grundigt gennemgået en ”goodie bag” med medicin, vejledninger og en detaljeret forløbsbeskrivelse. Det gav ro og overblik.

Personalet hos Adeas er helt fantastisk. Fra ankomst til hjemsendelse blev jeg mødt af venlighed, faglighed og en rigtig god stemning, som skabte tryghed hele vejen igennem. Sygeplejerskerne på både opvågning og sengeafsnit var opmærksomme, nærværende og altid med et smil.

En særlig tak til:
• Pasha (ortopædkirurg)
• Lotte (anæstesilæge)
• Anæstesisygeplejersken
• Lykke (sygeplejerske)
• Michelle (sygeplejerske)
• Sygeplejersken der tog imod mig og passede mig på opvågningen
• Luka (fysioterapeut)
… og alle jer andre omkring forløbet, som jeg desværre ikke fik navne på.

Tak for en rigtig god oplevelse og en vellykket operation hos jer.

Mvh. Jan V. Larsen

4. juni 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din meget flotte og detaljerede tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet hele forløbet omkring din halv knæprotese som trygt, professionelt og velorganiseret. Vi lægger stor vægt på, at vores patienter føler sig godt informeret og trygge gennem hele behandlingsforløbet, så det er særligt glædeligt at læse, at både informationen, forberedelsen og opfølgningen har givet dig ro og overblik.

Din anerkendelse af vores medarbejdere betyder rigtig meget. Jeg vil med stor glæde viderebringe din ros til Pasha, Lotte, Luka, Lykke, Michelle samt resten af det tværfaglige team, som har været involveret i dit forløb. Det er netop samspillet mellem faglighed, omsorg og nærvær, som vi bestræber os på at levere hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig fortsat god genoptræning og mange aktive år med dit nye knæ.

Partner, Speciallæge

Jeg har fået den mest fantastiske og…

Jeg har fået den mest fantastiske og professionelle behandling på Adeas. Jeg har fået ny hofte og har været tryg hele vejen igennem. Sebastian som udførte operationen har været så nærværende og professionel🤗Kan kun varmt anbefale Adeas. Marianne Pilegaard

5. marts 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg gennem hele dit forløb, og at du har haft en så positiv oplevelse i forbindelse med din hofteoperation.

Din ros til Sebastian betyder meget, og jeg vil med glæde give den videre. Vi lægger stor vægt på både faglig kvalitet og nærvær i mødet med vores patienter, så det er særligt glædeligt at høre, at du har oplevet netop dette.

Tak for din varme anbefaling af Adeas. Vi ønsker dig fortsat god bedring og mange gode, aktive år med din nye hofte.

Partner, Speciallæge

Nyt knæ, kan ikke få armene ned!

3. marts lavede Amir et nyt knæ på mig, selvfølgelig gør det nas i begyndelsen men det aftager og efter bare en måned meget mobil og nu her efter tre måneder gør jeg alle de ting jeg ikke kunne før uden overhovedet at skænke knæet en tanke. Selve forløbet var helt i top- lige fra modtagelse, information undervejs, selve operationen og det efterfølgende.

4. marts 2026

Kære Morten,

Mange tak for din flotte tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at du allerede efter tre måneder har genvundet en høj grad af funktion og igen kan gøre de ting, som dit knæ tidligere forhindrede dig i. Det er netop den udvikling og livskvalitet, vi ønsker at hjælpe vores patienter tilbage til.

Vi er også glade for, at du oplevede hele forløbet som professionelt og trygt – fra modtagelsen og informationen til operationen og den efterfølgende opfølgning. Jeg vil med stor glæde viderebringe din ros til Amir og resten af teamet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig fortsat god bedring og mange aktive år fremover.

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse
Fra første samtale og det videre forløb alle var super men især kirurgen Sebastian han var fantastisk man følte sig så tryg i hans hænder rigtig godt arbejde i får 5 stjerner her fra mig 😍

25. februar 2026

Kære Michelle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse gennem hele dit forløb, og at du følte dig tryg fra den første samtale og hele vejen igennem behandlingen.

En særlig tak for de pæne ord om kirurgen. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig i trygge hænder, og det er derfor meget glædeligt at høre, at du oplevede både nærvær og professionalisme i forbindelse med dit forløb.

Jeg vil med glæde viderebringe din ros til Sebastian og resten af teamet.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Fik ny hofte hos Adeas Parken

Fik ny hofte hos Adeas Parken. Det blev ordnet på 8 timer. Så var jeg hjemme igen. Har ikke haft nogen komplikationers. Dygtigt personale med Kirurg Tariq i spidsen.
Kan varmt anbefale stedet.

2. februar 2026

Kære Hans Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt forløb i forbindelse med din hofteoperation, og at du hurtigt kunne komme hjem igen uden komplikationer. Vores mål er altid at kombinere høj faglig kvalitet med et trygt og effektivt patientforløb, så det er meget positivt at høre, at du har oplevet netop dette.

Jeg vil med glæde viderebringe din ros til Tariq og resten af personalet, som hver dag gør deres bedste for at sikre den bedst mulige behandling og omsorg.

Vi ønsker dig fortsat god bedring og mange aktive år med din nye hofte.

Partner, Speciallæge

Top professionelle krydret med omsorg og empati🤩

Kære personale på Adeas.
Jeg fik et halvt knæ d. 5. maj. Hele forløbet var trygt og professionelt. Jeg vil rette en særlig tak til kirurg Xiaodong Ma. Flot arbejde! Arret klipset sammen til perfektion. Genoptræning kører strygende.
Af hjertet tak🙏🏻👌🏻❤️
Dbh. Charlotte🥳🌞

5. maj 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din varme tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet hele forløbet som både trygt og professionelt, og at din genoptræning forløber så godt. Det er altid dejligt at høre, når vores patienter er godt på vej tilbage til en aktiv hverdag.

En særlig tak for de flotte ord om Xiaodong Ma. Jeg vil med stor glæde viderebringe din ros til ham og resten af teamet. Det betyder meget for os at høre, at både det kirurgiske resultat og den samlede oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi ønsker dig fortsat god genoptræning og mange gode oplevelser med dit nye knæ.

Partner, Speciallæge

Jeg fik en ny hofte i februar.

Jeg fik en ny hofte i februar og det var en rigtig god oplevelse. Alt er planlagt fra man møder den ene dag og bliver sendt hjem næste formiddag med 2 krykker. Efter 2 år med smerter er det en befrielse, at kunne gå igen.
Jeg var i meget kyndige hender hos Tariq Fazal og hele personalet på Adeas, så jeg kan kun være serdeles tilfreds.

2. februar 2026

Kære Lotte,

Mange tak for din flotte tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt forløb, og at du efter to år med smerter igen kan gå uden de begrænsninger, som hoften har givet dig. Den frihed og livskvalitet, som en vellykket hofteoperation kan give, er netop det, vi arbejder for hver dag.

Vi er også glade for, at du oplevede forløbet som velplanlagt og trygt fra indlæggelse til hjemsendelse. Din ros til Tariq Fazal og resten af personalet vil jeg med stor glæde viderebringe.

Fantastisk oplevelse det hele

Fantastisk oplevelse det hele
fik et nyt halvt knæ af kirug Pasha attarzadeh
Han har gjort mit liv meget mere behageligt 🥳🥳🥳🥳🥳🤘🤘

12. februar 2026

Kære Søren,

Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding.

Det glæder os meget at høre, at dit nye halve knæ har gjort en så stor forskel for din hverdag og livskvalitet. Netop det at kunne hjælpe vores patienter til færre smerter og bedre funktion er det, der motiverer os hver dag.

Jeg vil med stor glæde viderebringe din ros til Pasha Attarzadeh og resten af teamet. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse.

Vi ønsker dig fortsat god bedring og mange aktive år fremover.

Super forløb hos Klaus Bak

Jeg fik lavet en subakromiel dekompression (pladsgørende skulderoperation) og en biceps-tenodese hos Klaus Bak i oktober. Her ca. 6 måneder senere har jeg nul gener, fuld bevægelighed og kan styrketræne tungt igen.

Det jeg især satte pris på var, at Klaus ikke foreslog operation som første løsning. Jeg havde været igennem både fysioterapi og shockwave-behandling over længere tid før vi besluttede, at operation var den rigtige vej videre.

Klaus er utrolig sympatisk, tålmodig og grundig. Kæmpe anbefaling herfra💪

1. oktober 2025

Kære Sisse,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos ADEAS.

Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt behandlingsforløb hos Klaus Bak, og at du i dag er uden gener, har fuld bevægelighed og igen kan vende tilbage til tung styrketræning.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den grundige vurdering og den konservative tilgang før beslutningen om operation. Hos ADEAS er det vigtigt for os, at kirurgi altid sker på det rette grundlag og først, når andre relevante behandlingsmuligheder er afprøvet.

Dine ord om både faglighed, grundighed og den personlige tilgang betyder meget for os og vil blive givet videre med stor glæde.

Tak for den varme anbefaling.

Marianne Lauritzen
Hospitalschef

Super professionelle!

Super professionelle!
God tilgængelighed, servicemindede og venlige sekretærer, SMS-beskeder fungerer perfekt, fint og gennemsigtigt journalsystem.
Sødt og effektivt personale hele vejen igennem
Og så selvfølgelig en rigtig dygtig kirurg - Tariq, der lavede en god ny hofte til mig. Ukompliceret forløb.
Tusind tak!
Det betyder virkelig meget at blive behandlet godt, når man er syg.
(PS - jeg er selv kirurg)

23. februar 2026

Kære Janne,

Tusind tak for din meget flotte og detaljerede anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet et professionelt og velfungerende patientforløb hele vejen igennem – fra kontakten med vores sekretærer og informationssystemer til behandlingen og operationen hos Tariq.

Vi sætter stor pris på dine ord om både tilgængelighed, service og det kliniske forløb. At du som kirurg selv fremhæver kvaliteten og oplevelsen betyder naturligvis ekstra meget for os og hele teamet.

Vi er meget glade for, at din hofteoperation forløb ukompliceret, og at du følte dig godt behandlet i en situation, hvor man som patient er særligt sårbar.

Tak🌹

Efter 2 år og 4 md med smerter i benet og panden mod en mur hos diverse læger, fysioterapeuter, kiropraktorer etc, var det helt fantastisk at blive behandlet hos ADEAS med service, effektivitet, empati og ikke mindst ekspertise og dygtighed - TAK FOR JER!

5. maj 2026

Kære Pia,

Tusind tak for din meget varme anmeldelse.

Det gør stort indtryk på os at høre om dit lange og udfordrende forløb gennem mere end to år med smerter og mange forgæves behandlingsforsøg. Derfor glæder det os ekstra meget, at du hos ADEAS har oplevet både service, effektivitet, empati og høj faglighed.

Vi ved, hvor stor betydning det har at blive mødt med både forståelse og ekspertise, når man har været igennem et langvarigt sygdomsforløb, og dine ord betyder derfor meget for hele vores team.

Kirurg Tariq

Kirurg Tariq, opererede mig, da jeg skulle have en ny hofte og forløbet har været så fint, dygtig kirurg og top professionelt personale og ADEAS har meget fine fysiske rammer

11. maj 2026

Kære Lilian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos ADEAS.

Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt forløb i forbindelse med din hofteoperation hos kirurg Tariq Fazal. Vi sætter stor pris på dine ord om både den kirurgiske behandling, vores personale og de fysiske rammer på hospitalet.

Hos ADEAS arbejder vi hver dag for at skabe et professionelt, trygt og behageligt patientforløb, og derfor betyder din tilbagemelding meget for os.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god bedring og alt det bedste fremover.

Ny hofte – en ”gave” fra ADEAS 😊

STOR tak til ADEAS – Til kirurg Tariq Fazal og hans fantastiske team.
Min mand på 78 år skulle, efter en længere periode med smerter, have ny hofte i februar 2026.
Den faglige information (både før, under og efter operationen), den personlige omsorg og personalets nærvær under hele forløbet, selve operationen og den efterfølgende opfølgning scorer alle på absolut højeste niveau :-)
Tænk - efter 1-2 mdr. at føle sig rask og frisk igen! Fantastisk i hans alder!
Vi kan så meget anbefale Tariq Fazal og ADEAS privathospital !

16. februar 2026

Kære Lise og husbond,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos ADEAS.

Det glæder os meget at høre, at din mand har haft et godt og trygt behandlingsforløb hos speciallæge Tariq Fazal og vores team. Vi lægger stor vægt på både høj faglig kvalitet, grundig information og personlig omsorg gennem hele patientforløbet, og derfor betyder det meget for os at læse jeres anerkendende ord.

Det er særligt glædeligt at høre, at din mand allerede efter få måneder føler sig rask og frisk igen. At kunne hjælpe vores patienter tilbage til en aktiv og velfungerende hverdag – uanset alder – er netop det, der motiverer os hver dag.

Tak for jeres varme anbefaling af både Tariq Fazal og ADEAS Privathospital.

Tarik Fazal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan ikke anbefale Tariq Fazal nok! Jeg har i otte år døjet med min venstre hofte og oplevet mange smerter og et langt, hårdt forløb. Så da jeg skulle opereres i den højre hofte, var jeg naturligvis både nervøs og håbefuld på samme tid.
Det har været en fuldstændig anden oplevelse. Fra første møde følte jeg mig i trygge hænder, og resultatet taler for sig selv – min højre hofte fungerer bare. Ingen smerter, ingen problemer. Det lyder måske simpelt, men for mig betyder det alt efter alt det, jeg har været igennem.
Det er sjældent, man møder en kirurg med den kombination af faglighed og omsorg, som jeg har oplevet hos Tariq Fazal. Jeg er ovenud tilfreds og taknemmelig.
Varmt anbefalet!

9. februar 2026

Kære Lars,

Tusind tak for din meget personlige og varme anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet et trygt og positivt forløb hos speciallæge Tariq Fazal – særligt efter de mange udfordringer og smerter, du tidligere har været igennem. Vi ved, hvor stor betydning det har at få hverdagen og livskvaliteten tilbage, og derfor glæder det os ekstra meget at høre, at din højre hofte nu fungerer uden smerter og problemer.

Vi sætter stor pris på dine ord om både faglighed og omsorg. Det er værdier, vi arbejder målrettet efter hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os så varmt.

Meget professionelt drevet hospital

Meget professionelt drevet hospital. Jeg fik en hofte operation udført af speciallæge Tariq Fazal. Resultatet efter 3 måneder er fremragende. Jeg kan nu løbe igen og spille 18 huller golf uden smerter i hoften.

8. december 2025

Kære Niels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os.

Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt forløb hos speciallæge Tariq Fazal, og at resultatet af operationen har gjort det muligt for dig igen at kunne både løbe og spille golf uden smerter. Det er netop den forskel i livskvalitet, vi arbejder for at skabe for vores patienter.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god bedring og mange gode og aktive år fremover.

Jeg har fået ny hofte

Jeg har fået en ny hofte efter et langt forløb med mange smerter.
Fik en grundig information omkring operationen af Tariq Fazal.
Mødte rolig ind til operationen af et venligt og serviceminded personale.
Operationen gik godt flot udført af Tariq Fazel og hans fantastiske team.
Efter en overnatning kom jeg hjem og siden er det bare gået frem og springer nu rundt som en vårhare.

Kan kun anbefale Adeas og deres dygtige og professionelle medarbejdere.

29. december 2025

Kære Gitte,

Tusind tak for din meget flotte og udførlige tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt og trygt forløb hele vejen igennem – fra den indledende information til selve operationen og tiden efter.

Vi er særligt glade for, at du følte dig godt informeret og tryg før indgrebet, og at både kirurgen og resten af teamet levede op til dine forventninger. At høre, at du allerede er så godt på benene igen, er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Tak for din anbefaling af Adeas – det betyder meget for os og vores medarbejdere.

Vi ønsker dig fortsat god bedring og mange aktive stunder fremover.

Partner, Speciallæge

Fik et nyt hofteled i januar ved kirurg…

Fik et nyt hofteled i januar ved kirurg Tariq.
En rigtig god oplevelse. Hurtig, effektiv og trygt.
Var hjemme igen samme dag.
Alle personaler var søde, dygtige og hjælpsomme.
Jens Jensen

5. januar 2026

Kære Jens Jensen,

Mange tak for din positive tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du har haft et trygt og effektivt forløb i forbindelse med din hofteoperation.

Vi er særligt glade for, at både behandlingen og forløbet – herunder muligheden for at komme hjem samme dag – har levet op til dine forventninger. Jeg vil også give din ros videre til kirurgen og resten af teamet.