Såvel forundersøgelser som selve skulderoperationen udført særdeles trygt - og vellykket. Opfølgning super. Imponerende, at man kan komme ind og samme dag være i fuld narkose, blive opereret, vågne... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Adeas er dit nye privathospital, beliggende på Østerbro. Vi har erfarne læger indenfor ortopædkirurgi (idræt, skulder, kunstige knæ og hofter, fod og ankel, ryg), mave-tarmkirurgi, plastikkirurgi, Øre-Næse-Hals-kirurgi, Idrætsmedicin, Reumatologi (gigtlidelser), Enodkrinologi (vægttab), Helbredsundersøgelser, Kardiologi (hjertesygdomme) og billeddiagnostik (MR-scanning, røntgen og Ultralydsscanning)
Østre Allé 42, 2. sal, 2100, København Ø, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Efter mange år med gradvis større problemer med den ene hofte fik jeg i februar 26 lavet fuld hofteoperation udført af kirurgen Tariq. Både selve den vellykkede operation og det efterfølgende forløb gik så stærkt at jeg var ude af vagten allerede ved aftentide. De efterfølgende uger/måneder er gået over forventning og jeg har genvundet styrke, fleksibilitet etc og har ikke længere ømhed og smerte. Jeg takker for den gode behandling og kan kun sende anbefaling om Adeas videre til andre.
Jeg har fået skiftet hofte i højre side efter mange år med nedsat bevægelighed og det sidste år med i gen bevægelighed og dermed også store lændesmerter som gjorde jeg kun kunne gå ca 400 meter i den jeg skulle hvile lænden og hoften - efter operationen som Sebastian Bjørck udførte har jeg fået fuld bevægelighed tilbage og ingen lændesmerter mere - jeg kan også gå + 5 km nu uden at blive træt - så fra mig en kæmpe ros til Sebastian for perfekt udført operation
Hilsen Carsten - en meget glad mand i dag 👍

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg har netop været i gennem en hofteoperation med Kirurg Tariq Fazal og hans personale, som alle har efterladt mig med en godt gennemført operation og et godt forløb.
Tak til jer alle!

En stor tak for alt.
Jeg har fået foretaget en knæoperation (½ knæprotese) hos Adeas, og hele forløbet har været en virkelig god oplevelse. Fra forundersøgelse og forberedelse til selve operationen og opfølgningen bagefter – alt har været hurtigt, trygt og meget professionelt.
Jeg vil især rose Adeas for den tydelige og omfattende information gennem hele forløbet. Særligt efter udskrivning, hvor jeg fik udleveret og grundigt gennemgået en ”goodie bag” med medicin, vejledninger og en detaljeret forløbsbeskrivelse. Det gav ro og overblik.
Personalet hos Adeas er helt fantastisk. Fra ankomst til hjemsendelse blev jeg mødt af venlighed, faglighed og en rigtig god stemning, som skabte tryghed hele vejen igennem. Sygeplejerskerne på både opvågning og sengeafsnit var opmærksomme, nærværende og altid med et smil.
En særlig tak til:
• Pasha (ortopædkirurg)
• Lotte (anæstesilæge)
• Anæstesisygeplejersken
• Lykke (sygeplejerske)
• Michelle (sygeplejerske)
• Sygeplejersken der tog imod mig og passede mig på opvågningen
• Luka (fysioterapeut)
… og alle jer andre omkring forløbet, som jeg desværre ikke fik navne på.
Tak for en rigtig god oplevelse og en vellykket operation hos jer.
Mvh. Jan V. Larsen

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg har fået den mest fantastiske og professionelle behandling på Adeas. Jeg har fået ny hofte og har været tryg hele vejen igennem. Sebastian som udførte operationen har været så nærværende og professionel🤗Kan kun varmt anbefale Adeas. Marianne Pilegaard

Besvarelse fra Adeas Privathospital
3. marts lavede Amir et nyt knæ på mig, selvfølgelig gør det nas i begyndelsen men det aftager og efter bare en måned meget mobil og nu her efter tre måneder gør jeg alle de ting jeg ikke kunne før uden overhovedet at skænke knæet en tanke. Selve forløbet var helt i top- lige fra modtagelse, information undervejs, selve operationen og det efterfølgende.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Havde en rigtig god oplevelse
Fra første samtale og det videre forløb alle var super men især kirurgen Sebastian han var fantastisk man følte sig så tryg i hans hænder rigtig godt arbejde i får 5 stjerner her fra mig 😍

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Fik ny hofte hos Adeas Parken. Det blev ordnet på 8 timer. Så var jeg hjemme igen. Har ikke haft nogen komplikationers. Dygtigt personale med Kirurg Tariq i spidsen.
Kan varmt anbefale stedet.

Kære personale på Adeas.
Jeg fik et halvt knæ d. 5. maj. Hele forløbet var trygt og professionelt. Jeg vil rette en særlig tak til kirurg Xiaodong Ma. Flot arbejde! Arret klipset sammen til perfektion. Genoptræning kører strygende.
Af hjertet tak🙏🏻👌🏻❤️
Dbh. Charlotte🥳🌞

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg fik en ny hofte i februar og det var en rigtig god oplevelse. Alt er planlagt fra man møder den ene dag og bliver sendt hjem næste formiddag med 2 krykker. Efter 2 år med smerter er det en befrielse, at kunne gå igen.
Jeg var i meget kyndige hender hos Tariq Fazal og hele personalet på Adeas, så jeg kan kun være serdeles tilfreds.

Fantastisk oplevelse det hele
fik et nyt halvt knæ af kirug Pasha attarzadeh
Han har gjort mit liv meget mere behageligt 🥳🥳🥳🥳🥳🤘🤘

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg fik lavet en subakromiel dekompression (pladsgørende skulderoperation) og en biceps-tenodese hos Klaus Bak i oktober. Her ca. 6 måneder senere har jeg nul gener, fuld bevægelighed og kan styrketræne tungt igen.
Det jeg især satte pris på var, at Klaus ikke foreslog operation som første løsning. Jeg havde været igennem både fysioterapi og shockwave-behandling over længere tid før vi besluttede, at operation var den rigtige vej videre.
Klaus er utrolig sympatisk, tålmodig og grundig. Kæmpe anbefaling herfra💪

Super professionelle!
God tilgængelighed, servicemindede og venlige sekretærer, SMS-beskeder fungerer perfekt, fint og gennemsigtigt journalsystem.
Sødt og effektivt personale hele vejen igennem
Og så selvfølgelig en rigtig dygtig kirurg - Tariq, der lavede en god ny hofte til mig. Ukompliceret forløb.
Tusind tak!
Det betyder virkelig meget at blive behandlet godt, når man er syg.
(PS - jeg er selv kirurg)

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Efter 2 år og 4 md med smerter i benet og panden mod en mur hos diverse læger, fysioterapeuter, kiropraktorer etc, var det helt fantastisk at blive behandlet hos ADEAS med service, effektivitet, empati og ikke mindst ekspertise og dygtighed - TAK FOR JER!

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Kirurg Tariq, opererede mig, da jeg skulle have en ny hofte og forløbet har været så fint, dygtig kirurg og top professionelt personale og ADEAS har meget fine fysiske rammer

Besvarelse fra Adeas Privathospital
STOR tak til ADEAS – Til kirurg Tariq Fazal og hans fantastiske team.
Min mand på 78 år skulle, efter en længere periode med smerter, have ny hofte i februar 2026.
Den faglige information (både før, under og efter operationen), den personlige omsorg og personalets nærvær under hele forløbet, selve operationen og den efterfølgende opfølgning scorer alle på absolut højeste niveau :-)
Tænk - efter 1-2 mdr. at føle sig rask og frisk igen! Fantastisk i hans alder!
Vi kan så meget anbefale Tariq Fazal og ADEAS privathospital !

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg kan ikke anbefale Tariq Fazal nok! Jeg har i otte år døjet med min venstre hofte og oplevet mange smerter og et langt, hårdt forløb. Så da jeg skulle opereres i den højre hofte, var jeg naturligvis både nervøs og håbefuld på samme tid.
Det har været en fuldstændig anden oplevelse. Fra første møde følte jeg mig i trygge hænder, og resultatet taler for sig selv – min højre hofte fungerer bare. Ingen smerter, ingen problemer. Det lyder måske simpelt, men for mig betyder det alt efter alt det, jeg har været igennem.
Det er sjældent, man møder en kirurg med den kombination af faglighed og omsorg, som jeg har oplevet hos Tariq Fazal. Jeg er ovenud tilfreds og taknemmelig.
Varmt anbefalet!

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Meget professionelt drevet hospital. Jeg fik en hofte operation udført af speciallæge Tariq Fazal. Resultatet efter 3 måneder er fremragende. Jeg kan nu løbe igen og spille 18 huller golf uden smerter i hoften.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg har fået en ny hofte efter et langt forløb med mange smerter.
Fik en grundig information omkring operationen af Tariq Fazal.
Mødte rolig ind til operationen af et venligt og serviceminded personale.
Operationen gik godt flot udført af Tariq Fazel og hans fantastiske team.
Efter en overnatning kom jeg hjem og siden er det bare gået frem og springer nu rundt som en vårhare.
Kan kun anbefale Adeas og deres dygtige og professionelle medarbejdere.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Fik et nyt hofteled i januar ved kirurg Tariq.
En rigtig god oplevelse. Hurtig, effektiv og trygt.
Var hjemme igen samme dag.
Alle personaler var søde, dygtige og hjælpsomme.
Jens Jensen