Såvel forundersøgelser som selve skulderoperationen udført særdeles trygt - og vellykket. Opfølgning super. Imponerende, at man kan komme ind og samme dag være i fuld narkose, blive opereret, vågne... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Adeas er dit nye privathospital, beliggende på Østerbro. Vi har erfarne læger indenfor ortopædkirurgi (idræt, skulder, kunstige knæ og hofter, fod og ankel, ryg), mave-tarmkirurgi, plastikkirurgi, Øre-Næse-Hals-kirurgi, Idrætsmedicin, Reumatologi (gigtlidelser), Enodkrinologi (vægttab), Helbredsundersøgelser, Kardiologi (hjertesygdomme) og billeddiagnostik (MR-scanning, røntgen og Ultralydsscanning)
Østre Allé 42, 2. sal, 2100, København Ø, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har fået en ny venstre hofte d. 08.07.2024, og det må siges at jeg er meget tilfreds med den udførte operation. Dagen efter operationen kunne jeg faktisk gå uden krykker, men valgte alligevel at bruge én krykke tre-fire uger bare for en sikkerheds skyld. Har ikke engang brugt alle de smertestillende tabletter jeg fik recept til, og har heller ikke haft rygsmerter i lænden siden operationen (noget jeg har sloges med 10-12 år), så jeg er en glad og taknemmelig patient. Stor ros og tak til Tariq, operationsteamet og personalet på Øster Allé, Østerbro. I marts 2021 fik skiftet den højre hofte hos Adeas Skodsborg, som også var en positiv oplevelse, da var det Lisbeth der svingede skalpellen. Tak Adeas Privathospital.
Arne Mortensen
PS: Stor ros fra min læge for det flotte broderi efter operationen.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg har til forundersøgelse på en henvisning fra det private pga mit knæ. Oplevede en meget uimødekommende og arrogant læge, som ikke virkede interesseret i at forklare eller finde en løsning. Det var spild af tid og en dårlig oplevelse uden at jeg blev klogere. Det eneste positive ved mit besøg var at jeg ikke havde betalt for “hjælpen”. Ærgerligt at vi skal betale for den slags over sygesikringen.
Det er ærgerligt for da jeg blev behandlet derinde i ca 2007 var det det bedste sted jeg har oplevet (men der var det via forsikring).
Update:
Tak for dit svar Klaus. Jeg anfægter ikke den lægelige vurdering eller kompetence. Men den måde jeg blev behandlet på i forbindelse med den. Men det lader heller ikke til at du har forstået min intention og det er den menneskelige side jeg savner fra jer af. Ikke fakta.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg har fået en hofteoperation den 24/6-24, som er forløbet helt fantastisk positivt - ingen smerter, ikke taget smertestillende andet end det vi fik med hjem. Efter en uge smed jeg den ene krykke og efter 1½ uge den anden, og begyndte at cykle og powerwalke efter 5 uger uden problemer.
Et stort tak til teamet omkring operationen og til kirurg Tariq, samt ros fra min egen læge, da der skulle fjernes sting, det er virkelig flot stykke arbejde.
Skal jeg have skiftet min venstre hofte, så bliver det Tariq, kæmpe ros herfra.
Opholdet en positiv oplevelse og hele personalet skal have stor ros, intet at klage på.
Hilsen Merete

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Fik 1/2 knæ d. 20. aug. 2024, opereret af Amir - efter 3-4 dg kunne jeg slippe krykkerne og kondicykle, en uge smide morfinen, og gå og købe ind. Nu 4 uger efter kun lidt hævelser tilbage omkring knæet. Personalet virkede yderst kompetent og venligt - tak for god behandling.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Personalet - samtlige - gjorde det - på trods af min store nervøsitet - det at få et nyt knæ til en rar behagelig betryggende og god oplevelse tusinde tak, tror ikke det kunne gøres bedre. Skal jeg finde noget neg. skulle det være at sengene knirkede meget

Opdatering 11. maj:
Allerede midt i september kunne hoften klare CPH half-marathon - og idag (meget snart dens 1 års fødselsdag) løb "hip'ie" og jeg vores første marathon #CPH42 sammen - fantastisk og uden smerter :-)
Dbh Anne
Fik lavet en kunstig/ny hofte på Adeas Parken i slut-maj 2024
Det har været en helt igennem god oplevelse, fra første røntgen billede til nu idag 3-måneders tjek.
Det var en super-god patientoplevelse både op til operationen, på operationsstuen med narkoselæge osv., efterfølgende opvågning og klar til at tage hjem med både vejledening fra fysioterapaut og øvelser (som jeg supplerede ved lokal fysioterapaut).
Min hofte var i en alder af kun 47 år over-and-out og jeg kunne til sidst ikke gå mere end et par kilometer eller klare natten uden ipren/panodil.
Idag er jeg smertefri, på 2 måneders dagen for min nye hofte vandrede jeg 8 timer med oppakning på grænsen mellem Østrig og Italien som en del af 13 dages vandretur og nu på 3 måneders dagen for min nye hofte kan jeg løbe 12 km uden at have brug for en eneste panodil, så mon ikke jeg ender med at kunne udnytte min ny-erhvervede billet til CPH marathon næste år i maj - det kunne jo være en måde at fejre 1 års "hofte-fødselsdag" :-)
Så tak til Tariq og hans team for en fantastisk ny hofte, og tak til resten af jer på Adeas Hospitalet for omsorg og et effektivt forløb, som er forløbet smooth (også administrativ, dækket af min sundhedsforsikring).
Vh Anne (som kommer igen hvis den anden hofte også skal skiftes)

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Tak til alle personaler på Adeas, for super behandling.
Overlæge Frank Odgaard tog mig alvorligt, da jeg mødte op til konsultationen og sendte mig til MR scanning.
Den efterfølgende operation gik godt.
Alle omkring mig (sygeplejersker, anæstesilæge mv.) var rare, imødekommende og opmærksomme.
Tak for jer

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg er blevet opereret i mit håndled og min oplevelse med Adeas var gral. Jeg vil anbefale at søge efter en alternativ mulighed. Specielt hvis man bliver nervøs eller har angst.
Forinden min operation havde jeg ringet til sygeplejersken på afdelingen, hvor jeg skulle opereres, og havde fortalt, at jeg var meget nervøs, og at jeg går i panik i hospitals situationer. Det var hun indforstået med og ville sørge for, at det blev noteret, til den som tog imod mig på dagen. Jeg spurgte også til om jeg måtte få en person med ind ved min seng, før og efter operationen, men det er ikke en mulighed hos Adeas, dog kunne de gøre en undtagelse, så min kæreste kunne være med når lægen kom efter operationen.
Inden min operationsdag modtog jeg papirene på min operation. Men jeg modtog papirer på fjernelse af en fedtknude og en meget generel oversigt der dækkede fjernelse af fedtknuder på hele kroppen. Jeg skulle ikke have fjernet en fedtknude, men en seneknude. Som en person der går i panik eller har en form for angst i lægelige situationer, er det en stor hjælp at få en præcis beskrivelse over, hvad som skal foregå på dagen, for at have bedst mulighed for at forberedes sig mentalt.
Da jeg dukker op på operationsdagen i receptionen, tjekker jeg ind, og receptionisten siger, at min kæreste kan gå ud og få noget mad osv, for der kommer til at gå en del timer før jeg er tilbage, men han bliver. Det er så her min for alvor ubehaglige oplevelse starter, da jeg bliver chokeret pga, at den information ikke stod i de papirer jeg havde fået tilsendt. Dertil spørger receptionisten, om jeg har min telefon, for den skal jeg bruge til at ringe til min kæreste, når jeg er færdig. Her svare jeg, at min kæreste har fået lov at komme med op, når lægen kommer, når jeg er færdig. Receptionisten siger, det gør de normalt ikke. Her har jeg været på Adeas i 5 min, og er faktisk ved at bryde sammen af panik. Jeg siger så farvel til min kæreste og holder tårerne inde hele vejen op af trappen.
En sygeplejerske tager imod mig og viser mig direkte ind til et omklædningsrum, fortæller jeg skal skifte tøj og lukker døren. Jeg holder stadig min panik og gråd inde og bliver så vist hen til en seng. Efter kort tid kommer et par sygeplejersker og skal lægge drop, de går nærmest bare igang, hvor jeg må sige, det her er jeg slet ikke forberedt på, og går i panik. Sygeplejeskerne var på ingen måde informeret om, at jeg var meget nervøs og godt kunne blive virkelig dårlig og gå i panik. På et eller andet tidspunkt mellem det her drop om min nervebedøvelse får jeg noget beroligende, og så skal jeg vente i en 2-3 timer på at bedøvelsen virker og jeg kan blive opereret.
Da jeg kommer ind på operationsstuen og kommer op og ligge, beder jeg om at få noget op imellem mig og min hånd som skal opereres så jeg ikke kan se det. Det får jeg ikke. Jeg hører så musik og ligger mens jeg bliver opereret og skifter mellem at være inde og ude af panik. På INTET tidspunkt får jeg noget mere beroligende, selvom jeg tydeligvis havde brug for det. På et tidspunkt siger en af sygeplejeskerne selv "du har da angst" og jeg ligger der og tænker - tak, lækkert med den dejlige information mens jeg ligger her i fuld panik. Dertil vrider de min arm på et tidspunkt, hvor jeg siger av, for det gør ondt i min skulder, som ikke er bedøvet. Herefter siger jeg, at min skulder går i krampe og lægen vrisser "det er jo fordi hun gør sådan.." de retter ikke min arm.
Da de har syet mig sammen skal jeg op, min arm er bedøvet, så jeg ikke selv kan styre den - den sover. Jeg har ligget med lukket øjne, og da jeg åbner dem første gang, har hun fat i min arm og den er bøjet ind over mit hoved, og jeg går i panik. Jeg siger til hende, at jeg bliver dårlig, når jeg ser den. For det er utrolig ubehageligt at se ens arm bevæge sig uden at kunne styre den. Hun siger til mig "du er jo nød til at se på den når du kommer hjem". Hvor jeg så råber "jeg kan jo ikke styre hvad min hjerne tænker!".
Jeg bliver så rullet ud, på det her tidpunkt er jeg så vred og i et stadige af chok, mens sygeplejerskerne fra opvågningsstuen, hvor jeg lå før alle siger i kor hvor var jeg bare god og nu er det færdigt, og stemningen rundt om mig er som om der er kommet en lille hundehvalp ind i rummet. Her bryder jeg decideret sammen og det går op for sygeplejeskerne, at der jo er sket et eller andet inde på det operationsbord. Jeg ligger i min seng og stirre op i loftet. Alle sygeplejeskerne sidder bag deres glasmontre og stirre på mig, men på intet tidspunkt er der nogle der spørger om jeg er okay. Da lægen skal komme og det var meningen at min kæreste skulle komme op til mig, timer de det ikke rigtigt, og lægen når at komme før min kæreste gør.
Jeg går derfra i vrede og chok, min kæreste er i chok for jeg er lam af chok. Det er den mest ubehaglige oplevelse jeg har haft i mit liv og den sidder stadig i min krop. Jeg fortryder mit valg af hospital STORT.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Fik lavet reparation af achillessenen i maj måned hos Adeas med kort varsel. Meget professionel behandling og rigtig fin kontakt med medarbejderne og læge undervejs. Stor ros til personalet! Også rigtig fin opfølgning efter operation. God oplevelse.
Venlig hilsen Søren

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg har fået udført en hofteoperation, som blev udført af Tariq.
Det har virkelig været en god oplevelse.
Personalet var hjælpsomme og imødekommende. Og da mine sting skulle fjernes hos egen læge, roste de hvor flot det var syet, hvilket har medført et pænt ar.
Så kan kun give mine varmeste anbefalinger til Adeas.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Har fået den bedste oplevelse har fået et helt knæ alt er så professionel . Jeg følte mig tryg og har fået den bedste oplevelse . Fik lavet knæ af Anders . Både sygeplejersker og kirurgen var så dygtig. Har haft den bedste oplevelse og er så glad for mit nye knæ . Vil varmt anbefale adeas parken .

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Virkelig dårlig oplevelse. Blev MR-scannet for knæproblemer og fik af lægen at vide, at han ville ringe til mig 3-4 dage senere, når resultaterne kom.
Knap en måned senere ringede lægen endelig til mig. Men det var efter, at jeg selv havde skrevet to mails og ringet til hospitalet for at få forklaring på det manglende svar. De indrømmede selv, at det ikke var god service.
Da lægen endelig ringede, sagde han ikke andet end jeg vidste i forvejen fra røntgenundersøgelse og han var ikke god til at forklare.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg har haft en super professionel og tryg oplevelse i forbindelse med et mindre indgreb. Jeg følte mig taget i hånden hele vejen.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Tak for en total behagelig oplevelse. Jeg følte mig tryg i personalets professionelle håndtering af min indlæggelse. I var skarpe hele vejen rundt, dog ikke med fjernsynet som ikke kunne tændes, men pyt med det .Hvis jeg kunne knælede jeg for jer .🤗

SUPER SUPER
En fantastisk god oplevelse på alle punkter ..et meget venligt og imødekommende personale som gav alle de nødvendige oplysninger og redskaber som man skulle have ..ud over dette så meget dygtige kirurger som udførte min operation til topkarakter..
Så alt i alt Yderst tilfreds så kan kun give 5 stjerner
Mvh klaus nord

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Kort håndværk, god information og professionelt personale

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Yderst professionelt!! Følte mig godt og trykt taget af fra første besøg. Alt kører som perler på snor. Blev “holdt i hånden” fra start til slut.
En stor TAK til Frank, for at blive ved med at tro og høre på mig og til team Tariqfor veludført hofteoperation. Er så glad og tilfreds med resultatet, alle der har set mit ar, i talesætter at det er et meget flot.
plejepersonalet aften og nat er mega søde og kompetente, der var bare lang ventetid på hjælp. Mere end en time! Skal man tisse eller har ondt er det meget længe.

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg blev fra tidlig morgen budt velkommen...blev beroliget...fik en seng og tøj. Talte med en meget empatisk anæstesilæge Mette og kom så til operation med en bemanding der indgød tillid...kirurg Jørgen Haraszuk gav mig 1/2 knæ...
Hele personalet inkl kontorpersonale, kirurg, sygeplejersker, sygeplejeelev, fysioterapeut og radiolog har været yderst tryghedskabende. Tak

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Jeg fik en ny venstre hofte for uge siden og sender et stort bifald til hele det venlige og professionelle personale, som jeg kom i kontakt med. Fantastisk at opleve den rolige og sikre atmosfære hos 'Team Tariq'!

Besvarelse fra Adeas Privathospital
Det hele fra jeg ankom til udskrivning
Fantastisk team fin info og behandling stor servicegrad