Jeg har lige opsagt forløb hos addofitnes pga ejeren Joseph som jeg oplever manipulerede og taler ned til mig. Jeg bruger høre apparat og det er ikke altid jeg så høre hvad der bliver sagt når jeg så... Se mere
Virkelig kompetente trænere og super effektiv træning. Atypisk sted i forhold til omgivelserne og menneskene. Alle kan være med - og hos Kasper og Josef bliver man mødt som det enkelte individ. Jeg k... Se mere
Jeg var så heldig at vinde 28 dages træning. Jeg havde i høj grad brug for at komme på ret køl. Her oplevede jeg et nærvær, en imødekommenhed og forståelse der er ud over det sædvanlige. At møde J... Se mere
Det tager typisk over 1 måned at svare
Andre kiggede også på
Træningscenter
Super dejligt motionscenter, det eneste minus er centret prispolitik, mange forskellige månedspriser for samme ydelse i centret, en måned gratis ja så kræver de den i oprettelse gebyr. 😏
Åbenhed og en fast prisliste, vi taler jo sammen og giver et dårligt image.
Super hold træning
Super hold træning . Gode forslag til kostomlægning og super guide til protein sammensætning. Super trænere, god atmosfære. Men desværre lidt for dyrt til en folkepension
Søde imødekommende coaches .hyggelig…
Søde imødekommende coaches .hyggelig sjov og afslappet stemning stadig med fokus på træningen…
Træning der virker🤩
Det først sted hvor jeg har kunne bevare motivationen for træning . Altid god stemning og professionelt støtte i træning . Er dyrere end andre fitness steder , men efter i årevis at have betalt 300-400 kr pr måned og så ikk brugt det ,betaler jeg gerne prisen for noget der virker . For det gør det !!!!
Super fantastisk energi
Super fantastisk energi, skønneste mennesker. Du føler dig SÅ velkommen.
10 STJERNER herfra.
Også bondefangeri
Jeg tilslutter mig oplevelsen af at føle mig bondefanget.
Jeg “vandt” ligeledes 30 dages gratis træning i efteråret 2024.
Allerede efter 1 samtale og 1 træning, blev jeg ligeledes kaldt til en motivationssamtale med henblik på at skrive under på medlemskab. Jeg nævnte flere gange at jeg jo havde vundet et forløb men tænkte at de 2200 kr nok gjalt for den kommende måned, men nej. Den efterfølgende måned fik jeg en opkrævning på 2345 kr. da jeg havde trænet i ca 4-5 uger kunne jeg mærke at træningsmetoderne med efterfølgende pep-talk ikke passede til min person og ville opsige mit medlemskab, blev der sagt et jeg ville blive opkrævet 2x2345 kr i opsigelsesperioden.
Jeg våger mig ved at betale så stort et beløb for en ydelse (personlig træning på hold med op til 3 andre, 500 kr pr gang, samt obligatorisk vejning der dækkes af resten af beløbet)
Tillid til andre er godt, udnyttelse er skidt.

God stemning, fed træning
Kan klart anbefale Addofitness
Hyggelig, rart miljø hvor alle er glade og stemningen er i top.
Super træning, hvor du kan trænes til trods for knæskade, som jeg desværre har.. kan virkelig anbefale at starte, hvis du søger et sted med fokus på træning og ikke hvilket outfitt, der har på 😉🌞🌞🌞

Besvarelse fra Addofitness
Vandt et forløb i december og tænkte, Åhh nej, lige i julen! Men fik en super god motivationssamtale med Kasper, og han fik mig godt i gang! Jeg startede på begynderhold og blevet taget virkelig godt imod! Der er et fantastisk sammenhold på holdene, der er altid smil og grin, og du bliver holdt godt i hånden igennem hele timen.
Din selvtillid vokser, og du opnår dine mål stille og roligt.
Mine varmeste anbefalinger

Positive
Positive, imødekommende, hjælpsomme, løsningsorienterede.
Super hold træning
Super hold træning . Gode forslag til kostomlægning og super guide til protein sammensætning. Super trænere, god atmosfære. Men vær opmærksom på holdtiderne kan være svært i daglig planlægning.
Mine bedste anbefalinger til Addofitness - havde allerede gode resultater efter 14 dage (- 2 kg).
Forløb
Jeg vandt et 28 dages forløb og blev mødt med positivitet.
De gange jeg nåede afsted var det god træning med en positiv og energisk træner.
Grundet personlige årsager var det ikke muligt for mig at fortsætte.
Blev rigtig godt taget imod
Blev rigtig godt taget imod, god coaching samt vejledninger til hvad jeg selv kunne gøre i hverdagen.
Kan varmt anbefales.
Fået nogle gode fif til at få ændret…
Fået nogle gode fif til at få ændret kostvanerne, gode opskrifter, de sidder lidt i baghovedet når trængen til noget lækkert er der.
Der er røget 3,5 kg på 3 uger. Kan kun anbefale dette.
Dedikerede trænere
Dedikerede trænere . Et koncept der kan tilpasses netop dit behov. God stemning .
Personlig rådgivning ved ethvert behov for træning og kost, så man kan nå sit mål.
Kan varmt anbefales .
God kommunikation
God kommunikation. Jeg blev set og hørt i mine udfordringer og fik hjælp til at tackle dem.
Mine udfordringer inden forløbet var at…
Mine udfordringer inden forløbet var at jeg spiste for meget og forkert .
Det var meget frustrerende og vægten gik kun opad .
Da jeg startede i forløbet fik jeg nok proteiner og det har gjort at jeg ikke har været sulten efter det usunde . Hægten begyndte at gå ned ad og det har virkelig gjort jeg jeg godt kan lave om i min kost uden at falde i det med at overspise .
Jeg har på 4 uger tabt 4,7 .
Jeg kan varmt anbefale forløbet det giver lige storket til at komme igang
Opfølgning:
Opfølgning: JEG VANDT SAGEN MOD ADDO FITNESS..
To dage efter de havde fået mig til at skrive under på en kontrakt om 1 x træning til 600 kr/måneden - og inden jeg havde modtaget nogen ydelse overhovedet - skrev jeg og fortrød mit køb. Uagtet mit tydelige budskab, sendte de det følgende år mellem 350 og 400 mails til mig om manglende betaling OG til sidst blev jeg kontaktet af inkasso-firma om en gæld, der nu nærmede sig de 13000 kroner!
Med juridisk hjælp fandt jeg ud af, at JA, de har retten på deres side i fht, at når de får kunder til at skrive under PÅ MATRIKLEN, at så er der ikke fortrydelsesret... MEN MEN MEN (og her kommer det, jeg gerne vil give videre til andre, der forsøges bondefanget):
De bryder loven, når de fortsat kontakter en kunde, der skriftligt har givet udtryk for, at vedkommende IKKE vil betale det udestående.
De bryder loven, når de sender sagen til inkasso.
Det ENESTE lovlige skridt efter, at det er kommet til deres kendskab, at en kunde ikke vil betale, er at sende sagen til en dommer, der så vil afgøre skyldsspørgsmålet.
Da jeg forklarede inkasso sagen (de har formentlig ikke vidst, at Addofitness ikke havde overholdt lovgivningen), fik jeg besked om at deres kunde (Addofitness) havde valgt at slutte sagen.
Så lad være at betale inkasso, hvis du tydeligt har fortalt, at du ikke har intentioner om at betale!
Det er ikke lovligt, det de gør, men det kræver is i maven at stå i mod deres metoder, hvorfor de formentlig har succes hos de fleste med afpresningsmetoderne.
Håber min historie kan give andre lidt is i maven.

Fantastisk sted!
Jeg har trænet hos Addofitness i en årrække.
Jeg er vild med konceptet, hvor man får rigtig meget støtte til sine udfordringer... Derudover er holdtræningen fantastisk, men gode og hjælpsomme instruktører, der altid finder alternativer, hvis man har en udfordring.
Jeg har haft mange pauser gennem årene, men vender altid tilbage med følelsen af at "komme hjem".
Kunne jeg give 6 stjerner, havde jeg gjort det!

Besvarelse fra Addofitness
Kan kun anbefale Addofitness.
Kan kun anbefale Addofitness.
Super behagelige mennesker. Har tabt 2,7 kg fedt på 14 dage. TAK JOSEF🌞😁

Besvarelse fra Addofitness
Moral er viste ikke jeres stærke side
Efter min første anmeldes skriv de så flot at jeg skulle kontakt jer, det har jeg så gjort 2 gange ude at i har valgt at svare på det
FLOT at i skrive en masse og jeres moral er som som jeres koncept stjæl penge og skid på kunderne