AD MEDIA DANMARK Anmeldelser 21

4,4

Vi har været med i projektet omkring videoen om Simmersted Friskole. Resultatet er blevet virkelig godt og vi har kun roser til samarbejdet med AD MEDIA Danmark.

Sindal Idrætsforening har fået lavet den bedste film. Stor tak til AD Media for et meget professionelt arbejde – både i selve produktionen og for at finde al den økonomiske støtte fra Sindals erhve... Se mere

Vi havde et rigtig godt samarbejde, da vi skulle lave filmen for vores skole. Det var en professionel proces, hvor alle bidrog med deres styrker. Resultatet taler for sig selv, og vi er glade for det... Se mere

Hold jer væk fra dette firma. De har en meget tvivlsom forretnings model, hvor ad-media kontakter små lokale skoler og byer med et "fantastisk" tilbud om at producere en film, HELT gratis. De... Se mere

4,4

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma.

De får så lov at ringe rundt til lokale erhvervsdrivende og udgive sig for at være fra den pågældende skole/by/forening og samle penge ind til filmen.
De glemmer bare at fortælle at de samler 4-5 gange så mange penge ind som det realt koster at lave selve filmen.
Desværre er det så oven i købet ofte noget rigtigt makværk de får lavet...
EDIT:
Som man kan se på ADD Medias svar herunder er de virkelig oppe på den høje hest, de er jo nærmest landsbyernes frelser. Det ville klæde dem rigtigt godt, hvis de lige kunne komme med lidt matematik omkring hvor meget de tjener på deres frelse de danske landsbyer.

1. marts 2024
AD MEDIA DANMARK-logo

Besvarelse fra AD MEDIA DANMARK

Hej Lasse,

Det er med ægte beklagelse, at vi hører om din opfattelse af vores produkt.

Vores mission er at støtte små lokale samfund og foreninger med at skaffe midler til at nyde godt af en gratis filmoplevelse, da de ofte ikke selv har ressourcerne til at arrangere det. Vi arbejder tæt sammen med de lokale ildsjæle, der brænder for at støtte deres lokalsamfund og bevare skoler, butikker, købmænd, og andre lokale erhverv.

Sammen med den lokale opbakning producerer vi promoveringsfilm med droneoptagelser, musik, speak, og alt, der fremviser det positive i byen og lokalområdet. Dette hjælper med at fastholde og tiltrække beboere til området i fremtiden.

Som en gestus for deres støtte inkluderer vi de lokale bidragydere i filmen med reklame, så alle kan se, hvem der har støttet projektet. Hvis de ikke har noget reklamemateriale, tilbyder vi endda at lave det gratis til dem.

Vi mener, det er af afgørende betydning at bevare de små lokale byer i Danmark, og vi er glade for at se, at der er mange andre, der deler denne opfattelse. Faktisk har vi allerede hjulpet over 350 lokale byer med at få en film støttet af lokalsamfundet. Dette er noget, vi er meget stolte af :-)

Vi har endda oprettet en platform kaldet www.ivoresby.dk, hvor alle de smukke små byer, som vi har hjulpet, og alle dem, der har støttet eller bidraget til projektet, bliver præsenteret.

Lasse, hvis du har lyst til at drøfte dette yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din feedback, da vi konstant stræber efter at forbedre vores produkt og service. Vi bemærker, at vi ikke kan finde dig i vores system, så det ville være skønt, hvis du ville give dig til kende :-)

AD MEDIA