Bedste service nogensinde.
Dybdegående og personlig rådgivning, aldrig har jeg oplevet så god en service.
Bedste service nogensinde.
Dybdegående og personlig rådgivning, aldrig har jeg oplevet så god en service.
Jeg bestilte et par angles 90 greb om fredagen, og lørdag formiddag, havde post nord leveret dem i pakkeboksen - kan man ønske sig mere?
Super nem hjemmeside at navigere rundt på, gode produkter og hurtig levering!
Fantastisk service og support.
Jeg købte en TRX slynge via andet firma, jeg fik ikke nogen respons på min spørgsmål, så jeg kunne se det var sendt fra anden part, Active Aid, og skrev samme spørgsmål.
Jeg fik svar indenfor 24 timer, og da jeg havde et par tillægsspørgsmål kom svarene inden for et kvarter.
Super flinke og hjælpsomme selvom mit produktvar købt ved anden forhandler.
Fremover handler jeg direkte fra ActiveAid.
Det er længe siden, at jeg har fået en så god service. Jeg tvivlede lidt på de anmeldelser som activeaid havde fået, men efter selv at have talt med Kim og Anette, passede anmeldernes kommentarer perfekt, for jeg fik æren af den samme service. Den må jeg sige var enestående. De skal have al den ros, for det fortjener de. Jeg følte mig så rolig, at spendere en stor sum penge, for jeg fik al den vejledning, som jeg skulle bruge for at købe det rette produkt til mine behov.
Fantastiske mennesker og super gode produkter.
Kim og Anette er altid en fornøjelse at handle med og nu efter en lang række ordrer, har de altid kun gjort det helt perfekt.
10 stjerner... MINDST! :-)
Jeg købte en BOSU bold, der viste sig at være defekt - og det er måske den bedste reklamations-service jeg nogensinde har oplevet.
Jeg følte en ærlig interesse i at servicere på bedste vis, og de var lynhurtige til at sende en ny BOSU.
Det skal der selvfølgelig kvitteres for med fem stjerner.
Inden køb fik jeg god vejledning, men da købet af en TRX pakke var en gave til min kone, skulle den byttes - og igen var servicen god, og lynhurtigt fik vi tilsendt en anden TRX, som min kone hellere ville have. 👍 Retur label var inkluderet, og selvom den nye TRX var dyrere, skulle jeg bare efterbetale differencen😁
Jeg skulle købe TRX udstyr som en gave til min kæreste, og jeg havde ingen idé om hvad der var vigtigt at have for øje.
Jeg kontaktede supporten og fik fat i Anette som var virkelig imødekommende og havde helt styr på sine produkter.
Hun var endda så fantastisk at sammensætte et nyt produkt som indeholdt flere dele og til en virkelig fornuftig pris.
Tusind tusind tak for fantastisk service og lynhurtig levering!
Bedste købsoplevelse nogensinde online, superb og personlig service og lynhurtig levering. TAK for at redde min træning i corona tiden.
Jeg handlede (desværre) ikke direkte med firmaet, men fik alligevel (hurtigt) super service - inkl ekstra tips og tricks til opsætning. Og hurtig levering.
Intet mindre en perfekt beskriver min oplevelse.
Jeg bestiller min TRX Onsdag middag, modtager Torsdag formiddag, og oveni det, så har jeg efterfølgende et træningsspørgsmål, som egentlig ikke er noget jeg forventer de kan/har tid til at svare på. Men bum, 5 min. efter jeg har sendt min forespørgsel får jeg mit svar, og ovenikøbet i en super god, glad, sjov tone. Ros til service, både når man køber og har spørgsmål, kan kun anbefale andre, at støtte disse dygtige mennesker bag denne side!
Fik ved en fejl bestilt et TRX pro kit i stedet for et TRX home sæt. Efter modtagelsen kontaktede jeg firmaet via mail og fik snart besked. Kunne nemt få min TRX byttet. De sendte straks homesættet og sågar en returlabel, så jeg uden omkostninger kunne returnere fejlkøbet og så snart de havde modtaget TRX pro kittet fik jeg prisdifferencen sat ind på min konto. Varerne er super og de opfordrede sågar til at kontakte dem, hvis jeg var i tvivl om noget. fantastisk service. Kan kun anbefale firmaet. :-)
Super dejligt lille firma med en masse lækre og brugbare produkter. Købte en Foam Roller og ville selv hente den da jeg selv bor i Viborg. Kim svarede i løbet af ingen tid og det var intet problem at kigge forbi. Helt kanon service og meget kompetente mennesker. Skønt skønt. Vil helt sikkert kigge forbi igen :)
Jeg bestilte mit TRX Pro Suspension Training Kit efter jeg havde fået svar på de spørgsmål jeg havde til produktet via email forespørgsel. Jeg bestilte det om Mandagen, og modtog det Tirsdag på posthuset.
Tak for en god online shopping oplevelse!
/Mads
Sendte dem en mail klokken 22 for at høre om de sendte varer fra dag til dag, da jeg skulle bruge en TRX inden for få dage inden et længere udlandsophold - og at varen er på lager, ikke betyder helt det samme i alle webshops! Klokken 05 næste morgen lå der et svar om at det gjorde de, så jeg bestiller med det samme. Ordrebekræftelsen, der så kom, var inklusiv en personlig hilsen om at vi måtte have en god tur til udlandet, og min TRX kom dagen efter som lovet!
Kan kun anbefale dem, god service og pris :)
Bestilte min TRX, og dagen efter havde jeg den med posten.
Vil til hver en tid anbefale ActiveAid til andre :-)
Købte min TRX Force hos Activeaid, og har intet at udsætte på oplevelsen!
De var hurtige til at svare på mail med spørgsmål ang. produkter, og valg af produkt.
Derudover kom varen hurtigt, og selve produktet er super fedt:)