Jeg har desværre haft en meget dårlig…
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med Acotio, som har kostet mig både tid, penge og frustration. Trods flere henvendelser og deling af bevismateriale har firmaet undladt at tage ansvar for de fejl, de har begået i forbindelse med årsrapportering og andre opgaver.
De vigtigste problemer inkluderer:
1. Forsinket og mangelfuld årsrapportering:
Acotio undlod at færdiggøre min årsrapport til tiden, hvilket har resulteret i bøder fra skattemyndighederne på 11.000 kr. De havde adgang til alle nødvendige data, men alligevel blev rapporten ikke lavet rettidigt. Dette har skabt store økonomiske problemer for mig som ejer af en lille virksomhed.
2. Ufuldstændigt og forkert udført arbejde.
Sidste år betalte jeg 7.000 kr. for at få COVID-slutafregning af kompensation for faste omkostninger udarbejdet. Rapporten blev senere afvist som ufuldstændig. En anden revisor fik løst opgaven korrekt for 5.600 kr. med de samme data, som Acotio påstod ikke var tilstrækkelige. Det viser klart, at arbejdet ikke blev udført korrekt fra deres side.
3. Manglende kommunikation og ansvar:
Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte Acotio både via e-mail og WhatsApp, hvor jeg også har delt alt bevismateriale, der klart viser, at fejlen ligger hos dem. På trods af dette har de undladt at svare på mine henvendelser eller tage ansvar for deres fejl. Jeg har sendt dokumentation flere gange, men de reagerer simpelthen ikke.
Jeg har nu dokumentation og beviser, der tydeligt viser, at sagen er i min favør. Det er frustrerende, at Acotio ikke engang vil besvare mine e-mails, selvom det er deres ansvar at rette op på deres fejl.
Samlet set har deres fejl og manglende professionalisme kostet mig 16.600 kr., som jeg nu forsøger at få dækket. Jeg kan ikke anbefale Acotio til andre, da deres service har været skuffende, og deres fejl har haft alvorlige konsekvenser for min lille virksomhed.
Jeg forventer en løsning og kompensation – men indtil videre har Acotio ikke vist nogen interesse i at tage ansvar. Dette har været en særdeles dårlig oplevelse, som jeg håber, andre kan undgå.