2,1

Under middel

Acn er umulige at opsige

Acn er umulige at komme væk fra. De snyder med opsigelsesdato og sender regninger flere måneder efter opsigelsen er trådt i kraft. Når man så får fat i dem så siger de der skyldes et beløb, som man bare skal indbetale. Så er abonnementet helt afsluttet. Men alligevel sendes man videre til incasso efter betaling af det de selv sagde var sidste regning. Hold jer langt væk.

5. august 2023

Min svigermor er død

Min svigermor er død. Vi vil afmelde telefonen hos ACN. Det kan man ikke nogen steder. ACN fortsætter med at sende opkrævninger. Held og lykke med det svindelfirma!

13. december 2022

Har gennem længere tid forsøgt at få…

Har gennem længere tid forsøgt at få min gamle far ud af klørene på dem, uden held. Kan ikke kontaktes via mail, og forsøger man at ringe, bliver man cuttet af med det samme, men sende rykkere og trusselsbreve om inkasso, det kan man finde ud af...! 🤬 Minder lidt om bondefangeri!

18. april 2022

Stjæler fra gamle damer

De har prøvet flere gange at få penge ud af min gamle bedstemor selvom hun ikke er kunde der længere.. og de er selvfølgelig ikke til at komme i kontakt med.. grådighed og svindel er vejen for dette firma

27. maj 2021

Hold jer langt væk fra dette firma !!!

Hold jer langt væk fra dette firma !!!! Jeg har afmeldt mit abonnement fra 1. september og fået bekrætigelse pr brev. Alligevel fortsætter de med at trække på min konto. Det er umuligt at komme i kontakt med dem, alle numre er konstant optaget ..

23. november 2020

Kontakt til ACN

Har været kunde i ACN i rigtig mange år, men pludselig for nogle måneder siden er det gået helt galt. Har nu fået regninger som jeg har betalt på netbank flere gange. De har ikke registreret mine indbetalinger. Og så er det fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem. Har fra i dag TDC som sørger for at få mig frameldt.

28. august 2020

Hold dig langt væk

Hold dig langt væk. Det er umuligt at komme i kontakt med selskabet hvis man har spørgsmål til ens regning mv. Der er ikke skyggen af kundeservice overhovedet.
Du kan ikke kommer i dialog med selskabet hvis du er utilfreds eller har spørgsmål til dem, det hele foregår via kontaktformular på deres hjemmeside, og den er af og til nede/vil ikke afsende.... Så det er helt umuligt at komme i kontakt med ACN.
Jeg har nu skiftet til andet selskab, med god service og især hvor der er en kundeservice at ringe til.

24. juni 2020

Har haft Acn i mange år og har nu…

Har haft Acn i mange år og har nu opsagt mit abonnement, det blev til to regninger som jeg åbenbart ikke har betalt og nu har jeg så betalt dem igen og nu kommer der sgu endnu en regning på den ene igen, deres support er mega ringe og alt foregår pr mail eller chat, de har åbenbart skiftet bank men sender stadig girokort ud med den gamle bank konto som de ikke har mere, jeg er i chok over hvor lidt tjek der er på det. Det er virkelig ringe. Hold jer fra det. Nu har de igen henvendt sig og skrevet at min ene betaling er afvist af Danske bank og at de har sendt pengene retur, det mærkelige er at det er Nordea Bank som man skal indbetale til og nej jeg har ikke fået en eneste krone retur. Vi har sendt bank kvitteringer på alt hvad de har bedt om men alligevel bliver Acn ved med at fastholde at jeg mangler en betaling som faktisk er blevet betalt nu 2 gange. Er der andre som har haft samme bøvl med ACN ?

10. juni 2020

Meget dårlig service

Meget dårlig service - de trækker tingende i langdrag i opgørelse ved dødsfald og fortsætter med at sende opkrævninger til afdød - efter utallige henvendelser til dem uden svar - føj hvor usmageligt !!! Hold jer væk fra sådan en udbyder!! 😡😡😡

12. april 2020

ACN og konkurrenter

Jeg har været kunde hos ACN i mange år og har alle årene fået velvillig og professionel service. Jeg anbefaler gerne ACN til alle, det er altid godt med konkurrence. Venlig hilsen Ammanda

3. april 2017
Vis anmeldelser på alle sprog (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto