Jennifer är grym! Känner verkligen att hon vet vad hon snackar om och hon räddade mig från att göra ett rejält misstag på en annan klinik. Jag kör dermapen och kemisk peeling och är inne på 3/5 behand... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Cazzandra som utförde behandlingen var mycket professionell och informativ genom hela processen, rekommenderar varmt. Även tack till Vilma på Östermalm som under konsultationen för en annan behandling... Se mere
Kontaktade er för hjälp med min sons acne problem, har blivit bemött på ett otroligt fint sätt, både början via telefon samt på plats, produkterna är jätte bra och vi ser en stor skillnad redan efter... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Skønhedssalon
- Specialiseret klinik
- Wellnesscenter
Skrevet af virksomheden
Det självklara valet mot problemhy.
AcneSpecialisten - Det självklara valet mot problemhy!
Skrevet af virksomheden
- Vi har alltid gratis hudkonsultation och kostnadsfri återbesök / Uppföljning
Kontaktoplysninger
Sturegatan 32, 17231, Sundbyberg, Sverige
- 08296101
- info@acnespecialisten.se
- acnespecialisten.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jättefint bemötande och hjälp
Jättefint bemötande och hjälp. Supernöjd!
Emma är så fin och duktig och lyssnar…
Emma är så fin och duktig och lyssnar in. Fått bra hjälp med mina hudproblem
Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt!
Tog bort 3 födelsmärke på ryggen och jag är väldigt nöjd, fick information om att det kan bli ärr efter men det har inte blivit något ärr, läckt jätte fint. Stort tack till Georgina. ⭐️⭐️⭐️
Fantastiska resultat och ett otroligt professionellt bemötande!
Jag är väldigt nöjd med mina PRX- och Dermapenbehandlingar. Hudterapeuten Georgina är kunnig, professionell och får en att känna sig trygg under hela behandlingen. Jag har redan sett fina resultat och min hud känns mycket fräschare och mer strålande. Rekommenderas varmt! ⭐⭐⭐⭐⭐
Färgade fransar och bryn
Färgade fransar och bryn, blev så nöjd!! Emma är superproffsig 🌟🌟
Mycket nöjd över mitt besök
Mycket nöjd över mitt besök! Kommer absolut gå tillbaka. Ett extra tack till Jennifer för bra information och riktig toppen service! Fem av fem möjliga!
Var på behandling hos Jennifer och…
Var på behandling hos Jennifer och kunde inte blivit mer nöjd! Bemötande och service i världsklass ⭐️❤️
Underbart bemötande
Underbart bemötande. Jätteduktig och kunnig person! Väldigt nöjd.
Toppen på alla sätt
Toppen på alla sätt! Superbra bemötande av personalen!
Sedan jag började gå hos Emma har min…
Sedan jag började gå hos Emma har min hy fått en helt ny lyster.
Hon är otroligt professionell och dessutom en fantastisk person.
Längtar redan efter min nästa bokade tid 😍
Jätteproffsig personal
Jätteproffsig personal! Supernöjd med besöket!
Innan jag kommer till Sveriges skönhet…
Innan jag kommer till Sveriges skönhet centrum hade jag lite hopp att kunna ta bort mina ärr på ansiktet men efter att Gorgiana började att jobba på min ansikte med laser jag tror inte resultatet. Hon är super duktig med mycket kunskap som kan verkligen sitt jobb och jobbar med sitt hjärta. Jag är super nöjd med hennes verk hon trollar med laser och rekommenderar henne till alla som har behov av en konstnär som henne.
Jag är nöjd med bemötande och resultat
Jag är nöjd med bemötande och resultat. Hoppas att den blir ännu bättre efter 6 månader. Tack Jula !
Great service. A bit pricey
Great service. The people are professionals, the place is calm and cozy. I had good treatment. The price is a bit expensive given that many treatments are not a one time thing but multiple times. That raises the cost higher. Otherwise, everything is great.
Alltid så fint och trevligt bemötande
Alltid så fint och trevligt bemötande. Så kunniga och förklarar alltid väl i allting som utförs
Cazzandra gör alltid ett bra jobb
Cazzandra gör alltid ett bra jobb. Sedan är hon trevlig.
bra service
Cazzandra var super som alltid!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.