Achazz Anmeldelser

4,7

Door een goede revieuw (en goedkoper dan bij een andere vetkoper?)In eerste instantie was ik behoorlijk sceptisch: zo'n normale prijs en de volgende dag bezorgd? Maar beste lezer, het is de waarheid!... Se mere

De bestelling en levering verlopen altijd correct.Mocht er toch zich iets voordoen dan wordt dit gecommuniceerd. Fijne leverancier voor mee samen te weken

1. Dyrehandel

Achazz is uw online dierenvoeding winkel. Bij ons vind je alle gerenommeerde merken hondenvoer, kattenvoer, vogelvoer en knaagdiervoer. Denk hierbij aan Catsan, Edgard Cooper, Purina, Pedigree, Whiskas, Hills, Felix en Gourmet. Daarnaast hebben wij nog vele andere merken. Maar je koopt niet alleen voordelig dierenvoer bij Achazz. Ook voor alle andere benodigdheden voor uw geliefde huisdier ben je hier aan het juiste adres. Van hondenmanden en halsbanden tot krabpalen en van knaagdierhuisjes tot aan vogelvoederhuisjes. Komt u er even niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat de beste keuze voor uw trouwe metgezel gemaakt kan worden. Bij Achazz draait alles om één ding: dat jouw huisdier het allerbeste krijgt. We zijn een online dierenwinkel, gebouwd door dierenliefhebbers. Van voer en snacks tot manden, halsbanden, krabpalen en speelgoed. Met zorg gekozen, scherp geprijsd en razendsnel geleverd in België, Nederland en Duitsland, zodat jij meer tijd hebt voor wat echt telt: samen met je dier. Achazz ontstond vanuit een grote liefde voor dieren, tussen twee neven die er niet omheen konden: goed zorgen voor je huisdier mag nooit moeilijk of duur zijn. Wat als kleine passie begon, groeide uit tot een complete online dierenwinkel met honderden producten van de merken die je kent en vertrouwt. Vandaag helpen we dierenliefhebbers in België, Nederland en Duitsland om alles voor hun dier eenvoudig in huis te halen. En kom je er zelf even niet uit? Dan staan we voor je klaar met eerlijk advies, 7 dagen op 7. Geen verkooppraat, gewoon mensen die van dieren houden.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,7

Top service, website en producten!

Zeer professionele website. Je kan er goed in navigeren plus de producten zijn van goede kwaliteit . Ik had de Whiskas melk gehaald die mijn kitten heerlijk vindt. De levertijd binnen een dag is nog een pluspunt waar vind je nu zo’n service. Voor iedereen aan te raden!

18. maj 2023

De levering was perfect in orde

De levering was perfect in orde, maar toch eventjes mijn idee, ze komt nu voor mij wel goed van pas, geen probleem, maar ik denk dat vele niet akkoord zijn met zo een grote doos met plastiek in om de inhoud vast te zetten, voor mij dus geen probleem ik kan de doos goed gebruiken, alhoewel ze een beetje beschadigd was.

27. marts 2023

Op 17 februari heb ik Sheba Classic…

Op 17 februari heb ik Sheba Classic Soup Tonijn voor mij kat besteld, deze is door de nieuwe formule en verpakking momenteel moeilijk verkrijgbaar. Op zaterdag 18 februari werd de bestelling afgeleverd en die was dusdanig goed verpakt dat er geen enkel zakje soep beschadigd was (wat bij een eerdere levering via Bol.com helaas wel het geval was en de soep in de kartonnen doos lag). Top en super snel gedaan!

17. februar 2023