Linket til opsigelse virker ikke har prøvet flere gange og opgav til sidst, nu prøver de at trække 3000kr. Og ja jeg har læst opsigelsereglerne men hvad hjælper det når linket ikke virker. Sindsygt... Se mere
Det er meget besværligt at opsige abonnementet. Linket til opsigelse på app'en virker ikke. Password bliver meldt ugyldigt, selvom det lige er accepteret ved login; brugte endda copy/paste. Der kom... Se mere
Jeg advarer allesammen, at være meget opmærksom på at melde sig til Academic Singles. Det er ren fuske firma. De trækker mange penge uden at give nogle form for forklaring. Derudover er det næsten u... Se mere
Online dating for Educated Singles
Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Sindsygt det skal være så sværest at komme ud af.

Besvarelse fra Academic Singles
UNDGÅ siden! Jeg meldte mig ind, og fik kun ca 40 profiler at vælge i mellem, hvor de fleste IKKE var akademikere. Totalt til grin. Jeg nåede heldigvis ikke at betale.

Besvarelse fra Academic Singles
Jeg har tegnet et premium medlemskab med oplyst pris 399 kroner, og vupti blev trukket 2.300 kroner. Har skrevet til dem at jeg gerne vil gør brug af min fortrydelsesret (langt før de 14 dage som loven sikrer) og have medlemskabet annulleret. Har fået at vide at jeg bare skulle udfylde en formular om opsigelse. Jeg ønsker ikke en standard opsigelse, jeg kræver min penge tilbage.

Besvarelse fra Academic Singles
Jeg er så skuffet over jeres hjemmeside
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at det skal være så vanskeligt at afmelde sit medlemskab hos jer.
Jeg har skrevet til jer flere gange, og hver gang får jeg en sludder for en sladder.
Jeg er virkelig ærgerlig over jeres måde at behandle mennesker på.

Besvarelse fra Academic Singles
Har forsøgt at skrive til jer på mail. Ingen kontakt. Vil gerne opsigelse mit abonnement, men i svarer ikke.
Kan det virkelig passe, at I bare bliver ved med og trække og vi ikke kan opsige.
Mega dårlig stil.
Har fundet kærligheden herinde, og ikke brug for dating.
Opsigelse, venligst ... og svar mig...

Besvarelse fra Academic Singles
Nærmest UMULIGT at opsige sit abonnoment. De svindler og trækker dine penge og der er ikke en eneste knap der sørger for at man kan opsige sit medlemsskab. De fortsætter med at trække penge og svarer ikke på mails.
Værste service nogensinde.
KAN IKKE ANBEFALES!!!

Besvarelse fra Academic Singles
Jeg kan leve med, at der er under 10% akademikere. Jeg kan leve med, at de har en uklar pris, når man tilmelder sig. Men det er fanme ikke ok, at de laver udmeldelsesprocessen så svær.
Linket til udmeldelse virker ikke i de fleste browsere, og supporten bliver ved med at tale uden om og bede mig skrive flere detaljer til dem/printe en blanket ud og udfylde og alle mulige krumspring, i stedet for bare at acceptere, når jeg skriver, jeg gerne vil melde mig ud. Det må være klart ulovligt i forhold til købeloven, men jeg orker ikke rigtigt gøre noget ved det.

Besvarelse fra Academic Singles
Denne dating site kan jeg absolut ikke anbefale. Virkelig spild af tid og klart meget dyrere end andre sites. Andelen af akademikere på sitet er langt under halvdelen af profilerne. Min opfattelse var under en femtedel. Ydermere er der næsten ingen profiler, og gentagende gange matchedes jeg med den samme profil igen og igen. Desværre var jeg dum nok til at forudbetale for et halvt år. Jeg synes faktisk at denne site nærmer sig bedrageri, da den ikke er, hvad den udgiver sig for, og da jeg praktisk talt intet fik for mine penge. Jeg udfyldte mere end 90% af profilen og lagde adskillelige billeder op. Tror jeg fik under 5 besøg og en eller to likes på en til to måneder. Måske er jeg bare uinteressant, men så forstår jeg bare ikke, at jeg på andre dating sites med næsten samme profil modtager mange flere besøgende, likes og henvendelser. Mit råd er, hold dig væk fra denne dating site!

Besvarelse fra Academic Singles
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med Academic Singles. Efter kun kort tid som medlem har jeg valgt at opsige min kontrakt og benytte mig af min fortrydelsesret, som jeg er berettiget til.
Desværre har det vist sig at være en yderst besværlig proces. Jeg har sendt adskillige e-mails til Academic Singles for at få bekræftet min opsigelse, men jeg har gentagne gange ingen respons modtaget. Denne manglende kommunikation og vilje til at håndtere en opsigelse på en professionel måde er simpelthen uacceptabel.
Det virker ærligt talt utrolig uprofessionelt at ignorere henvendelser fra en kunde, der ønsker at udnytte sin fortrydelsesret. Det giver mig indtryk af, at Academic Singles ikke prioriterer kundetilfredshed eller overholder basale principper for god service. Jeg forventer langt mere af en tjeneste, der markedsfører sig til akademikere og singler.
Jeg kan desværre ikke anbefale Academic Singles, medmindre man er villig til at risikere en frustrerende og uprofessionel oplevelse, hvis man skulle ønske at opsige sit medlemskab.

Besvarelse fra Academic Singles
Har ikke stødt på en eneste akademiker på siden. Pludselig er ens side lukket og man modtager en mail om, at man skal betale det dobbelte for en automatisk fornyet periode ellers truer de med inkasso. Virkelig dårlig kundeservice. Det må virkelig gå dårligt for firmaet.

Besvarelse fra Academic Singles
Academic Singles sender truende mail og presser en for penge selv om man har lukket sin side. Jeg skrev til dem i december 2024 for at de skulle stoppe mit abonnement. Åbenbart har de ikke efterlevet mit krav. Men det er meget svært at finde ud af deres system - de lever af at man ikke har let ved at melde sig ud! og jeg advarer enhver imod at bruge deres platform. De lokkede mig med at jeg skulle blive gratis premium medlem. Og nu får jeg en trussel med et krav på over 3.000 kr.

Besvarelse fra Academic Singles
Har skrevet 5 mails til kundeservice gennem to uger vedr. et problem. Har 1 gang fået et automat-svar, der ikke løste noget problem. Kan se bestyrelsen består af 1 medlem kun og at firmaet har et udenlandsk (sandsynligvis mega dyrt) telefonnummer, jeg ikke ville turde ringe til.
0 service.

Besvarelse fra Academic Singles
Når man vil opsige sit abonnement skal man finde en formular på hjemmesiden, men det er umuligt at komme ind på hjemmesiden. Når man trykker på linket “hjemmeside “ kommer man ind på sin egen profil!!

Besvarelse fra Academic Singles
De har trukket 2376 fra min konto og jeg meldte mig ud efter nogle dage, da der ikke var nogle at matche med. Men de lokkede med premium (derfor betalingen) for at jeg kunne se folk. Desuden var det et bøvl uden lige i det hele taget at få lov til at slette min konto igen. Det krævede 4 mailkorrespondancer, som ikke engang var med rigtige mennesker bag. Men en kontaktformular. Jeg vil absolut ikke anbefale denne tjeneste til nogen.

Besvarelse fra Academic Singles
Academic er falsk varebetegnelse rigtig mange deltagere er gået ud af folkeskolen.
Jeg var 3 gange ude for falske profiler, der var ude efter penge. Jeg har ikke indtryk af at datingsiden reagerede på min anmeldelse og det var rigtig svært at blive meldt ud igen.
Rigtig mange af de personer jeg fik oplyst var et godt Mats havde kun meget få lighedspunkter med mig. I det hele taget var det en meget dårlig iplevelse

Besvarelse fra Academic Singles
Sindssygt et fusker firma, min svigerfar har aldrig oprettet sig i jeres system. Men er nu blvet opkrævet 2 gange inkasso varsler fra et advokat firma i Berlin. Vi vil meget gerne have noget bevis for dette!!

Besvarelse fra Academic Singles
Er dybt frustreret over at man ikke kan kontakte og opsige abonnement som vanligt. Det er en jungle at komme ud af. En pengemaskine, der benytter sig af utydelighed i forhold til hvem, hvor og hvordan man melder fra. Giv aldrig dine oplysninger til datingsiden.
Mvh Pernille Dahl

Besvarelse fra Academic Singles
Datingsitet er ikke, hvad det giver sig ud for at være. De fleste medlemmer er ikke akademikere. Så jeg meldte mig hurtigt ud, men har nu skrevet til kundeservice 6 gange, flere med store bogstaver, hvor jeg anmoder om en bekræftelse på min udmeldelse, når medlemsskabet udløber, men har aldrig modtaget denne bekræftelse. Det betyder i princippet, at de kan blive ved med at trække på mit kreditkort. Det kan ikke være rigtigt, at man skal tvinges til at få et nyt kreditkort for at forhindre dette.

Besvarelse fra Academic Singles
Jeg ser desværre først nu efter 1 måned med denne DÅRLIGE dating site at der er trukket mere en 1000kr mere end hvad jeg kunne se at abonnementet kostede!
HOLD JER VÆK fra denne dårlige snyde side!!!

Besvarelse fra Academic Singles
Sikke en fortrydelsesret!!! Man må ikke bruge hjemmesiden til at kunne fortryde sin medlemskab!!!!!! Selv en dag!!!! Det var meget svært at finde information om fortrydelsesret. Jeg blev nødt til at grave ned i mine emailer og hjemme siden og fandt det i små bågstaver under ret meget alt mulige informationer som man ikke kommer til at læse.
Jeg bruger nu selvfølgelig hjemme siden fordi jeg har betalt så meget. Men jeg håber I kommer ikke til at tage min fejl…😡