I’ve been buying stuff from About You for a few years now, and my experience has always been smooth. Their selection of clothing and shoes is great, and you can usually find good deals during sales as... Se mere
Great assortment. Products were delivered within the expected timeframe, and well packaged. The return process was made easy on the side of About you, but their carrier partner is not the most conveni... Se mere
Det tager typisk over 1 måned at svare
Возможность оплаты во время получения товара, вежливость при опаздывании товара. ОСОБЕННО термин и условия возвращения товара. Большой выбор продуктов. Было бы идеально, если публиковались настоящие измерения продаваемой вещи, т.к. размеры разнятся у разных изготовителей.
Fast delivery and perfect quality product

Besvarelse fra ABOUT YOU
Naudojuos Jūsų internetine parduotuve,bet patirties neturiu.Pastarąjį kartą pirkau lyg ir mano dydžio marškinius,bet jie pasirodė per dideli,teko grąžinti,o mažesnio dydžio pas jus jau nėra.Būtų gerai ,kad Jūs pakomentuotumėt apie prekes arba paviešintumėte kitų klientų atsiliepimus,kaip tai daro kiti prekybininkai.Ačiū,sėkmės

Besvarelse fra ABOUT YOU
Yra gražių prekių. Ir kainos geros. Kas netiko, grąžinau. Pinigai sugrįžo greit. Labai gera parduotuvė, neseniai atradau. Sėkmės Jums

Besvarelse fra ABOUT YOU
Prekės dažniausiai atitinka aprašymą, drabužių dydžiai dažniausiai tinka. Prekės kokybiškos. Pristatymas nemokamas ir greitas.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Good quality goods. Fast delivery, good prices.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Nes cia daznai buna geros nuolaidos ir neblogas prekiu pasirinkimas.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Visada atsiunčia tikslų užsakymą. Esant poreikiui, pagal taisykles atlieka grąžinimus.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Kokybiškai supakuota prekė. Greitas pinigų grąžinimas į sąskaitą

Besvarelse fra ABOUT YOU
Greitas įsigytų prekių pristatymas, lengvas gražinimas. Pirktis prekės atitiko visus lūkesčius

Besvarelse fra ABOUT YOU
Perku gana senai. Visada viskas puikiai. Kelis kartus buvo neaiškumų dėl mano padarytos klaidos. Paskambinus viskas buvo man paaiškinta ir neaiškumų nebeliko. Rekomenduoju

Besvarelse fra ABOUT YOU
Patinka, kad be problemų galiu grąžinti netikusį ar tiesiog nepatikusį daiktą. Pristatymas greitas, kainos nuolaidų metu priimtinos . AČIŪ.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Visos prekės yra labai kokybiškos, niekada neteko nusivilti. Esu apsirikusi tik su dydžiais, bet tuo atveju labai lengvas grąžinimas.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Not the first time when delivery does not meet the provided delivery time. My order cannot be tracked although it was marked as shipped on 15th of February. Contacted CS, they couldn’t offer proper compensation (order was a gift), finally we agreed for a 15% discount code. However, the CS specialist didn’t mention that discount code cannot be added together with other discounts (which I was upset about, since I didn’t want to purchase anything from there, but the additional discount code together with sale prices would change my mind).
All in all, order isn’t delivered still (it’s 27th of February) and company doesn’t want to compensate at all. Feels that customer makes 0 value to them.