Számomra mindig testre szabott méreteket ajánl az oldal. Mindig tájékoztatnak időben ha már van az általam keresett termék ami esetleg méretemben hiány volt. Ami számomra a legnagyobb könnyebbség a vi... Se mere
Mindennel elégedett voltam. Áruk mérete, minősége. Azt kaptam, amit rendeltem. Ha visszaküldésről lett volna szó, az is gyorsan és korrekten ment volna, volt korábban már ebben is tapasztalatom.
Fortunately, I've only had good experiences so far. They shipped quickly, or at least on time for me. I had no issues with the quality or originality of the products either. Wide range of produc... Se mere
Korrekt módon működik a szolgáltatás.A vissza küldött áru intézése rendben van.Az átvett áru olyan,amilyennek hirdették.Megbizhato partner.
Rendeld meg terméked még ma az ABOUT YOU-n. Ingyenes és gyors szállítás! · Fizetés utánvéttel · 90 napos visszaküldés · 800+ márka
USA
- aboutyou.hu
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jó minőségű
Jó minőségű, nagy választékú, kedvező árú márkás darabok . Mindig találok remek dolgokat!
tökéletes
kiváló a termék, átlátható veboldal, könnyen lehet a kiválasztott terméket megrendelni, azt kapom amit megrendeltem!
They stole my money
Sent back the shoes and have not received my refund!! It's been more than a month!!! The customer support is completely useless, not providing any confirmation of the refund! Scammers
Korrekt módon működik a szolgáltatás.A…
A termék minőségi
A termék minőségi, az ár kedvező, a rendelés folyamata egyszerű, a szállítás és kommunikáció gyors és korrekt.
Kitűnő értékesítő
Mind árban, minőségben, a kiszállítás gyorsaságában kiváló!!!
Remek! Ajanlom
Jo, minosegi aru van. Gyorsan szallittatnak. Megbizhato bolt es ingyen visszakuldheto az aru, ha vmiert nem jo
Minden fasza volt.
Gyors
Gyors, pontos szállítás, kedvező ár-érték arány. Jó minőség kényelmes, divatos termék. Mindig ezt a márkát keresem.
Kiváló
Gyorsan megérkezett, jó minőségű terméket kaptam. Olyan,mint a képen.
Olyan terméket kaptam amit a fotón…
Olyan terméket kaptam amit a fotón láttam. A minősége is olyan amire számítottam. Pontos volt a szállítás. Az ár kedvezményes volt.
Minden gördülékenyen ment
Megbízhatóság
Egyszerű és kényelmes
Jók a szűrési lehetőségek, jól lehet rendezni a találatokat, vannak igazán jó akciók. A visszaküldés egyszerű és kényelmes.
Korrekt
Korrekt, pontos, megbízható. Könnyű visszaküldés , jó minőség !
Igazából időként használom a oldalt de…
Igazából időként használom a oldalt de most sajnos vissza kelet küldeni mivel szűk fajta volt de újból fogom majd rendelni !A oldalt ajánlom bár kinek a termékük is jó minőségűek!
Gute Preise
Gute Preise, schnelle Lieferung, ich kaufe alles bei About you, hier finde ich alles.