Abond Anmeldelser

1. Stukkatør
  2. Byggeselskab
  3. Entreprenør
  4. Pejsebutik

Stukadoors en afbouwbedrijf Abond.nl is werkzaam in heel Nederland! Of het om grootschalige projecten gaat, Cinewalls of een enkele wand, bij ons krijgt u de kwaliteit en vakmanschap die u zoekt. Wij kunnen uw woning voorzien van pleisterwerk, raapwerk, sauswerk, schuurwerk, schilderwerk, beton ciré, spachtelputz, andere soorten sierpleister, lijsten en ornamenten een Cinewall en natuurlijk verder alles wat met stukadoors en afbouw werkzaamheden te maken heeft. Daarnaast kunnen wij ook de muren voor uw sausen in de desgewenste kleur. Door kennis, voldoende ervaring, scholing en het juiste gereedschap weten wij welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld. Wilt u kwaliteit die met aandacht wordt aangebracht? Dan nodigen wij u uit om met ons in contact te treden. Wij komen graag bij u langs voor advies of om een vrijblijvende offerte op te maken. Onze werkzaamheden: - Cinewalls - Stukadoor - Schilderen - Timmerwerk - Plafondverlaging - Sloopwerk - Renovaties - Reparatie Wij staan voor: - Altijd de afwerking die bij u past - Geen verrassingen achteraf - De beste kwaliteit - Strakke all-in prijzen - Garanties op geleverd werk

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Beste cinewall bedrijf

Heel erg bedankt Indiana voor het harde werk en je inzet. Wij zijn hartstikke blij met het eindresultaat! Je bent een goeie vakman en je geeft echt om je werk. Het was een leuke tijd!!! Ik heb veel vragen kunnen stellen en jij gaf ook goeie adviezen. Dit bedrijf is echt een aanrader 😁.

14. august 2024

Ik ben onwijs blij met mijn cinewall

Ik ben onwijs blij met mijn cinewall. Ik vond de communicatie zeer prettig. Op de dag zelf nog advies gekregen over het plaatsen van de cinewall. Ook daarna heb ik nog vragen kunnen stellen waar ik een duidelijk antwoord op kreeg.

4. marts 2024

Cinewall

Mooie cinewall geplaatst top gasten denken met je mee en niet te beroerd om eve langer te blijven om het af te maken ook een mooie prijs dus cinewall plaatsen abond bellen of appe

23. januar 2024

Cinewall

Wij hebben een cinewall laten plaatsen door Abond. Hierover zijn we super tevreden, de communicatie verliep duidelijk en vlot. Een hele vriendelijk hardwerkende man heeft de cinewall in 1 dag geplaatst! Wij zijn meer dan tevreden over het resultaat.

4. december 2022

Dik tevreden!

Hele vriendelijke man die zorgvuldig werkt. We hadden best een lastige klus, het resultaat is top!

19. november 2022

Cinewall plaatsen

Nadat ik abond een berichtje had gestuurd via marktplaats kreeg ik meteen een telefoonnummer zodat we telefonisch contact konden hebben. Samen hebben we besproken wat mijn wensen zijn en nog geen 7 dagen later stond hij s’ochtends aan de voordeur. Werkelijk waar 1 woord. Geweldig. Nog nooit een aannemer gehad die zoveel passie en plezier in zijn werk heeft. Indiana werkt super strak, secuur, netjes en is echt een pietje precies. Ter plekke tijdens montage van de cinewall uitstekend advies gekregen over hoe en waar het beste te plaatsen is. Indiana (abond.nl) mooie ervaring en tot snel! Bedankt voor het omtoveren van de woonkamer👍🏽👊🏽

31. oktober 2022

Wat een heerlijke stukadoor

Wat een heerlijke stukadoor. Zeer correct in de omgang en laat elke stap zien die hij doet. Zeer adequate communicatie. En uitstekend werk. Hij heeft ons echt uit de brand geholpen toen een ander zijn afspraken niet nakwam. En heeft op stel en sprong een vloerenlegger voor ons geregeld. Top ervaring!

17. juni 2022

Wauw!

Wij hebben vandaag onze nieuwe Cinewall laten monteren door Abond. Wij hebben telefonisch een afspraak gemaakt en gelukkig kon het op korte termijn geregeld worden. Wat zijn wij SUPER blij dat wij van de service van Abond gebruik hebben kunnen maken want alles is in 1 dag heel mooi afgewerkt. De heren waren super vriendelijk en vakmensen op dit gebied. Abond is zeker aan te raden als u een mooie Cinewall zou willen hebben of als u muren moet laten stucen. In 1 woord; SUPER.

14. april 2022