Banner for ABCforsikring

ABCforsikring Anmeldelser

2.530

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 770 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionelle og imødekommende tilgang, hvor medarbejdere tager sig tid til at lytte og forklare forsikringer tydeligt uden pres. Mange sætter pris på den personlige rådgivning, som skaber tryghed og sikrer den bedste løsning. Desuden roser forbrugerne de gode og fair priser, der ofte resulterer i betydelige besparelser eller bedre dækning sammenlignet med tidligere selskaber. Dog har nogle kunder oplevet problemer med misinformering omkring priser og dækning, hvilket førte til uventede højere omkostninger. Enkelte har også haft svært ved at opnå kontakt, beskrevet opkald som uprofessionelle eller medarbejdere som utilgængelige, og i et tilfælde en uventet opsigelse.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den super gode og kompetente rådgivning samt... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser, hvor mange fremhæver store besparelser og gode tilbud,... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice, idet mange fremhæver den behagelige og hjælpsomme vejledning,... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med contact, hvor nogle forbrugere roser den personlige kontakt og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde en sjov, positiv og dejlig samtale med Christian i går. Christian tog sig tid til, at lytte til mine behov og gennemgå nuværende forsikringer versus hans forslag. Der var en lille prisstigni... Se mere

Glad, passioneret og rolig sælger. En rigtig god dialog omkring forsikringerne, så alt var som det skulle være. Der blev forventningsafstemt, så man som kunde præcist viste, hvad man kom ud med fr... Se mere

Vi er nystartede kunder hos ABC forsikring. Jeg vil gerne give 5 stjerner for den behagelig og hjælpsom måde vi er blevet vejledt mht forsikrimgs junglen. Anders har skabt tryghed gennem samtaler,... Se mere

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Mikkel fra ABC Forsikring. Han har været utrolig professionel, hjælpsom og nem at tale med gennem hele processen. Mikkel tog sig tid til at forklare alle de... Se mere

1. nr. 17 af de 37 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed

Hos ABCforsikring er ægte tryghed personlig. Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og god service, med rigtige mennesker og kort ventetid, når du kontakter os. Vi gør os umage for at forklare privatforsikringer i et sprog, der er til at forstå, så du føler dig tryg og velinformeret. Uanset om du har brug for en omfattende løsning eller blot den mest nødvendige dækning, hjælper vi dig med at finde det, der passer til dine behov. Hos os er du ikke bare et nummer i køen. Vi tager os tid til dig og din situation, for vi tror på, at “Ægte tryghed er personlig”.

Ægte tryghed er personlig

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(2.530)

Super god samtale

Super god samtale, fantastisk medarbejder Nicolai, jeg har flyttet alle mine forsikringer til dette selskab 😉

Hej Tina

Tusind for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for, at du havde en god samtale med Nikolaj. Velkommen til ABCforsikring!

Fremragende kundeservice

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Robin hos ABC Forsikring. Han var venlig, professionel og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig godt vejledt gennem hele forløbet, og kommunikationen var klar og behagelig. Tak for den gode service, kan varmt anbefales.

13. juli 2026

Hej Rose

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er rigtig glade for at læse om din gode oplevelse med Robin. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre, det vil han uden tvivl sætte pris på!

Abc forsikring

Hvad tro i lige i laver i fandem ikke kom her og fordele mig mit mød Blev af lyst og rykket en time frem for jeg sad med min mobil så det noget fis og humbuk af selve teamledern at lukke ud det kunne da være at man skulle undersøg om de køre efter et manuskreft eller om det virkelig er så snot dum en teamleder der skal rede ryger for at de ikke taber kunder jeg kan virkelig ikke anbefale dette her forsikring selvskab de er kun sariøse når snakker med dem men får du bukket et møde på en fredag kl 11.00 så kluder de rundt i det men jeg har en bekræftelse fra fredags om at de vil ringe til mig inden for den næste halve time jeg gav d til 11.30 havde min telefon på lyd der var ikke nogen der ringede så Sandy barakat håber i fikser jeres system til de næste kunder. For jeg bliver aldrig en kunde ved jer

13. juli 2026

God gennemgang af vores forsikringer

God gennemgang af vores forsikringer. Forbedringer på 8 punkter og sparer 337 kr.

Hej Preben

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede at få en god gennemgang af jeres forsikringer, og at der var mulighed for forbedringer.

ABCforsikring

Super service, meget grundig og professionel vejledning.
Har kun ros til Kasper fra ABC forsikring.
Kan kun anbefale at få et tilbud fra ABC forsikring.

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er rigtig glade for, at du oplevede grundig og professionel vejledning, og vi giver selvfølgelig rosen videre til Kasper.

Den gode gamle sælger-respekt

Snakkede med Kasper og det var en fornøjelse. Første gang var for 1 måneds tid siden og der var bare en sjælden sælger-respekt som ikke er nem at finde i dag. Respekt for at jeg er langsom i beslutningen, men også en ordentlig og behaglige opfølgning. Super flink, men hjælper også det var en god deal! 😎 ☀️

10. juli 2026

Hej Casper

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at læse, at Kasper kunne hjælpe dig med en løsning, hvor du havde tid til at overveje mulighederne. Han bliver uden tvivl glad for at læse de pæne ord!

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at læse, at du har haft en super god oplevelse med os!

ABCforsikring

Super godt og behagelig samtale med…

Super godt og behagelig samtale med Danny 🤗

7. juli 2026

Hej Iben

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du havde en super god og behagelig samtale med Danni fra vores kundeservice. Vi giver selvfølgelig din ros videre til ham!

ABCforsikring

Fantastisk kundeservice og vildt god…

Fantastisk kundeservice og vildt god dækning til en fair pris. Jeg har været ovenud tilfreds med at skifte til ABC forsikring

7. juli 2026

Hej Lise

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du havde en god dialog med vores kundeserviceafdeling, og at du er tilfreds med både dækningerne og prisen. Velkommen til ABCforsikring!

god modtagelse

god modtagelse
har en assurandør/ kontaktperson
ringede om vi følte os godt modtaget
vi er helt nye hos ABC, så hvis vi får brug for dem engang, ved man først om ens gode mavefornemmelse er korrekt.

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er rigtig glade for, at I fik en god modtagelse, og at I værdsætter den personlige kontakt med en fast rådgiver. Vi er glade for, at jeres første oplevelse har været positiv, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til den gode mavefornemmelse, hvis I en dag får brug for os. Velkommen til ABCforsikring!

ABCforsikring

Meget sympatisk mand at snakke med men…

Meget sympatisk mand at snakke med men alligevel har vælget en anden forsikring da blev billige.

23. juni 2026

Hej Teresa

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse og en behagelig dialog med vores rådgiver. Selvom valget faldt på et andet selskab denne gang, sætter vi stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God service og god rådgivning

God service og god rådgivning

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse af din oplevelse med vores kundeserviceafdeling! Vi er glade for, at du fik få den gode service, man kan forvente hos os.

Svindlere af værste skuffe

Svindlere af værste skuffe! RING TIL JERES EGET SELSKAB, SÅ DE KAN TJEKKE DÆKNINGERNE, FØR I SKIFTER TIL ABC FORSIKRING!!!

ABC Forsikring, siger at de dækker en ind, på samme måde som man var i tidligere selskab. Det er den største løgn nogensinde. De manglede at tilføje samtlige dækninger, og prøvede at bilde mig ind, at jeg var dækket for det samme.

Når jeg så fik dem til at tilføje de samme dækninger, som jeg havde i dag, så var prisen lige pludselig langt højere end tidligere selskab.

HOLD JER VÆK. DE PRØVER AT SNYDE SIG TIL AT I BLIVER KUNDER. MEN NÅR I SÅ FÅR EN SKADE, ER I IKKE DÆKKET KORREKT!!!

Hej

Vi har forsøgt at bede dig om nogle oplysninger, så vi kunne finde din sag frem og eventuelt komme i kontakt med dig. De oplysninger du har sendt os, kan vi ikke bruge, da hverken nummeret eller mailadressen er gyldig. Det er vi kede af, da vi normalvis tager feedback seriøst og gerne vil arbejde videre med det.

Af ovenstående grunde, kan vi ikke kommentere på noget vi ikke kan bekræfte som en reel oplevelse. Vi er altid åbne for feedback, og derfor vil vi meget gerne i dialog med dig. Du er velkommen til at skrive til os på info@abcforsikring.dk.

ABCforsikring

Jeg har i dag fået en virkelig dårlig…

Jeg har i dag fået en virkelig dårlig behandling - og blev i den grad talt ned til.
Jeg forstår ikke afslaget på dækningen, men jeg er, i følge jer, den eneste der nogensinde ikke har kunne forstå det.
Tak for det!

Nyt:
Tak for svar.
Det handler kun minimalt om den konkrete dækning, mest af alt handler det om jeres medarbejders måde at kommunikere på.
Lyt til optagelsen.

Hej Heidi

Vi er kede af at læse, at du har oplevet dialogen med os på den måde. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Jeg går videre med din feedback internt.

Vi kommenterer ikke på konkrete sager på Trustpilot, men vi har forståelse for, at det kan være frustrerende at modtage en afgørelse, man ikke er enig i. Vores vurderinger træffes altid på baggrund af de gældende vilkår og de oplysninger, der foreligger i sagen.

Julie
Skadesbehandler

Det er et rigtig godt…

Det er et rigtig godt forsikringsselskab; de giver kunden rigtig god information.

Hej Günes

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med os, og at du oplever at få god og tydelig information.

ABCforsikring

Robin gav super god service og forstår…

Robin gav super god service og forstår at i møde komme mit behøv. Kan varm anbefalde ham.

30. juni 2026

Hej Thien

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at Robin kunne hjælpe dig. Han bliver glad for din anbefaling!

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Hurtige til at svare på spørgsmål og forklare tingene ordentligt.

Jeg snakkede med Cristian og Noah. Super venlige og betryggende at snakke med.

30. juni 2026

Hej Hussein

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at Cristian og Noah kunne hjælpe dig og efterlod et positivt indtryk. Vi giver naturligvis rosen videre, hvilket de uden tvivl vil sætte pris på.

ABCforsikring

Den forsikringsmand jeg talte med hvor…

Den forsikringsmand jeg talte med hvor meget dygtig okay mig Jeg ved det ikke jeg havde i dag på både bilen Indbo og huset en stor prisbesvarelse Det tilbød man ikke sige nej til

25. juni 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med os.