CONSISTENT, QUALITY & FRIENDLY service. After renting rusty junk from other operations and dive resorts, I noticed the "cleaner" ABCARRENTAL trucks at the dive sites and in town. I/we began using the... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers. We stonden met een lekke achter band in het Washington Slagbaai national park, echt op de meest afgelegen plek in het park. 1 telefoontje... Se mere
Super tevreden Conform afspraak werden op tijd afgehaald bij het hotel waar we verbleven. Omdat we al onze gegevens van te voren hadden aangeleverd nam het afhalen van de auto slechts een paar m... Se mere
Geweldig bedrijf en hele goede service. Echt een aanrader. Als ik weer naar Bonaire ga dan huren we hier zeker weer een auto 👍👍
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
AB Car Rental offers the largest selection of dive pick up trucks and rental cars and the best rates on Bonaire for over 34 years!
Kontaktoplysninger
Kaya Industria 31, Bonaire, Bonaire, Sint Eustatius og Saba (Caribiske Holland)
- +5997178980
- info@abcarrental.com
- abcarrental.com
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima service en auto
Prima service en auto. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Auto prima
Auto prima, ophaalservice prima, alleen jammer dat een dame ons terug bracht naar het vliegveld die verder geen woord zei en ook de auto niet uitkwam en ook maar gedag wilde zeggen, jammer en beetje raar
Formalités rapides
Formalités rapides, voiture en parfait état et personnel très accueillant
Prima auto bij prima bedrijf
Keurig opgehaald worden op het vliegveld. In mum van tijd weg rijden met prima en schone auto. Bij terugkeer ook weer in heel korte tijd auto ingeleverd en naar vliegveld gebracht. Prima sevice, heel vriend3lijk petsoneel
Excellent service
Staff shanti alisa and all others excellent service AB car rental best in bonaire for car rental 👌👌👌
Prima auto en dito service!
Op de luchthaven al netjes opgewacht en naar de auto gebracht.
Nieuwe prima auto waar we heel Bonaire mee hebben gezien.
Ook bij inlevering een vlotte afhandeling en snel naar de luchthaven gebracht.
Top service auto gehuurd voor 2 weken.
Top service auto gehuurd voor 2 weken.
Als je op bonaire bent hier je auto huren inclusief transfer van en naar airport.
Prima service, mooie scooters, prima prijs
Ik heb hier een elektrische scooter gehuurd voor ongeveer een week. Prima service en snel geregeld.
Het voordeel van de elektrische scooter is dat je gratis kan opladen bij het hotel. Het nadeel is dat de accu eruit moet, deze weegt toch wel enkele kilo's en is iets waarmee je rekening mee moet houden, dit lijkt mij niet iets voor oudere mensen.
Het opladen duurt ongeveer 3 uur, en het bereik van de scooter is ongeveer 50-70km. Dit is afhankelijk van de stand. Op stand 1 (snelheid ±30km/hr) haalt de scooter 70km, op stand 3 (snelheid ±50km/hr) haalt de scooter net geen 50km. Met hoge windsnelheden in het zuiden is stand 1 echt wel gewenst. Je kunt niet op 1 accu het hele land verkennen, dus je zult echt vooraf moeten plannen waar je naartoe wilt gaan.
Heel flexibel
Heel flexibel, we mochten de auto na aankomst in de avond meenemen en de volgende alles administratief regelen. En ook op de laatste dag konden we nog de hele dag gebruik maken van de auto totdat onze vlucht ging! Heel prettig
Best service experience
Het is een zeer positieve ervaring omdat we telkens goed werden ontvangen. Mede ook door de snelle oplossing naar een goede auto naar onze wensen. Van de balie damens tot aan de automonteurs super bedankt!
Top bedrijf
Aardige mensen die net dat stapje extra zetten. Prima auto voor een scherpe prijs.
Top service!
Een prima auto voor een hele nette prijs. Zeer vriendelijke medewerkers met een goede service. Top!
Prima service
Prima service; weinig formaliteiten (dus alles snel geregeld), goede auto en redelijke prijs!
Prima service komen je halen bij de…
Prima service komen je halen bij de accommodatie en brengen je ook weer terug.volledig verzekerd. Aanrader
Personeel was behulpzaam en bekwaam.
Personeel was behulpzaam en bekwaam.
Maar was wel sprake van drie auto's in slechts 1 week (probleem AC en daarna kapotte knalpot).
Na sluitingstijd, alsnog auto mee kunnen krijgen
Erg fijn dat we na sluitingstijd van ab-car rental alsnog de auto mee konden krijgen.
This company gets great reviews
This company gets great reviews, and I now know why. Cars are really good, service is friendly and efficient and there insurance policy is fantastic value given the cover. Will definitely be using them again.
Goed auto verhuur bedrijf met prima regels en all incl. verzekering
Snelle reservering van een auto. Goede afspraken mbt het ophalen en het terugbrengen naar het vliegveld door AB Car Rental. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede huurauto en goede voorwaarden mbt all inclusieve (damage) verzekering zonder verder eigen risico. Gewoon een all in prijs en geen verdere verborgen kosten. Een aanrader.
Pick-up huur AB car rental
We werden opgepikt van het vliegveld, naar AB car rental gebracht en kregen daar de auto. Dat was na sluitingstijd dus de taxi chauffeur gaf de sleutel. Kreeg anderhalve week later een berichtje of ik toch ook nog even een formuliertje wilde tekenen? Relaxt toch. Terugbrengen ook top, snelle inspectie en een duimpje omhoog. Werd gelijk naar het vliegveld gebracht door een medewerker, hoefde niet te wachten. Auto was goed, geen krachtpatser maar wel een stoere pick-up voor de duikspullen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.