CONSISTENT, QUALITY & FRIENDLY service. After renting rusty junk from other operations and dive resorts, I noticed the "cleaner" ABCARRENTAL trucks at the dive sites and in town. I/we began using the... Se mere

Super goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers. We stonden met een lekke achter band in het Washington Slagbaai national park, echt op de meest afgelegen plek in het park. 1 telefoontje... Se mere

Super tevreden Conform afspraak werden op tijd afgehaald bij het hotel waar we verbleven. Omdat we al onze gegevens van te voren hadden aangeleverd nam het afhalen van de auto slechts een paar m... Se mere

Wij werden bij onze accomodatie opgehaald en naar onze huurauto gebracht. Wij kregen een elektrische auto en konden hem omruilen voor een nieuwe als hij nog maar 25% vol zat. Echt perfect! Niks... Se mere

1. Biludlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

AB Car Rental offers the largest selection of dive pick up trucks and rental cars and the best rates on Bonaire for over 34 years!

4,5

Svarer typisk inden for 1 måned

Personnes très sérieuses ,prise en…

Personnes très sérieuses ,prise en charge du véhicule ou nous avons desiré, un grand plus ils sont très sympathiques,les voitures sont impeccable vraiment très professionnel je recommande fortement cette petite société familial et tarif très compétitif 👍

30. maj 2024

AB Car rental is Ok

Ok, overal op Bonaire liggen de prijzen van autohuur dichtbij elkaar, maar een stuk goede service, schone auto's en vriendelijk goedlachse personeel vind ik net zo belangrijk en dat vind je allemaal bij AB Car rental. Vooral het electrisch rijden beviel ons zeer, bij 25% accu moest je de auto omruilen voor een andere schone BYD met weer een volle accu. Dat werkt perfect en geen brandstofkosten meer en benzine of dieseldampen. KortomAB Car rental ten zeerste aanbevolen!

3. juni 2024

Zoals altijd is alles goed geregeld.

Zoals altijd is alles goed geregeld.
Makkelijke site om de auto te boeken. Na boeking snelle enduidelijke communicatie.
Op het vliegveld staat iemand klaar om je naar het kantoor te brengen om de papieren in te vullen en de auto op te halen. Je wordt vriendelijk geholpen en krijgt duidelijke uitleg hoe e.e.a. in de auto werkt. De auto was schoon en prima in orde.
Wanneer je de auto weer inlevert, brengt een medewerker je naar het vliegveld.
Geen moeilijk gedoe, kortom AB Car Rental is en echte aanrader!

15. maj 2024

Hele goede service en heel fijn…

Hele goede service en heel fijn geholpen vanaf de dag dat ik hier ben. Ze halen je op en brengen je terug. De e-bike werkte zo goed ik heb zoveel mooie plekjes ermee gezien. Ik zou het huren zeker aanraden bij hun. Als ik weer in bonaire ben dan zal dit 100 procent zo zijn dat ik bij AB car rental zal huren.

13. maj 2024

Fatbike huren

Super service met ophalen en thuisbrengen. De Fatbike was top , hele eiland rond gefietst in een paar dagen , prachtige manier om zo het eiland te ontdekken. De mensen van het verhuurbedrijf waren super aardig en attent ! Ik kom zeker weer terug ! Groetjes, Apasra Vermeulen

9. maj 2024

Top service, zorgeloze autohuur!

Goede service van begin (ophalen) tot eind (terugbrengen) en alles overal duidelijk waar je aan toe bent. De elektrische auto kun je bovendien gratis opladen / omruilen bij AB, zo heb je 0,0 tankkosten. Vriendelijk personeel, schone auto's in goede toestand, grote locatie met goede ligging, en geen eigen risico of borg dus erg zorgeloos. Wel zo fijn op vakantie!

28. marts 2024

-In het verleden waren de pick-up…

-In het verleden waren de pick-up trucks van Toyota/ Nissan. Nu zijn dat Chinese Changan. Veel minder vermogen ) motorisch. Is toch een stapje terug.
-Dure inruil.
Wij hadden 2 trucks. 1-tje ging stuk. Bij ruiling moest even $ 70 worden betaald voor brandstof. Er was 3/8 gebruikt??? Dus nog niet eens een halve tank. $70 is eerder een volle tank!!!! Daar voelden wij ons wel getild. Verder was alles prima.

29. marts 2024
AB Car Rental-logo

Besvarelse fra AB Car Rental

Geachte heer Hoornstra,

Allereerst dank voor het huren bij AB Car Rental.

We willen graag reageren op uw opmerking betreffende de brandstofkosten. Bij AB Car Rental hanteren we een beleid van full uitgifte en vol terugave van de benzine, wat betekent dat de auto met een volle tank wordt uitgegeven en ook vol dient te worden ingeleverd.

Naar aanleiding van uw opmerking hebben we ons systeem nagekeken en vastgesteld dat de auto inderdaad met een tankinhoud van 3/8 is ingeleverd, dus voor 5/8 hebben we een bedrag van $70 in rekening gebracht voor het bijvullen tot een volle tank. Hoewel we normaal gesproken ook een servicekost voor het tanken zouden berekenen, hebben we besloten deze in dit geval niet in rekening te brengen. De kosten die we hebben doorberekend, zijn gebaseerd op de reguliere pompprijzen.

We begrijpen dat er mogelijk sprake is geweest van onduidelijkheid, en we bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak. Mocht u nog verdere vragen hebben of aanvullende informatie wensen, dan staan we u graag te woord.

Ongelofelijk vriendelijk en behulpzame…

Ongelofelijk vriendelijk en behulpzame dames.
Er was onduidelijkheid over onze accomodatie na contact (vanuit Nederland) werd er met ons meegedacht en zijn wij erg snel en vriendelijke geholpen.

We zijn meerdere malen op Bonaire geweest en hebben enkel goede ervaringen met dit bedrijf.

22. marts 2024

Super aardige en attente lokale mensen!

Heel aardige, attente lokale dame die mij hielp bij het ophalen van het voertuig (Riyenne denk ik dat ze heet). Ook bij het inleveren, super snelle afhandeling, en weer door een lokale dame direct met de shuttle bus naar de airport gebracht. Heel vriendelijk! Top dat AB lokaal talent gebruikt. Do not change this winning team!!

17. marts 2024

De service van AB CAR Rental is goed en…

De service van AB CAR Rental is goed en dit was de tweede keer dat we bij hun een pick-up huurden voor ons verblijf op Bonaire.
De auto is volledig verzekerd voor alle schade.
Het autopark is wel wat verouderd en van onze eerste huurauto werkte de airco niet, zonder problemen kregen wij toen een andere auto.

13. marts 2024