ABA International Investment Anmeldelser 4

2,9

ABA International Investment has established itself as a prominent force in Switzerland’s financial sector, distinguished by its commitment to innovation and excellence in online trading. Utilizing cutting-edge trading platforms, the firm provides clients with access to over 400 diverse financial instruments spanning multiple asset categories. Its core competencies include global equity trading, digital asset management, Forex operations, CFDs, and commodity markets. Beyond trading, ABA International Investment delivers tailored investment and savings strategies for both private investors and corporate entities. Prioritizing a seamless user experience, the company empowers clients to monitor markets, make data-driven choices, and manage their portfolios with confidence. With a strong focus on security, dependable performance, and responsive customer care, ABA International Investment remains a trusted provider of advanced financial solutions in the Swiss market.

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

ABA International Invetsment na…

ABA International Invetsment na początku wyglądała na profesjonalną i wiarygodną firmę. Strona yła dopracowana doradcy mili i częto dwonili zapewniając że inwestycja jest całkoicie bezpieczna. Saldo na platformie faktycznie rosło więc byłem przekonany że wszystko działa tak jak obiecywali. Problemy zaczęły się dopiero w momencie gdy chciałem wypłacić środk.i Najpierw zażądali „podatku” potem pojawiła się opłata za rzekomą weryfikację AML a na końcu oddatkowe koszty grożąc zablokowaniem konta. Do tego dochodziły natarczywe telefony z różnych numerów w których próbowano zmusić mnie do dalszych wpłat. Sprawę zgłosiłem na policję ale po miesiącu dostałem decyzję o umorzeniu. Wtedy poczułem się cłkowicie bezradny. Dopieor na forum poszkodowanych znalzłem kontakt do Paa Natana. Już od pierwszej rozmowy było janse że to profesjonalista który wie jak działać w takich sprawach. Pan Natan pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w całej Polsce – szkolą policję z odzyskiwania kryptowalut i posiadają narzędia do których organy ścigania nie mają dostępu. Dzięki ich pomocy udaoł m się odzyskać wszystkie środki. Jeżeli ktoś został oszukany przez ABA International Investment nei warto zwlekać. Polecam kontkat z Panem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógł odzyskać wszystko – wam też może.

25. september 2025