AARHUS TECH Anmeldelser 14

3,1

1. Skole
  2. Uddannelsesinstitution

På AARHUS TECH går drømme i opfyldelse. Hvert år uddanner vi dygtige og stolte elever, der med stor faglighed indtager det danske arbejdsmarked. Det har vi gjort i årevis; ja faktisk siden 1828. På de snart 200 år har vi udviklet stolte traditioner men altid med det ene øje rettet mod fremtiden og næste udviklingstrin. Sammen med vores elever og samarbejdspartnere skaber vi et levende og udviklingsorienteret læringsmiljø, der fordeler sig på tre campusser. Båret af et solidt branchekendskab skaber vi uddannelser i særklasse. Som en af landets største erhvervsskoler er vores mange elever med til at dække erhvervslivets behov. Deres tekniske og faglige formåen holder Danmark i gang – det er vi stolte af.

3,1

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Latterlig frisørskole

Latterlig frisørskole. Aflyser gentagende gange, ledelsen er helt fjerne at snakke med og generelt ingen hjælp at hente. Sure, smarte og bitre undervisere som ingen forståelse har for at man er blevet brændt af 5 gange i træk, og derfor har taget 5 fridage :(. Uprofessionelt og latterligt, spar din tid og gå et andet sted hen

5. februar 2025

Besvarelse fra AARHUS TECH

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er kede af at læse, at du har haft en negativ oplevelse. Den beskrevne kritik er ikke noget, vi genkender som et problem på frisøruddannelsen, men vi tager selvfølgelig alle tilbagemeldinger alvorligt og bruger dem i vores løbende arbejde med kvalitet og planlægning.

Dbh Sigurd//AARHUS TECH

Det er nogle velopdragne mennesker der…

Det er nogle velopdragne mennesker der går der!

29. oktober 2025

Kære Halib
Mange tak for de fem stjerner - dem er vi glade for. Og ja, vi er enige, når du siger, at vores elever er velopdragne. Og dertil er de smadderdygtige og venlige.
De bedste hilsner
Sigurd//AARHUS TECH

God skole med kompetente og super søde ansatte

Jeg har haft en rigtig god oplevelse som elev på AARHUS TECH. Skolen giver et trygt og motiverende læringsmiljø, hvor underviserne virkelig engagerer sig i, at vi får den bedste undervisning og støtte. Det er et sted, hvor man føler sig set og taget alvorligt – både fagligt og personligt.

Der er gode faciliteter, og undervisningen er både relevant og inspirerende. Samtidig er der fokus på fællesskab og sociale aktiviteter, hvilket gør studietiden sjovere og mere givende. Jeg føler mig godt klædt på til fremtiden og kan varmt anbefale AARHUS TECH til andre, der overvejer en uddannelse her.

2. september 2025

Kære Johanne
Tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for!
Dbh Sigurd//AARHUS TECH

Mulighed for opladning af elbil

Ej, hvor fedt. Nu med ladestandere på parkeringspladsen.

4. september 2025

Kære Helle
Tusind tak for de flotte stjerner og for din positive tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på de nye ladestandere – vi arbejder hele tiden på at gøre hverdagen lidt nemmere for både elever, medarbejdere og gæster.

De bedste hilsner
Sigurd//AARHUS TECH

Undervisning? Glem det. Selvstudie. Ingen jeg mødte er erfarne lærer eller pædagoger. De sætter dig i gang med selvstudie og skøjter videre, måske lejer på ejen PC.

Droppede uddannelsen som IT-supporter efter 2. Grundmodel. Pinligt ringe uddannelse. Pengemølle. Warm asses in the seats (💲) er det eneste skolen interesser sig for.

Flere dropper uddannelsen og der var SÅ mange klager, at skolens leder dukker op i vores klasselokale en dag for at "høre an", men det er tydeligt tom brandslukning. Intet ændrer sig.

Tag en IT uddannelse andre steder.

5. september 2025

Hasselager Alle 2,

Hasselager Alle 2,

Jeg har tidligere arbejdet som Administrativmedarbejder Hasselager Alle 2.

Det er nok den værste arbejdsplads man kan forestille sig. Konstant pres, daglig voksen skæld ud og Illoyale medarbejdere som stikker hinanden i ryggen på kryds og tværs for at please chefen, som ovenikøbet har fået titlen for at være Danmarks uoffcielle største r øvhul.

Jeg vil på det kraftigste anbefale ALLE at finde en anden arbejdsplads. Det er et giftigt arbejdsmiljø hvor overarbejdstimer ikke bliver værdsat.

16. maj 2024

Datatekniker/IT-Supporter

Hvis du leder efter en kompetent skole der gør sit bedste for at lære dig, hvad du har brug for.
Hvis du leder efter en skole som kan tage ansvar for de fejl de laver.
Hvis du leder efter en skole som ikke efterlader sine elever 2 måneder i økonomisk skæresild og siger at det er deres eget problem, med en fejl skolen selv har lavet.

Så er Aarhus Tech på Hasselager allé 2 INTET FOR DIG!

Vil ikke smide hele skolen for porten... MEN HOLD NU HEL DER ER RÅDNE ÆG PÅ DENNE HER SKOLE!!

2. juni 2022

Teknisk design

Teknisk design - industri.
Aldrig i mit liv har jeg mødt en mere slatten efterligning af uddannelse.

Hvis du har tænkt dig at spilde din tid, så søg endelig ind her.

Der vil blive forlangt af dig at du udfører dine opgaver forkert, for at matche en fejbehæftet facit.
De opgaver du vil få tildelt er på ingen måde hverken tidssvarende eller relevante for dit fag.

Og det er i øvrigt hovedsageligt de samme opgaver og materialer på grundforløb, hovedforløb 1, 2 & 3 - så hvis jeg ved ærlig talt ikke hvad det er de skal ha' deres penge for.

"Valgfag" er der nogle rigtig gode nogle af, som fjernundervisning på andre skoler - men frygt ej! Det er heller ikke noget du selv kommer til at vælge - neej det skal skolen nok bestemme ud fra hvad de selv udbyder, så de kan presse flest muligt penge ud af statskassen - alt imens de er hamrendes ligeglade med dig of din fremtid~

Og gud nåde og trøste dig hvis du skulle få den ide at løse et gengående problem i undervisningen - så skal du ikke forvente andet end at blive svinet til af din lærer~

Gør dig selv den tjeneste at tage på skolehjem og tag din uddannelse et andet sted. Det vil rent faktisk åbne en fremtid og en masse kompetancer for dig.

Den eneste grund til at de har den uddannelse er at det *ikke* er et krav fra uddannelsesministeriets side at have de fornødne kompetancer til at udbyde den.

Jeg har fået mit svendebrev - men hvis jeg nogensinde skal til en jobsamtale, så bliver det ikke inkluderet. Hvis man ved hvordan de driver "uddannelse" på den skole, så kan det kun trække ned at der står 'Aarhus tech' på det.

Føj, hvor skulle de skamme sig.

6. marts 2022

Ansøgningsfristen udløbet!!!

Jeg har skrevet en motiveret ansøgning til Receptionsmedarbejder til AARHUS TECH sø. den 6.02.2022. Ansøgningsfristen udløber den 11.02.2022 skal blot lige oplad ansøgning etc. på: Søg ansøgning via jobnet.dk. Trykker på knappen for så at få at vide ansøgningsfristen udløbet!!! Troværdighed og respekt??? Med mangel på arbejdskraft??? Havde der så stået løbende optag. Så havde jeg været opmærksom. Men nej!! De havde fået, hvad de skulle bruge. Tak. Jeg er pt. ledig og kan blive trukket i dagpenge. Hvis ikke jeg opfylder kravet om et vist antal ansøgning pr uge ganske nøje kontrolleret på: Jobblog. Så jeg måtte skrive en ny motiveret ansøgning for ikke at miste dagpenge. Jeg vil fremadrettet trykke på knappen: Søg jobbet. Før jeg bruger tid og kræfter på nogen, som fortjener min ansøgning: Søg jobbet. Jeg har efterfølgende ringet til jobnet.dk om, der var en fejl etc. Det var der ikke. Men arbejdsgiveren har ret til at lukke på et vilkårligt tidspunkt. O.k. så ved jeg det. Den mindste respekt ville være at fjerne stillingsopslaget. I stedet for blot at lukke af. Respekt for AARHUS TECH har fået ansøgninger nok. Men gør det ordentligt.

7. februar 2022

Super god

Super god. Har mange muligheder for unge. Både HTX, STX og EUX. Ligger i 2020 nr. 10 på Danmarks karakter rangliste. Super gode arbejdsmiljøer med gode lærer. Der er fantastiske kantiner med god og billig mad. Corona forholdsregler er i top og der tages et godt intiativ til den enkle elev. Elsker virkelig Aarhus Tech.

22. december 2020

Dårligt

Jeg er utroligt skuffet over at en TEKNISK skole kan have så dårlig og grim en hjemmeside. For mange fejl og skrammel, jeg kan ikke finde noget på hjemmesiden.

Som elev er det endu værre. Hjemmesiden kunne være et perfekt centrum for alle lektier og skemaer, men istedet er det bare en samling links til endu værre hjemmesider.
Den er dog god til at styrke skolens fælleskab, da eleverne kan samles og kommentere på den helt håbløse tekniske side af Aarhustech.

Tak Aarhustech for at ødelægge mange morgener med forkerte skemaer og nedlag5e server beskeder.

22. oktober 2019