Aarhuskalenderen Anmeldelser 12

3,1

1. Gavebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb Aarhuskalenderen her! Aarhuskalenderen er en julekalender fyldt med gratis gaver, konkurrencer og overraskelser fra udvalgte virksomheder i Aarhus.

3,1

Middel

Har i dag været forbi PLAKATEN

Har i dag været forbi PLAKATEN, men desværre fik ikke det der blev oplyst på kalenderlågen. Fik en lang forklaring at der var mange der har hentet den og nu kunne jeg kun vælge mellem tre kedelige plakater. Øv øv
Overvej nøje om det er det værd at købe en Aarhuskalender.
Jeg gør det ikke.

29. januar 2026

50/50

Mega fin ide og hyggelige steder kalenderen samarbejder med. Det er lidt ærgerligt at lågerne har bestemte tidsbegrænsninger. Derudover samabejdet de med Bakken Bears, hvilket er mega sejt og nice at man kan komme ind at se basketbold. Dog er det begrænset hvor mange kampe de spiller i perioden og dermed hvilke dage man kan bruge lågen. Samtidigt har de gjordt det sådan, at man skal hente en flyer på en bar inde i byen, for at få adgang til den rabatkode der giver de gratis billeter. Dog har baren været "udsolgt" af flyeren i lang tid, og da de endeligt kom tilbage, måtte man ikke få en flyer med hjem, man skulle bare tage et billede af den og så fik de ens låge. Men koden på flyeren virker kun en gang så billedet er ubrugeligt, og flyeren vil kun i fysisk form give rabat i kiosken ved kampen. Men dårlig stil at de snyder dig inde på baren, og at man ikke kan forklare dem det senere, fordi de har taget ens låge og derfor ikke vil give dig en flyer.
De samarbejder også med Plakaten, hvor man "bare" får en ligegyldig plakat og 20% i butikken, når man henter den. Jeg forstår samarbejdet, hvor det var en juleplakat, eller en plakat af århus, men det var en a4 plakat, med et blåt mønster. De har også skrevet på hjemmesiden at det kun er gaver og ikke rabater? Det er dejligt med rabat, hvis man rent faktisk får noget der er nyttigt, men her snyder de dig hen til butikken med en dårlig gave og får dig til at bruge penge fordi der er rabat.
Nogle steder fungere, og gør det godt. Andre steder er lidt råddent.

24. januar 2026

God kundeservice

Aarhuskalenderen var udsolgt på deres hjemmeside, men jeg tog alligevel chancen og skrev til dem på deres mail. Jeg var så heldig, at de havde modtaget to kalendre retur, så jeg kunne købe en af dem og få den leveret med det samme til min hjemmeadresse. Rigtig god kundeservice!

20. november 2024

LAD VÆRE MED AT KØBE DEN!

LAD VÆRE MED AT KØBE DEN!
Hvis du har et arbejde eller studie er der mange af lågerne du ikke kan indløse.

Lågerne er tidsbegrænset til tidspunkter hvor mange ikke har mulighed for at indløse lågerne, både tidsbegrænset til klokkeslet, dage og måned.
Du kan feks. få en bolle med ost som kun kan hentes mandag - fredag klokken 8:30 -10:30.

Fin ide, men man føler sig som køber snydt, da det er unødvendigt besværligt at få hvad man har betalt for.

31. januar 2024

Det er første gang jeg prøver…

Det er første gang jeg prøver kalenderen, og hvis ikke der kommer nogen ændringer, er det også sidste gang. Fin ide med denne kalender. Men fristen for at bruge lågerne, er alt alt for kort. En anden ting, så er det lidt dårlig stil, at man ikke kan bruge lågerne fra den dag de åbnes. Derudover så er der bl.a. en ubrugelig låge til Podimo. Man kan ikke få lov at få de 2 måneders gratis medlemskab, hvis man har været mellem før.

23. december 2022

Fine tanker bag, men besværligt i praksis

Der synes at være flere fine tanker bag kalenderen, som åbner for at vi kan opdage nye skønne butikker og steder lokalt i Århus. Det er dog ret ærgerligt, at de fleste af lågerne kun gælder ganske kortvarigt (december/januar), hvilket gør at det bliver svært at nå at indløse dem uden en masse planlægning. Hvis lågerne kunne indløses 6-12 mdr. frem, fx til næste udgivelse af kalenderen, ville det være en helt anden sag.

30. december 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto