3,1

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Dejlig sted til overnatning

Dejlig sted til overnatning, både i forbindelse med længere tur sydpå eller storbyferie i Aarhus.
Meget velholdt sted med så fin rengøring og moderne faciliteter
Eneste minus er beliggenhed lidt udenfor Aarhus men offentlige transport muligheder tæt på

15. februar 2026

Absolut ikke anbefalelsesværdigt – skuffende oplevelse fra start til slut

Dette hostel var desværre en stor skuffelse. Allerede ved ankomst blev vi mødt af en indelukket og tung luft – der var tydeligvis dårlig eller ingen udluftning på værelset. Værelset var urent med spindelvæv i hjørnerne og skimmel i brusekabinen. Morgenmaden var under al kritik: meget skrabet og bestod af lavkvalitetsprodukter.

Stedet er desuden ekstremt larmende og på ingen måde egnet, hvis man ønsker en nattesøvn i fred. Væggene er papirstynde, så man kan høre alt – og vi blev gentagne gange forstyrret af højtråbende telefonsamtaler fra øst- og sydeuropæiske håndværkere, der boede på stedet og ikke tog hensyn. Flere af dem respekterede heller ikke rygeområderne, hvilket gjorde udelivet ubehageligt for os andre.

Da vi forsøgte at tage problemerne op med værterne, blev vi afvist. Vi fik ikke mulighed for at få pengene retur eller finde et andet sted, og der blev ikke gjort noget for at afhjælpe situationen.

Kan på ingen måder anbefale dette sted, og jeg kommer helt sikkert ikke igen.

25. juli 2025

Hej Alex
Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger.

Det har vi haft en skriftlig dialog om, hvor vi opfordrede jer til at uddybe jeres kritik. Desværre modtog vi ikke nogen konkrete beskrivelser, som kunne give os mulighed for at rette op på eventuelle forhold.

Jeg var personligt forbi jeres værelse mandag morgen for at følge op, men I var ikke hjemme. Desuden var jeg til stede i receptionen både mandag og onsdag indtil hen på aftenen – det havde været rart, hvis vi havde haft mulighed for at tage en direkte og konstruktiv dialog under jeres ophold.

Vedrørende morgenmaden vil jeg gerne præcisere, at den er tydeligt beskrevet som en kontinental morgenmad til 69 kr. Her serverer vi et udvalg, som blandt andet inkluderer brie, skæreost, pålæg, tre slags marmelade, honning, brød, smør, pålægschokolade samt 2-3 slags juice, kaffe og te. Det er i overensstemmelse med den type morgenmad, der er annonceret.

Vi vil gerne understrege, at vi gør os umage med rengøringen og løbende får gode tilbagemeldinger – både via direkte feedback og gennem vores gæstevurderinger, hvor vi ligger stabilt med fine karakterer.

Angående vores øvrige gæster: Vi har blandt andet udenlandske håndværkere boende, som arbejder for danske virksomheder på større infrastrukturprojekter. De er generelt meget hensynsfulde og hjælper med at holde køkkener og fællesområder pæne og ordentlige. Vi har aldrig haft generelle problemer med uro, men da mange møder tidligt, kan der være aktivitet om morgenen.

Vi har dog stor respekt for alle vores gæsters behov for ro og hvile, og vi forsøger at skabe en god balance.

Vi forstår, at ikke alle steder passer til alles behov – og vi beklager naturligvis, at I ikke følte jer godt tilpas. Vi tager jeres kommentarer med i vores videre arbejde og ønsker jer alt det bedste fremover.

Ingen adgangskode og ingen morgenmad

Vi havde booket én overnatning den 18. maj 2024 igennem booking.com som gør at man ikke for tilsendt en kode til hoveddøren som skal bruges for at komme ind. Efter flere forsøg lykkedes det at få fat i en medarbejder fra Aarhus Hostel og få udleveret koden. Vi havde bestilt morgenmad men dette var ikke at finde. Morgenmadslokalet var låst og der var ingen tegn på aktivitet og derfor ingen morgenmad som booket og betalt.

18. maj 2024

Kære Frederik
Først vil jeg beklage fejltagelsen omkring morgenmad. Lokalet er normalt IKKE aflåst. Det er jeg meget ked af. Der kom en medarbejder hurtigt, så snart vi blev gjort opmærksom på det.
Mht. dørkode og mail er det Expedia og ikke Booking.com som I har booket igennem. Normalt kommer der info mail med dørkode og praktiske oplysninger 3 dage før ankomst. Dette sker helt automatisk til den mail vi får oplyst på bookingen. Desværre viser det sig at Expedia IKKE videresender disse mails, deres begrundelse er pga. spam. Dvs. vi har ingen mulighed for at sende oplysninger. Vi har derfor fra dd. valgt at holde en pause i samarbejdet indtil deres ”Channel manager” giver tilfredsstillende svar igen.
Jeg skal endnu engang beklage jeres ophold ikke levede op til forventningerne.
Ann-Mari Høøck

Larmende og ikke egnet hvis man ønsker…

Larmende og ikke egnet hvis man ønsker nattesøvn.

Musik og fest på værelserne langt over midnat flere dage i træk.

Østeuropæiske håndværkere med højtråbende telefonsamtaler.

De papirstynde vægge gør at der ingen ro er på noget tidspunkt.

Kan på ingen måder anbefale dette sted og jeg kommer ikke igen.

12. september 2022

Fantastisk sted

Har haft den udsøgte fornøjelse, at bo på denne helt fantastiske hostel. Dejlige senge, pæne værelser, god stemning, dejlig atmosfære, hyggelige omgivelser, venlig og imødekommende personale, dejlig mad, meget pænt og rent overalt og skønne ejere. Det er absolut besøget værd. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner ville jeg det ❤️ Kommer helt sikkert igen 😜

7. august 2022

Første, eneste og sidste gang

Standarden er ok i forhold til prisen…. Men for s.atan dog… polsk ævl og kævl den halve nat, højlydt snak inde og ude, smækken med døre og uopdragne unger der leger på gangen… første, eneste og absolut sidste gang vi overnatter der…. Kørte kl 0430 og sov en time i bilen istedet… øv

2. juni 2022

Super fin belighenhed og gode senge og…

Super fin belighenhed og gode senge og værelser. Dog svært at få en parkeringsplads

19. juli 2020

Hej Claudia,
Tak for den pæne anmeldelse. Vi har i foråret får lavet 19 nye parkeringspladser bag ved Aarhus Hostel. Det er omtalt på vores hjemmeside, men vi skal nok have lavet en bedre skiltning på den første parkeringsplads. På den nye parkeringsplads er der også gratis opladning af El-biler med type 2 stik.
mvh
Aarhus Hostel

god service, god beliggenhed, billigt, rent.

Har prøvet flere steder i Århus efterhånden og vender fra nu tilbage til Århus Hostel, efter en redning sidste år under Århus festuge, hvor der intet var at leje nogen steder, til trods for man normalt ikke kan booke samme dag online og mit sene opkald, fandt de et værelse til mig. Det var en rigtig god oplevelse og igen lejede jeg så (efter at have afprøvet flere “sjove” steder i Århus) for kort tid siden her, igen super service, til trods for mit nøglekort var glemt at blive lagt klar, grundet senere ankomst fra min side, samt nyt personale, kom de igen i løbet af ingen tid med den og beklagede, hvilket intet gjorde da jeg Max sad ca 10 min foran receptionen og ventede. Super service, stedet kan jeg stærkt anbefales, til billige penge og hyggelig beliggenhed. Jeg booker ihvertfald mine fremtidige ophold her, når jeg besøger Århus. Plus rene og pæne værelser.

9. juli 2020

Hej Ginnie,
Tak for den pæne anmeldelse - og vi beklager naturligvis det glemte nøglekort. Vi er i fuld gang med at forbedre vores bookingsystem, så der automatisk bliver udskrevet bookninger. Lige nu er det desværre en manuel proces ☺
Vi glæder os til at se jer igen!
mvh
Aarhus Hostel

Aarhus Hostel et ordentligt og velfungerende vandrehjem.

Aarhus Hostel er et vandrehjem med ordnede forhold. Der er rent og pænt, gode værelser og dejlige omgivelser i parklignende have. Personalet er venlige og imødekommende. Vi var der som gruppe, og i hele planlægningen op til vores besøg udviste Aarhus Hostel stor fleksibilitet og alt klappede, selv vejret.

Roskilde Studiekor

7. juni 2018

Tak Elsebeth,
Vi har også været glade for jeres besøg på Aarhus Hostel og håber at se jer en anden gang.
/Michael Skanderby

Kusine og fætter arrangement d. 30. September 2017

Kære dygtige Maria.
Tak for en dejlig dag på Aarhus Hostel.
Jeg var der med 25 kusiner og fætre, hvor vi havde lejet lokaler og bestilt brunch menu og timelønnet servicehjælp.
Forinden fik vi detaljer guidning af praktiske ting og kode til døren, m.m.
Menu var velsmagende og god.
Betjeningen var til UG.
Et dejligt sted som jeg gerne vil gøre brug en anden gang.
Også gæsterne følte sig godt tilpas i de lokaler vi havde lejet, nemlig opholdstuen med klaver og højskolesangbøger, - havestuen med adgang til haven.

Når jeg så "kun" giver 3 * - er det fordi jeg stadig undrer mig over, at jeg lang tid inden vi havde sat vores ben på stedet, skulle betale det fulde beløb for leje, mad og kaffe.
Og det selvom jeg havde betalt 3.000 kr. Forud i depositum.
Måske kunne man tænke over denne fremgangsmåde?

Jytte Madsen
Kolt

10. oktober 2017

Jeg har overnattet på Aarhus Hostel

Jeg har overnattet på Aarhus Hostel. Desværre var dette ikke en behagelig oplevelse.
Vi ankom sent, ca. kl. 00.30, til vandrehjemmet og var trætte og klar til at gå i seng. Vi ville efter anvisning anvende den tilsendte kode til at åbne døren. Vi forsøgte flere gange, med forskellige kombinationer med og uden bogstaverne og forsøgte at rykke i døren flere gange. Da vi havde forsøgt mange gange og længe, opgav vi.
I stedet forsøgte vi at ringe til det telefonnummer der stod på døren i håb om at nogen kunne hjælpe os med at komme ind. I stedet for at nogen tog telefonen, ser jeg den ligge og ringe i vindueskarmen. Her begynder vi at blive lidt paniske – hvor skal vi sove i nat?
Til alt held har min rejsemakker overnattet der før og husker at der var en anden indgang. Den er gudskelov åben og vi kan komme indenfor.
Da vi åbner kuverten med værelsesnøglen, ligger der en seddel med en anden dørkode!
Det hele ender dog ikke her, for da vi kommer op på værelset ligger der kun 1 gang sengetøj og håndklæder, selvom vi har bestilt 2 sæt. Jeg går på jagt og åbner alle skabe – og finder lykkeligvis noget rent sengetøj.

Jeg håber ikke andre kommer til at opleve dette fremover. Jeg skrev derfor til Aarhus Hostel omkring oplevelsen, og fik da et kort venligt svar tilbage. Men efter den oplevelse havde jeg forventet noget mere end en pæn email, det er lidt billigt sluppet.

16. juli 2017

Man kan ikke booke online samme dag

Man kan ikke booke online samme dag, men dog pr. telefon og mail.
Efterfølgende kunne jeg konstatere at jeg var blevet faktureret for linned, som jeg ikke havde fået udleveret ( have selv med)
Sådan var det, når man betalte i receptionen og bestilte samme dag, fik jeg efterfølgende at vide. Grundprisen var højere end "fra-prisen" fra deres hjemmeside, selvom det var mandag, og masser af plads.
Ellers et sted jeg gerne ville have benyttet ugentligt med overnatning.

26. april 2017

Hej Kenneth,
Tak for dine mails og denne anmeldelse på Trustpilot.
På Aarhus Hostel bestræber vi os på at tilbyde billige overnatninger og samtidig tilbyde nogle hyggelige omgivelser, pæne og rene værelser, gratis parkering og et lynhurtigt internet. Den lave pris opnår vi ved så vidt muligt at lave selvbetjening. Det vil sige at man booker online, får en dørkode og betaler online. Det er dog muligt at komme i receptionens åbningstid mellem 18.00 og 20.00, men så vil prisen som du nævner være højere.

i dit tilfælde har du betalt kr. 510,- for enkeltværelse med eget toilet og bad. Det synes vi ikke er dyrt...
Og da der er betalt i receptionen er prisen jo også blevet oplyst.

Men korrekt - hvis der bookes online på http://aarhushostel.dk/bestil-vaerelse/ så vil man ofte kunne få et enkeltværelse med eget toilet/bad til kun kr. 350,-.

Skulle du ombestemme dig er du selvfølgelig meget velkommen hos os igen.

Michael Skanderby

Super fint sted til prisen

Vi bruger Aarhus Hostel hvert år - og er glade for stedet. Det er pænt rent - fine værelser og frem for alt er der ro.gode parkeringsmuligheder.

26. december 2016

Hostel, ok til prisen

Det er små værelser ca. 12 kvm. incl. bad, dog med en god enkelt seng og eget bad. Der er fælles opholdsstue med stort TV og et stort køkken så man kan have egen mad med.
Dog er der en dårlig lugt på stedet selvom der bliver luftet ud konstant.

Wifi virker ikke altid på værelset, man skal sidde på gangen ved hotspot.
Det er et sted for folk med bil da der er 10 km. til Aarhus C.
Selvbetjenings-sted, du taler ikke med personalet medmindre du selv opsøger dem.
Alt i alt, ok til prisen.

22. september 2014

En enkelt overnatning er max

Bygningen er dårlig vedligeholdt udvendig, trappen ved hoveddøren er faldefærdig og vinduerne i dårlig stand. Der var vand i kælderen, og dermed kloaklugt på gangene. På det ene af vores værelser virkede bruseren ikke, og det var tilsyneladende bare ærgeligt iflg den polske receptionist/bestyrer.

Værelserne var ok rene, men badeforhænget lugtede surt og trængte til en vask (eller fornyelse). Brusestangen var ligeledes itu på det ene værelse.

Morgenmaden er billig, men også dårlig. Den bestod af toastbrød, folieindpakket toastost, juice, pålægschokolade, pulverkaffe og te.

CabInn havde desværre ingen værelser den pågældende dag, ellers havde vi boet der og gladeligt betalt de ca 200 kr ekstra pr værelse for bedre værelser og bedre morgenmad!

29. august 2013

Besvarelse fra Aarhushostel

Jeg skal starte med at beklage at vi først har opdaget denne anmeldelse næsten et år efter at den er lavet. Og så skal vi selvfølgelig også beklage oplevelsen af Aarhus Hostel. På daværende tidspunkt var vi lige startet efter at stedet havde stået tomt i nogle år (tidligere seniorhøjskole der var gået konkurs).

Vi har brugt det sidste år på at sætte stedet i stand - og baseret på p.t. 249 anmeldelser på booking.com, så er vi også nået langt: http://www.booking.com/hotel/dk/aarhus-hostel.da.html?sid=ec589880c86c3d92114fddee01bc1d4a;dcid=4#tab-reviews

Morgenmaden er nu også ændret i forbindelse med at køkkenet er bortforpagtet.
I dag tilbydes således: Græsk youghurt, hjemmelavet mysli, frisk frugt, smilende æg, pålægschokolade samt ost, pålæg og marmelade. Der serveres forskellige slags brød og smør.

At vi så samme dag blev ramt af skybrud - og måtte konstatere at vores kloarker ikke kunne klare presset - var selvfølgelig rigtigt uheldigt. Også her er der renoveret, således at problemet ikke har været der efterfølgende (til trods for at vi har haft endnu et par skybrud).

For at vise dig forbedringerne vil vi gerne tilbyde et gratis ophold som kompensation for din oplevelse. Skriv til michael@aarhushostel.dk hvis du får brug for en overnatning i Aarhus.

Aarhus Hostel A/S
Michael Skanderby
Direktør

Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)