Aarhus City Forening
Jeg er en idiot. For et par år siden benyttede jeg hjemmesiden for Aarhus City Forening for at købe et gavekort til et af mine børn - pr. email.
Denne gang - i dag - forsøgte jeg at gøre det samme med forsendelse af gavekort-link via SMS. Jeg havde glemt, at systemet fungerer elendigt og at jeg måtte klage også dengang, før mit barn modtog gavekortet.
Men foreningen snupper" betalingen i løbet af nul komma fem", også modtager man (jeg) en kvittering for en betaling fra "sparxpres.dk") med et "job-ID" uden informationer om, hvad betalingen er for, hvem den er til, hvordan den er sendt og til hvilket mobil-nummer eller email betalingen er sendt til.
Det er da vildt amatør-agtigt og mildest talt ikke brugervenligt.
Betalingen blev trukket i løbet af 1/2 time omkring kl. 07, min søn venter stadig på modtagelse af gavekortet her kl. 21:20.
Og sparxpres/ Aarhus City forening's support har selvfølgelig lukket en søndag, så kunden skal have tålmodighed før han/ hun får en forklaring på, hvorfor de ikke leverer.
Nu har jeg så fundet ud af, at Aarhus City Forening's samarbejdspartner, Sparxpres, er en en finansiel låne-institution. Forbåbentlig ikke et af de der "quicklåns-foretagender" med exorbitante renter for det vil være synd for Aarhus City Forenings renomé. Men jeg kan være lidt ligeglad, for jeg har IKKE bedt om et lån, jeg troede jeg betalte for en service, der leverede....og jeg betalte....men leveringen virkede ikke.....