Aangeenbrugelectro Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hier werken wegpiraten!

Geen ervaring met het bedrijf. Wel met de werknemer die gister al bumperklevend iedereen aan het inhalen was op de weg van Aagtekerke richting de N57. Hier mag je 80, maar deze meneer vond snelheden dik boven de 100 normaal. Dit leidde tot gevaarlijke situaties (vooral voor tegenliggend verkeer)!

Ik koop hier m'n spullen in ieder geval niet! Kenteken V96DR*. Wat een aso!

12. august 2026

Een oven en een vaatwasser gekocht…

Een oven en een vaatwasser gekocht laten inbouwen vaatwasser helemaal ok oven staat te ver naar binnen dit aangegeven en ze sturen een monteur die dit zou verhelpen als eerste ligt het aan de keuken deurtjes die waren te dik standaard keuken nl fabrikaat toen de passtukken zijn erg duur en alleen voor greep loze keukens toen de oven los geschroefd naar voren gehaald en weer vastgezet nu zijkanten open dit door gegeven naar Aangeenbrug en toen reageerde iemand telefonisch terug dit had hij in 32 jaar nog nooit meegemaakt en het zal wel aan onze keuken liggen de ovens zijn allemaal standaard maten dus daaraan ligt het niet hiermee was ik niet tevreden gaf dit aan en werd weer erop gewezen dat hij dit in 32 jaar nog nooit had meegemaakt daarna gekibbel over en weer en hij zei alleen dat hij het wel wilde oplossen maar hoe was de vraag want passtukken zijn niet zomaar te krijgen werd een beetje boos beëindigde het gesprek en belde later nog eens terug werd weer tegengesproken dat nadat ik zei geld is binnen werd nog wat gezegd dat ik niet ga herhalen en met de woorden het gaat je goed werd de verbinding verbroken en zoek het zelf maar uit ben er nu wel even klaar mee als het moeilijk wordt laten we je gewoon stikken succes verder met je super service Aangeenbrug

5. februar 2026

Service

We hebben bij deze bedrijf meerdere aparatuur gekocht en nu hebben we een wasdroger dat bonkt bij iedere draaiing en daar hebben we geklaagt bij dit bedrijf en ze doen niks met de klacht . alleen maar een monteur sturen maar die doet ook niks en nu zitten we nog steeds met een bonkende wasdroger ook water pas gezet ook op de grond op een tafel wat speciaal voor de droger te koop is en verkrijgbaar maar niks helpt alleen maar gebonk iedere keer om er gek van te worden. ook hebben wij bij deze bedrijf een magnetron gekocht dat de dozen gewoon open waren en voor de ogen van de klant dicht geplakt worden waarom bij het zien hiervan na betaald te hebbewn krijgen we er wel argwaan gevoel bij want je weet niet of het een 2 de of 3 de of 4 de hands is geweest en deze verkopen ze als spik splinter nieuw. nou dan moet ik wel heel veel achter mijn oren krabbellen om dit te geloven.

7. oktober 2024

Er dette din virksomhed?