Aalborgfjordvvs Anmeldelser 14

4,5

4,5

Professionel og pålidelig VVS

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Aalborgfjord VVS og kan varmt anbefale dem til andre. Vi fik skiftet vores køkkenarmatur samt installeret nye vandrør på toilettet, og hele forløbet har været både professionelt og nemt fra start til slut.

Allerede fra første kontakt fik vi en god og ærlig forklaring på, hvad der skulle laves, hvilke løsninger der gav bedst mening, samt hvad priserne ville blive. Det gav en stor tryghed, at alt blev forklaret på en simpel og professionel måde uden nogen form for pres.

Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt som lovet, og man kunne tydeligt mærke, at der var styr på tingene. Der blev arbejdet grundigt og professionelt hele vejen igennem, og kvaliteten af arbejdet var virkelig flot.

Det betyder også meget, at der blev ryddet pænt op efter arbejdet, så alt stod rent og ordentligt tilbage bagefter. Det er den slags service, man virkelig sætter pris på som kunde.

Alt i alt en virkelig professionel oplevelse med god service, fair priser og autoriseret arbejde udført ordentligt. Vi kommer helt sikkert til at bruge Aalborgfjord VVS igen i fremtiden, hvis vi får brug for en VVS’er.

5 store stjerner herfra!

15. maj 2026

Wael leverede et virkelig professionelt…

Wael leverede et virkelig professionelt stykke arbejde fra start til slut. Han arbejder grundigt og finder gode løsninger hurtigt. Kommunikation var klar hele vejen igennem, han kom til tiden og efterlod alt pænt og ryddeligt efter arbejdet. Man føler sig tryg, fordi han forklarer tingene på en forståelig måde og går op i kvaliteten af sit arbejde. Kan varmt anbefale Wael til alle, der søger en dygtig og pålidelig VVS’er.

1. maj 2026

Renovering af badeværelse

Rigtig god oplevelse med Aalborg Fjord VVS
i forbindelse med renovering af badeværelse.
De overholdt alle aftaler og tidsplanen.
Der var god dialog hele vejen igennem.
De kom med gode og fornuftige løsninger.
Priserne var fair og gennemsigtige.
Flot resultat – kan klart anbefales.

30. april 2026

Rigtig god oplevelse. Flot og hurtig arbejde

Vi oplevede en virkelig god og engageret medarbejder. Han besigtigede opgaven om mandagen, og tirsdag aften var han færdig. Alle opgaver er lavet virkelig godt (fjerne/udskifte synlige vandrør og lagt under gulvet i isoleret flexrør, udskiftet afløbsrør og flyttet det, koblet til varmtvandsbeholder o.l. Hele vejen igennem var der en god dialog. Han kom med rigtige gode forslag til opgaverne og holdt os hele tiden godt orienteret. Vi anbefaler absolut Aalborg Fjord VVS

28. april 2026