Aalborg Bilhandel Anmeldelser 28

4,7

Solgte min gamle Audi over telefonen. Lidt billeder deres vej, og fik en fair pris. Fik penge på forkant, og bilen blev afhentet på aftalt lokation. Alt i alt en super oplevelse.

Solgte min gamle bil til en rigtig god pris, der var god kommunikation og hurtig afhentning, klar anbefaling herfra

Min oplevelse ved salg af min bil. Det var en rigtig fin oplevelse og alt var som aftalt…ingen problemer 👍🏼

4,7

faldt tilfældigt over en facebook…

faldt tilfældigt over en facebook annonce hvor man kunne teste sin nummerplade ind. og ganske få minutter efter kom der svar og sikke en god pris. jeg skrev efterfølgende med personen der skrev til mig, han svarede kort og utroligt høfligt. Nu fik jeg tilfældigt solgt den privat og til lidt mere end beregnet. men skal jeg af med en bil senere, så er det da helt klart aalborg bilhandel jeg benytter mig af.

20. april 2026

God pris og hurtig handel

Solgte min Nissan Qashqai og fik en god pris. Bilen blev afhentet senere på ugen på Sjælland. Beløbet straksoverført og bilen blev afmeldt.
Fin kommunikation og forløb.

22. marts 2026

Så nemt kan det være !

God kontakt var basis for en ukompliceret handel. Fik pengene inden levering af bil og de holdt aftale om afhentning. Så nemt kan det åbenbart være at handle gammel bil. God oplevelse hele vejen - tak !

8. august 2025

Da den gamle bil skulle videre lavede…

Da den gamle bil skulle videre lavede jeg en handel med aalborgbilhandel.dk. Det er en meget serviceminded virksomhed og aftalerne bliver bare gennemført til fuld tilfredshed. Super god kommunikation hele vejen igennem.

27. marts 2025

Jeg solgte min Rav 4

Jeg solgte min Rav 4 til Aalborg Bilhandel. Fik pengene lige med det samme og dagen efter blev bilen afhentet lige som vi havde aftalt.

Nasim var super flink og professionel. Da han havde modtaget bilen fik jeg en kvittering for at bilen var afmeldt. Så helt igennem en god oplevelse 🤩

4. februar 2025

Jeg har solgt min Audi A4 Avant 190 til…

Jeg har solgt min Audi A4 Avant 190 til Aalborg bilhandel. Sjældent oplever man en så professionel betjening, pengene var på min konto før end forventet, og omregistreringen blev gennemført i det aftalte tempo, så jeg kan varmt anbefale at handle med Nasim hos Ålborg bilhandel. De får ( stjerner herfra
Mvh Gunnar Alnor

2. december 2024

En troværdig køber

Nasim fra Aalborg bilhandel var rigtig dygtig til at skabe en god stemning, efter en kort prøvetur i bilen hvor han tilbød at jeg kunne tage med, straks overførte han pengene og vi skrev en slutseddel, 3 timer senere sendte han et billede af at han havde afmeldt nummerpladerne på bilen. Han får mine varmeste anbefalinger.

22. november 2024

Fantastisk oplevelse - intet mindre

Fantastisk oplevelse. Basim fra Aalborg bilhandel gør handlen til en tryg og behagelig oplevelse, så udover at han gav den bedste pris blandt 10 forhandlere, så er serviceniveauet helt i top. Pengene blev overført tidligere end forventet, bilen blev hentet af en lastvogn og Nasim stod for omregistrering. Tak for en god handel.

20. november 2024

Super Pris - Super Handel

Fik solgt min BMW X1 til den bedste pris. Beløbet var overført samme dag før de havde modtaget bilen .Lige så - var der meldt ejerskifte umiddelbart efter de modtog bilen i Ålborg

20. november 2024