problemfrit
hej vi lejede en mobilhome i 10 dage og der var ingen ting at klage over ,alt fungerede fint .
Vi lejede en camper i uge 27 og fik den fra søndag i uge 26 til fredag i uge 27, ret spontant påfund i ferien. Vi havde ikke prøvet det før så vi ville gerne have en god camper uden problemer og derfor valgte vi en ny luksusudgave (troede vi vha billederne). Selve bildelen og motor er der intet i vejen med og den kørte fint og uden problemer. Vi fik en hurtig rundvisning og fik derfor ikke lige løftet låget på toilettet i bilen. Det var ikke rengjort og er yderligere meget skuffet over pladsmangel på toilettet. Ydermere havde vi valgt en bil hvor vi troede vi kunne ligge godt på de to opredningsmåder som vi havde gennemgået på billeder af bilen inden, men blev slemt skuffede da den ene store madras bagi var hård som sten. Ikke nok med det så knækkede en lamel under sengen på turen og vi kunne derfor ikke ligge sammen af frygt for at vi begge ville brase ned gennem til garagen bagi camperen. Den anden opredningsmulighed som var foran i spisesektionen kunne man ikke lægge de ekstra tilhørende madrasser ordentligt og de blev ved med at glide ned. Ovenikøbet var de også så hårde og dårligt udformede at man lå lige så elendigt der som bagi camperen. Det gjorde alt i alt hele vores tur noget mere belastende uden ret meget søvn så vi valgte at køre hjem og aflevere camperen en dag før tid da min tålmodighed var opbrugt. Da vi konfronterede udlejer med de dårlige senge sagde han bare, at det vidste han faktisk godt de var… Jamen hvorfor så ikke investere i et par nye så den bagerste madras trods alt var til at ligge på…?
Det skal også tilføjes at depositummet vi lagde for lejen af bilen fik vi først tilbage meget få dage inden ugerne for fristen for refundering var gået. Måske det bare er mig men hvorfor beholde pengene så lang tid… Jeg skrev derfor en mail til udlejer om hvornår vi kunne forvente at få refunderet pengene og jeg fik intet svar. Pludselig var pengene refunderet kort tid efter min mail. Alt i alt synes jeg virkelig det var en dårlig oplevelse af første gang i camper. Og det er sidste gang jeg vil leje hos ham.