3,6

Middel

Afhentning af min Honda CB500S

Har lige hentet min Honda CB500S fra klargøring. Alle aftaler overholdt som altid. God service og pris som man kun kan glæde sig over. Michael havde også tid til en lille snak med råd og vejledning om evt fremtidigt køb. Igen en god oplevelse hos "Aage"😊

23. marts 2026

Afleverede min mc hos dem og skulle…

Afleverede min mc hos dem og skulle have lavet en forsikringsskade. Værkstedet lavet kun halvdelen af skaderne, og ikke nok med de havde sat kopi sidespejle fra Kina på, så kunne spejlene hverken vippe eller dreje, mekanikeren sagde jeg bare skulle prøve at løsne skruerne når jeg kom hjem, men det var ikke muligt da spejlene var lavet af billig plastik, så var mit kåbeglas revnet og de havde købt den billigeste og dårligste udstødning, i stedet for at vælge en af samme mærke og kvalitet som sad på, der sad en Carbon udstødning fra Leo Vinci og de satte en helt standard GPR udstødning på til småpenge
Jeg er rasende over hvor svært det har været at komme i kontakt med dem, de kunne i det have ringet undervejs. Det tog over 3 måneder før motorcyklen var færdig

11. februar 2025

Jeg kørte forbi hos Aagesen i dag…

Jeg kørte forbi hos Aagesen i dag fredag Store Bededag 16. maj, lige efter frokst for at spørge, om de kuinne hjælpe mig med at få blinklysene på min gamle Honda til at virke igen. Det kunne de, og jeg spurgte hvad det kostede, og han sagde 1 time. Så jeg gik en tur, og da jeg kom tilbage en time senere, så var blinklysene OK, kæden var smurt, koblingen strammet, dæktrykket trimmet, og mere til. Det kalder jeg service! Det var Hans der klarede ærterne, jeg er meget imponeret og en glad MC'er :-) Jeg kommer helt sikkert tilbage!

16. maj 2025

Jeg har min mc til opbevaring hos…

Jeg har min mc til opbevaring hos Aagesen i Rødovre, jeg ringede mandag d 17 marts og ville høre hvornår jeg kunne få min mc afhentet. Michael fra værkstedet oplyste mig at man skulle ringe mindst en uge før da den skal klargøres osv, det er også helt forståeligt, kan jeg så hente den mandag d 24 marts, nej det kan jeg ikke da de har meget travlt med at klargøre motorcykler til andre kunder. Jeg fik en tid onsdag d 26 marts og ville få en sms når mcén var klar. Jeg ringer ind idag og ville høre om de evt var lidt fremme i kalenderen, det var de ikke og den kunne ikke være klar før imorgen da motorcyklerne er opbevaret et andet sted. Jeg spørger så ind til hvor den så er, da jeg troede den var ved værkstedet men jeg får så et meget mærkeligt svar "Det kommer ikke dig ved" virkelig ubehøvlet måde at svare en kunde på. Jeg har brugt lidt over 10000 kr i alt både på opbevaring af mc henover vinteren samt skift af kæde, bagdæk og service osv....

25. marts 2025

Jeg bruger altid Aagesen MC Værkstedet

Jeg bruger altid Aagesen MC Værkstedet. Min MC er en Honda VT 750c. Efterhånden 10 år på stellet. Poul er mega erfaren, og jeg kan personligt godt lide, at han ordner det som skal ordnes, og så får jeg altid en fornuftig regning bagefter. Værkstedspriser er aldrig billige, men det er din revisor eller advokat jo heller ikke. Og hos Aagesen MC ved jeg, at de faktisk laver godt arbejde for pengene, og reparerer det som skal repareres, og servicerer det som skal serviceres. Jeg spørger aldrig om prisen. Jeg er aldrig blevet snydt. Det er altid fint udspecificeret og godt forklaret. Når vi kører MC vil vi jo gerne, at vores baby er velholdt og velserviceret. Ellers kan det hurtigt blive farligt. Jeg har kørt MC i 36 år, og jeg stoler på min MC, fordi jeg ved at den bliver vedligeholdt hos Aagesen. Jeg læste en kommentar om at det var dyrere end ventet. Det har jeg aldrig oplevet. Det er altid lidt dyrt at få serviceret sin MC, men ikke for dyrt på nogen måde. Priserne er fair, og kvaliteten er i top. Dygtige mekanikere, som kender min MC ind og ud. Bedste anbefalinger fra mig til Poul og holdet på værkstedet.

31. oktober 2024

Aagesen mc værkstedets manglende kundeservice kvalitet

Hej,
Aagesen mc værkstedet var et dyrt bekendtskab for mig. Her fik jeg at vide min mc vil koste mellem 3.000,- til 4.000,- dkr for at ordne. Lige pludselig var regningen oppe på 6.800,- !

Jeg har på ingen tidspunkt følt mig velkommen på stedet. Kold modtagelse er hvad jeg har oplevet.

Reparations tiden er for langt og selve reparationen er af manglende kvalitet desværre.

Jeg vil pt ikke anbefale Aagesen mc værksted til andre, ligesom jeg vil absolut hellere ikke udstyre dem med mine varmeste anbefalinger for nuværende.

A.S.
Rødovre

7. juni 2024

Aagesen skuffer...

Denne gang er jeg ikke så begejstret (som tidligere. Se nederst)

Story:
Jeg ønsker mig et nyt styr. Aage siger: vælg et hos mc-tech.dk
Det gør jeg. Jeg kører hen til Aage og peger. Aage bestiller, jeg betaler de knap 1000 ved bestillingen.
Da Aage har fået styret, ringer han. Vi aftaler tid og jeg afleverer motorcyklen.
....samme eftermiddag ringer Aage og fortæller at det bestilte styr et for lille i diameter (og for smalt til at kunne monteres). Det fandt Aage ud af, da han havde skilt motorcyklen ad.
Jeg måtte derfor betale 2 timers arbejde, kr. 1700,- for ingenting.
Jeg har lært at gøre det selv. Jeg har allerede et forkert styr, kan skille maskinen ad og samle den igen. Gratis. Sparet : 2700,- som jeg ikke skal betale skat af. Sparet før skat ca 5000 bobz.
Jeg er ikke vred. Jeg er skuffet...

OG:
Aage skiftede mine dæk og slanger juli 2023.
Bagslangen har en smart 90° vinklet ventil. Min maskine er kun udstyret med sidestøtte. Den vinklede ventil er derfor genial, idet den jo vender udad og opad, når jeg vil lufte maskinen. Desværre har Aage monteret slangen, så ventilen nu peger nedad. Så nu jeg skal skændes med bagerste kædetandhjul (ofte ret snasket) og sidetasken for at ku lufte baghjulet.
Det mener Aage ikke er hans problem og derfor ikke behøver han ikke at vende slangen "rigtigt". Øv
Jeg er ikke vred. Jeg' skuffet...

Og...fordækket hopper voldsomt.
Jeg får en lang forklaring om at de forkromede fælge med eger jo er svejsede. Og den svejsning er skyld i hopperiet. Men den hoppede jo ikke inden dækskifte...men Aage mener ikke at har noget på sig. Påstand mod påstand foreslår jeg, og jeg bliver ikke modsagt.
Jo, jeg er skuffet
====≈====≈===≈====

Herunder mine tidligere anmeldelser af aagesenmc.dk
2023 Juli og medio sep
"Endnu en gang fin behandling. Tak"
(Og jeg tilføjer nu: for det ER søde og rare og dygtige mekanikere)

3. oktober 2023

Første Aut. HONDA service med STOR SKUFFELSE

Efter 20 år på Aut. autoværksted med bilen havde jeg en vis forventning til mit første service hos Aut. HONDA værksted. Jeg får en faktura hvor 2 oliefiltre er skiftet som IKKE skulle skiftes jfr. service skema, fik at vide at det skifter de altid ?? jeg har før været på alm. værksted og her har jeg fået vist de udskiftede dele, det var ikke tilfældet her, så jeg ved ikke om de overhovedet ER blevet skiftet, det ender med en faktura som er 33% højere end jeg havde fået oplyst på andet værksted, men som ikke havde tid i min ferie. Min MC havde stået ude i regnen og var derfor mere beskidt end da jeg afleverede den!, service bog var ikke udfyldt, det måtte jeg vente 5 min. ekstra på. Jeg tjekker om computeren på MC'er er opdateret til næste service, det er den IKKE, de kører den ind på værkstedet igen og bruger mindst 15 min. på at finde ud af hvordan de gør det, under det får de løsnet min holder til mobilen, da styret er lidt konisk forsøger de at banke det fast igen og laver lidt ridser i styret, jeg beder dem stoppe og siger at det skal jeg nok selv klare når jeg kommer hjem. Jeg håber ikke dette er stilen for et Aut. HONDA service værksted for så vil jeg overveje at droppe garantien og få den lavet på et professionelt Alm. værksted.

2. august 2023

Super fin kundeservice

Super fin kundeservice og ikke mindst vejledning angående mit køb og senere servicering af min drømmecykel (Honda cb650 fra 1979). Særligt vil jeg gerne anbefale Hans som gjorde et super godt stykke arbejde og ikke mindst brugte meget tid på at besvare mine mange spørgsmål. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil gøre brug af Aagesen.

30. september 2022

4 års service

4 års service. Aftalte tid og afleverede den kl. 8 på dagen. Da jeg kom 15.45 var den ikke færdig endnu på trods af at der ikke var noget at bemærke. Færdig næste dag. 10.30 fik jeg en SMS med prisen 3.200! 2,5 timer i arbejdsløn, timeprisen var lige steget fra jeg afleverede den til jeg fik den.
Det er rent tag selv bord og de er glatte som ål at tale med. Sidste gang jeg får lavet noget der.

9. juli 2022

Bedste service og skarpe priser!

Jeg havde problemer med min Honda som ikke ville bremse ordenligt, og jeg kontaktede Aagesen MC for at få hjælp. Super betjening, og fandt hurtigt en tid i kalenderen, og en super fair pris, hvor jeg også valgte at få nyt dæk.
Jeg kan virkelig anbefale Aagesen, og jeg ved hvor jeg skal have lavet min motorcykel fremadrettet.

9. maj 2022

Jeg havde netop købt mc efter mange år…

Jeg havde netop købt mc efter mange år uden! Under en køretur med stop kan mc en ikke startes igen (går ud når jeg sætter den i gear ) viste sig at være støtte bens kontakten der var defekt.
Ringede til aagesen og adspurgte om hvorvidt det kunne være kobling eller kontakt
Det ville man ikke svare på for så kunne jeg jo bare lave det selv.
Nævnte at det havde jeg ikke i sinde det der også var et par andre småting der skulle tjekkes.
Telefon manden /værksteds indskriveren Michael fremstod allerede her irriteret og må indrømme at min mave fornemmelse allerede her var dårlig
Den blev indskrevet torsdag og jeg fik at vide de ville lave den mandagen efter og at det forventedes at ville tage et par timer.
Tirsdag - dagen efter jeg skulle have haft mc en - ringede jeg og fik at vide at sumpen var i restordre og at den skulle bestilles hjem. Jeg fik så en sms hvor jeg dik at vide at Yamaha dk ville skaffestumpen til mandagen efter. Det blev mandag og jeg hørte intet. Ringede så forgæves onsdag og kom ikke igennem. Fik endelig fat i en anden mekaniker som ikke kunne svare på noget som helst. Jeg var giga utilfreds med manglen på information - og skrev en sms i en sover tone hvor jeg beklagede mig over forløbet .
Dagen efter fik jeg en “auto” sms ed svar om at min mc var klar igen.
Dårlig oplevelse - dårlig informationsdelig - dårlig kundebehandling
Det tager jeg absolut ikke igen.
De løste problemet med kontakten og afklaring på et lade spørgsmål
Det er deres kunde behandling der er uacceptabel

8. september 2021

Er dette din virksomhed?