Jeg kan klart anbefale A2B Køreskole! Hele forløbet har været både sjovt og lærerigt. Abdi er rigtig god til at inddrage eleverne i undervisningen, så man ikke bare sidder og lytter, men faktisk lær... Se mere
Kan klart anbefale Abdi som kørelærer! ☺️ Jeg bestod min teoriprøve i første forsøg og min køreprøve i andet forsøg, og jeg har fået rigtig god hjælp hele vejen igennem. Abdi er sød, rolig og god til... Se mere
Super god oplevelse hos A2B Jeg bestod begge mine prøver(køre og teori) i første hug! Abdi er en meget omsorgsfuld og dygtig kørelærer med passion for hvad han render og laver, derfor ville j... Se mere
Kæmpe anbefaling herfra Abdi er utrolig fleksibel og sørger altid for, at kørsel passer ind i din hverdag og dit program. Han er virkelig dygtig til at lære fra sig, forklarer tingene på en måde... Se mere
Bycentret 201, 5330, Munkebo, Danmark
- 52881951
- info@a2b-køreskole.dk
- a2b-køreskole.dk
Nogle gode måneder
Det var nogle gode måneder med Abdi. Det var både hyggeligt og lærerigt, der var altid god stemning mens man fik lært noget. Abdi er en god lærer med passion og sørger for man har det godt, men også at man presser sig selv til sit bedste. Hvilket gin godt hånd i hånd og man fik en god oplevelse.
Mega god køreskole
Mega god køreskole! Hyggelige teoritimer hvor der er plads til at udvikle sin læring. Bestod både teoriprøve og køreprøve første gang! Kan varmt anbefaledes
Kan varmt anbefale A2B køreskole
Kan varmt anbefale A2B køreskole. Go kørelære og sjove køretimer, med plads til hygge.
De opdager hurtigt hvad den enkelte elev har brug for.
God køreskole og kørelære
God køreskole og kørelære.
Fleksibel og samarbejdsvilling
Stor anbefaling herfra.
Stor anbefaling herfra.
A2B køreskole sørger for at det er en god oplevelse, at tage kørekort.
A2B køreskole opdager så hurtigt, hvilke behov den enkelte har.
Jeg er rigtig glad for mit valg af køreskole. Vil anbefale alle at tage kørekort hos A2B!!
Jeg kan varmt anbefale A2B
Jeg kan varmt anbefale A2B! Det er rigtig god køreskole, med en fleksibel kørelærer som ser sine elever i øjenhøjde og tager dem seriøst. Han sørger for at det bliver en god oplevelse at tage kørekort.
Super god køreskole! Kan klart anbefales 👍🏻
God køreskole med grundig teori og praksis kørsel tilpasset til den enkeltes behov
Fyns bedste køreskole
Fyns bedste køreskole med den bedste kørelærer, Abdifatah! Abdi har vist sig som en fleksibel, hurtig tænkende, sjov og hyggelig kørelærer. Hans altid store smil og evnen til intet er kedeligt at lære, vil gi dig motivationen til at vise den bedste udgave af dig selv, når du kører med Abdi, præcis som han viser det tilbage.
Er du bange for akavede eller kedelige stunder kan du sagtens pakke denne frygt væk, hvis du vælger A2B køreskole☺️
Den største anbefaling herfra!!🤩🚘
God kørelærer og god undervisning
Halli hallo
Halli hallo - seriøst den størreste anbefaling til at vælge netop a2b til at tage dit kørekort - seriøs undervisning men samtidig forstår Abdi at gøre det hele sjovere og er simpelthen så god
Til at få en igennem tingene selvom man tvivler på sig selv også er han så rolig og behagelig... han er altid med på en joke eller en frisk bemærkning , så hvis i ikke vil gå glip af en helt igennem sjov men seriøs undervisning som tager hensyn til dine behov så skal i absolut ikke tvivle på at vælge at tage kørekort hos Abdi👍
Sindsyg god køreskole
Sindsyg god køreskole. Kørsel og teori bliver tilrettelagt efter dit skema. Klart en anbefaling! 10/10!
fantastisk sted at tage kørekort
fantastisk sted at tage kørekort.
og fantastisk kørelære
Vil helt klart anbefale at vælge A2B…
Vil helt klart anbefale at vælge A2B køreskole til dem der skal tage kørekort. Både teorien og køretimerne er catchy, hvilket gør det hele bare holder ved. Abdi er en go' kørelære som kan gøre al din undervisning lidt sjovere, men hjælper dig stadig rigtig godt på vej mod kortet.
Kunne ikke have ønsket mig en bedre…
Kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer end Abdi. Han forstår at holde undervisningen seriøs samtidig med, at der er plads til humor. Han er god til at forklare tingene, så man forstår det, og han tager sig god tid til hver elev. Til min køreprøve var jeg meget nervøs, men Abdi var god til at berolige mig. Vil helt klart anbefale alle at tage kørekort hos A2B.
Vil helt klart anbefale A2B Køreskole…
Vil helt klart anbefale A2B Køreskole til dem som ønsker kørekort. Kørelæreren er en fantastisk kørelærer som både har styr på undervisningen og på at lære en hvordan man skal være som bilist i trafikken. Kørelæreren Abdi er en tålmodig og engageret lærer som gør alt for at hjælpe en med at blive så klar som muligt til at gå til både teori og køreprøve. Tak for den gang :)
A2B køreskole er bare god.
a2b er en fremragende køreskole!
Meget kompetent kørelærer, der er god til at lære dig alt hvad du skal vide, om du er nybegynder eller har kørt før, skal du nok komme sikkert igennem trafikken her.
Rigtig god kørelærer
Kan varmt anbefales.
Abdi er en rigtig god kørelærer.
Jeg kan klart anbefale!
det har været alle tiders god oplevelse og kan kun anbefale det
God køreskole
A2B køreskole
Abdi er rigtig god til sit arbejde og han er rigtig god til unge mennesker da han har god humor