Jeg kan klart anbefale A2B Køreskole! Hele forløbet har været både sjovt og lærerigt. Abdi er rigtig god til at inddrage eleverne i undervisningen, så man ikke bare sidder og lytter, men faktisk lær... Se mere
Kan klart anbefale Abdi som kørelærer! ☺️ Jeg bestod min teoriprøve i første forsøg og min køreprøve i andet forsøg, og jeg har fået rigtig god hjælp hele vejen igennem. Abdi er sød, rolig og god til... Se mere
Super god oplevelse hos A2B Jeg bestod begge mine prøver(køre og teori) i første hug! Abdi er en meget omsorgsfuld og dygtig kørelærer med passion for hvad han render og laver, derfor ville j... Se mere
Kæmpe anbefaling herfra Abdi er utrolig fleksibel og sørger altid for, at kørsel passer ind i din hverdag og dit program. Han er virkelig dygtig til at lære fra sig, forklarer tingene på en måde... Se mere
Bycentret 201, 5330, Munkebo, Danmark
- 52881951
- info@a2b-køreskole.dk
- a2b-køreskole.dk
Andre kiggede også på
Noget af det som gjorde A2B et godt…
Noget af det som gjorde A2B et godt sted at tage kørekort er at han er så fleksibel som han er og at han godt kan kører hen og hente en op til køretimer.
Og han er iser god til at håndtere hvis man har angst, eller noget andet svært.
Virkelig god køreskole.
Virkelig god køreskole.. Abdi er i verdens klasse👍 på kun 3 uger fik jeg kortet igen... Abdi er virkelig en god kørelærer, hans måde at formidle undervisningen på er i verdens klasse. Kan kun varmt anbefale ham både til nye og generhververe.... Han er klasse😉
Abdi tager hånd om dit barn og dig…
Abdi tager hånd om dit barn og dig udefra hele forløbet.
Er der et problem med ordblindhed eller kan man ikke højre/venstre så løser han det gerne.
Han lære fra sig med højt humør og venlighed.
Kan kun give de varmeste anbefalinger.
Mine varmeste anbefalinger til Abdi’s…
Mine varmeste anbefalinger til Abdi’s køreskole A2B. Både i teori og køretimer formår Abdi at få en til at føle sig tilpas og i gode hænder.
De varmeste anbefalinger fra en generhverver 😃👍🏼
Meget fleksibel og imødekommende
Meget venlig og imødekommende kørelærer. God til at forklare og vejlede. meget fleksibel med køretimer så længe man også selv kan være fleksibel tilbage
Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl og køreprøven med ingen problemer 10/10 vil helt klart anbefale ham for førstegangserhverve og generhverve
Fantastisk køreskole
Abdi er en rigtig god kørelærer, der virkelig hjælper en med at blive klar til både teoriprøven og køreprøven. Han tager virkelig sin tid med at hjælpe en, og sørger for at man føler sig klar til prøverne. Han er fantastisk til at forklare ting, og gør teorien samt køretimerne meget spændende. Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos ham, og jeg ville klart anbefale det.
Abdi er en rigtig god og professionel kørelærer!…
Abdi er en rigtig god og professionel kørelærer. Jeg bestod begge prøver i første hug, og har været meget glad for mit forløb ved køreskolen. Abdi er god til at snakke med sine elever, og give dem et unikt forløb hvor man føler man for den hjælp man har brug for.
Kan klart anbefale ham!
Undervisningen var spændende og man…
Undervisningen var spændende og man blev inddraget på en god måde!
A2b køreskole
A2b køreskole, har hjulpet mig meget. Jeg havde tidligere været til 2 køreprøve ved en anden køreskole, som ikke gik som forventede. Da jeg rykkede hen til a2b gik jeg bedre styr på tingene. Det har hjulpet mig meget, mere med at kunne, slappe af imens jeg køre. Jeg bestod først køreprøve ved A2b.
Fleksibilitet
Abdi var super sød og fleksibel. Selv når tingene ikke altid gik som planlagt, prøvede han altid at finde en løsning. Jeg følte mig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem.
Er super glad for mit valg af A2B Køreskole!
Jeg valgte at skifte fra en anden køreskole til A2B Køreskole og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Fra første dag har jeg følt mig velkommen og tryg. Abdi er super professionel, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg har følt mig godt forberedt til køreprøven, og det har været en rigtig positiv oplevelse hele vejen igennem! Jeg kan kun anbefale A2B Køreskole, hvis du vil have en god og professionel køreskoleoplevelse!
Den bedste køreskole!
Den bedste køreskole. Jeg fortryder ikke et sekund at jeg valgte Abdi som kørelærer. Udover at være dygtig, så er han empatisk og meget tålmodighed. Han sætter eleverne først! Hos A2B får man noget udover der sædvanlige. Kæmpe anbefaling.
A2B køreskole
A2B køreskole, er 100% en anbefaling. Abdi er en fantastisk kørelærer, han har både sjov, og seriøs med i hans undervisning. (Det bliver aldrig kedeligt, ved Abdi).
Jeg tog kørekort hos A2B køreskole
Jeg tog kørekort hos A2B køreskole, og det var virkelig sjovt og hyggeligt, men på samme tid seriøst. Abdi er sød, god til at forklare og fleksibel. Så det kan klart anbefales.
Jeg har taget kørekort ved a2b…
Jeg har taget kørekort ved a2b køreskole, og det har virkeligt været en fornøjelse. Abdi er godt til at forklare hvis man ikke lige forstår det, og så er han mega sjov. Kan varmt anbefales
Abdi er en fantastisk kørelærer
Abdi er en fantastisk kørelærer! Han er tålmodig og giver klare instruktioner, hvilket gør det nemt at lære. Jeg følte mig tryg under hele undervisningen, og hans positive og drillesyge attitude gjorde det sjovt at køre. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos a2b køreskole
Kæmpe anbefaling at tage sit kørekort…
Kæmpe anbefaling at tage sit kørekort hos A2B køreskole. Der er styr på tingene, og der plads til sjov og servicen er i top.
Abdi sørger for som kørelærer, at være fleksibel overfor sine elever. Han er god til at undervise på et niveau alle kan være med på, og tager sig god tid til hver elev.
Kan kun stærkt anbefale at tage dit kørekort hos A2B køreskole.
Abdi er en verdensklasse kørelære
Abdi er en verdensklasse kørelære der formår at gøre eleven til en bilist med de rette forudsætninger til at kunne føre et køretøj på en tryg og sikker måde
En bilist der kan føre et køretøj hvor man ikke ligger mærke til at føren lige har erhvervet sit kørekort
Hvis du har problemer med koblingspunktet, parallelparkeringen eller bøvler med de mange forskellige skilte
Så formår Abdi altid at forklare det på en måde så du forstår det og husker det selvom det er 4,5 eller 7 gang det skal repeteres
Mikkel knudsen
Ny bilist, bestået teori og køreprøve 1. Forsøg
Sindssyg god køreskole
Sindssyg god køreskole, mega sød lærer, man lære at køre bil på en sjov og god måde, og teorierne er ikke sindssyg kedelige, de er sjove der sker lidt.
A2B Køreskole
At tage kørekort hos A2B Køreskole har været en stor fornøjelse! Forløbet er både hurtigt og underholdende, med et særligt fokus på den enkelte elev. Jeg er dybt taknemmelig for at have haft en så tålmodig og hjælpsom kørelærer som Abdi, der gør alt for, at hans elever får sit kørekort hurtigst muligt i hus.
Det kan helt klart anbefales!