A-Fys Online  Anmeldelser 9

4,3

1. Personlig træner

Online forløb hos A-fys Online foregår i top professionelle rammer. Vi specialiserer os i, at hjælpe dig med at blive en sundere og bedre udgave af dig selv gennem vores team bestående af fysioterapeuter, kostvejledere, samt personligetrænere. Gennemforløbet vil du opleve daglig sparring, kost- og træningsprogrammer, som er lavet specifikt til dig samt muligheden for at møde os fysisk samt meget meget mere. Hos A-fys Online går vi meget op i, at du som klient har de bedste forudsætninger for at lykkes med lige netop dit mål. Derfor har vi ingen bindinger. Så hvis vi skal hjælpe dig - kontakt os på https://a-fysonline.dk/.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Et rigtig godt træningscenter

Et rigtig godt træningscenter, hvor man altid kan få et godt råd. Elsker at træne der. Jeg ville give 5 stjerner hvis det igen blev muligt at benytte trådløst netværk, håber den service kommer tilbage i centeret 🙏

17. januar 2025

Fantastisk oplevelse og forløb.

Fantastisk oplevelse og forløb.
Tak til teamet for et helt fantastisk forløb hos jer! Det var været meget givende både fysisk og mentalt. Tak til særligt Rasmus for forståelse, humor og jævnlig opfølgning.

30. september 2024

Hej Caroline.
Tusinde tak for din fantastisk anmeldes. Det betyder meget for os. Husk på at vi altid er klar til at hjælpe dig igen, hvis du får behov for det. 😍🙏Hilsen Team A-Fys Online

Jeg er meget glad og tilfreds med…

Jeg er meget glad og tilfreds med opmærksomheden og bekymringen for min tilstand og proces i denne periode. Personalet er venligt, entusiastisk, og når jeg har følt, at min energi ikke er særlig høj, kan jeg altid få fantastisk støtte fra mine ernærings- og sundhedsrådgivere. træning. Jeg kan varmt anbefale deres professionalisme, engagement og service til kunderne.

3. september 2024

Besvarelse fra A-Fys Online

Hej Luzmila :-) . Tak for din fantastiske vurdering af os. Det har været en fornøjelse at følge dig gennem forløbet. Hilsen Team A-Fys Online :-)

Fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse at deltage hos jer.
Jeg har fået så mange gode kostplaner og seje træningsprogrammer, det har rykket både fysisk men sandelig også mentalt.
Der har været en skøn dialog med anerkendelser og humør.
Tusind tak for et spændende halvt år 🙏🙏🙏

21. august 2024

Besvarelse fra A-Fys Online

Hej Anne-Mette :-). Tusinde tak for de flotte ord. Vi er så glade for at vi har været med til at rykke dig fysisk og mentalt. Forsæt det gode arbejde. Husk på at du altid kan kontakte os ved behov. Hilsen Team A-Fys Online :-)

Det bedste forløb

Forløbet var super positivt med god energi og humør ! Det er meget mere end et “slanke program” ! Det er livsbekræftende og kommer hele vejen rundt om sundhed (søvn, motion, vaner osv.)

6. august 2024

Hej Jan. 😊
Tusind tak for de positive ord. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at gøre dit mål til virkelighed samt følge din udvikling.
Hilsen
A-Fys Online 🙏

Kæmpe støtte i en svær tid!

Den indledende samtale hvor de tager udgangspunkt i mig gav mig blod på tanden, hvor jeg skrev alt til dem. Også når jeg feks spiste slik. De har været en kæmpe støtte da jeg blev opereret med ny hofte. Hvor vi talte om genoptræning, og justering af kosten. Men noget af det bedste er deres video samtaler, så man kan se at der er et menneske bag. Jeg glæder mig til min fortsatte rejse til mit sundere og stærkere jeg 😀

24. maj 2024

Hej Trine. :-)
Tusinde tak for din fine anmeldes. Det betyder meget for os. Det har været så fedt at følge dig gennem din rejse til at blive en sundere og stærkere udgave af dig selv.
Hilsen A - Fys Online.

Professionalisme og entusiame

Forløbet hos A-Fys Online var virkelig godt til at få kick-startet mit vægttab, og få de rigtige redskaber til at forsætte min vej mod en sundere livsstil bagefter.
Mit overskud havde længe været ret lavt, som følge af en stress-relateret depression. Forløbet hos A-Fys Online var derfor min lette vej til, at gøre det jeg allerede vidste var rigtigt, uden selv at skulle bekymre mig om, at designe en kost eller træningsplan. Det jeg ikke vidste, at jeg også fik med, var kontakt til et dejligt entusiatisk og professionelt team, der var dedikerede til at få kost og træning til at virke for lige præcis mig. Som extra bonus var de også super gode til at holde mit humør oppe, når jeg synes det var svært. Jeg tabte 10 kg på de 6 måneder jeg var med, en god tredjedel af 30 kg jeg gerne vil af med, og har nu værktøjerne til at fortsætte for mig selv. Så helt sikkert pengene værd.

30. november 2023

Hej Dea. :-)
Tusinde tak for din anmeldes. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med at få de værktøjer så du nu selv kan forsætte din videre rejse. Du fortjener et kæmpe klap på skulderen også er vi sikre på at dit mål ligger lige rundt om hjørnet. Hilsen
A-Fys Online :-)