Wavewash må sidestilles med at sætte møbler under bruseren og kalde det våde resultat for rent - det når ikke konkurrenterne til sokkeholderne. Jeg prøvede WaveWash på et enkelt bilsæde:... Se mere
Som børnefamilie er denne pletfjerning maskine total genial. Den klare bare alle de pletter vi før måtte leve med. Kan klart anbefales uanset om du har børn, kæledyr eller bare selv er lidt klumset😜
Meget tilfreds! Produktets effektivitet til at fjerne pletter var faktisk imponerede i forhold til størrelsen. Den lille og kompakte størrelse på maskinen gør den nem at bruge og opbevare. Kundes... Se mere
Velkommen til Nordicadvance - Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores innovative produkt WaveWash™, der kan forvandle dit rengørings-game og gøre rengøringen lettere end nogensinde før. Hos Nordicadvance stræber vi efter at tilbyde vores kunder enestående kvalitet og værdi. Her er nogle af fordelene ved at handle hos os: Ekspertise og videnskabelig tilgang: Vores team af eksperter har dybdegående viden om pletfjerning og forstår de unikke udfordringer, der opstår i danske hjem. Med vores videnskabelige tilgang og omfattende forskning har vi udviklet WaveWash™ til at være den ultimative løsning på pletfjerning. Effektiv og pålidelig ydeevne: WaveWash™ er designet til at levere hurtige og imponerende resultater. Uanset om det er kaffe, rødvin eller andre genstridige pletter, er vores produkt skabt til at fjerne dem effektivt og hurtigt. Du kan stole på WaveWash™ pletfjernings evner til at bevare dine møblers skønhed og elegance. Let og brugervenlig: Vi har gjort det til vores mission at skabe et produkt, der er nemt at bruge for alle. WaveWash™ er innovativt og enkelt at anvende, så du hurtigt og enkelt kan fjerne pletter uden besvær. Du behøver ikke at være professionel for at opnå professionelle resultater. Holdbarhed og lang levetid: Vi forstår vigtigheden af at investere i produkter, der varer. Med WaveWash™ får du et langtidsholdbart produkt, der kan modstå daglig brug og stadig levere fremragende ydeevne. Du kan regne med, at WaveWash™ vil være din pålidelige partner i mange år fremover. Kundeservice i verdensklasse: Hos Nordicadvance er vores kunders tilfredshed vores øverste prioritet. Vi er dedikerede til at levere enestående kundeservice og support. Hvis du har spørgsmål, brug for rådgivning eller hjælp, er vores venlige og kompetente kundeserviceteam altid klar til at assistere dig.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg prøvede WaveWash på et enkelt bilsæde:
1) tung maskine
2) klodset design som ikke kan komme ned i bilsædets “folder”
3) efterlader sædet plørevådt.
4) pletterne er pga vand(faldet) sunket længere ned i sædet, men bestemt ikke rent.
Jeg returnerede i original indpakning men må konstatere at firmaet IKKE har nogen intentioner om at aflevere mine penge tilbage.
Jeg må derfor på det kraftigste advare mod brug af både firma og produkt!
Jeg er nu skiftet til Bissel maskiner og det fungere!!! Det kan jeg anbefale som alternativ til WaveWash til den som gerne vil rengøre bilsæder/stofsofaer mm.

Besvarelse fra Nordicadvance
Jeg fik købt en tæpperenser hos NordicAdvance og fik aldrig modtaget
min produkt.
Den blev annulleret begrund af en teknisk fejl.
Og så blev jeg bedt om at bestille dem igen, men det kunne jeg ikke, da deres hjemmeside siger at de ikke kan tage mod betaling lige på tide.
Jeg har prøvet at skrive til dem mange gange og ingen har svaret mig i 2 uger. Jeg har prøvet også at skrive på deres social media og ingen held.
Det er det værste service.

Besvarelse fra Nordicadvance
Super godt og effektivt produkt. Jeg brugte den til min sofa, havde en plet som er fuldstændig fjernet. Kan klart anbefales herfra!
Super god til at fjerne skidt og snavs på bilsæderne!
Jeg har brugt WaveWash til at fjerne pletter på vores spisebordsstole, sofa og i bilen. Genialt produkt!
Jeg købte en maskine for at rense en sofa. Jeg oplevede at maskinen var god til at fjerne små pletter, men den kunne ikke bruges til at rengøre en hel sofa, som lige havde brug for en rens. Sugefunktionen var ikke stærk nok til at sige vandet op fra større flader.
Jeg ville købe den, hvis jeg skulle fjerne pletter, men til det formål jeg havde, var en tæppe/møbelrenser fra Silvan mere effektiv.
Tak for god service og hjælpen til redde min sofa fra Ilva. kan klart anbefale Nordicadvance, god service, effektiv og hurtig rens til rimelig pris.
Fik min ordre 2-3 dage efter min bestillingen, den lever virkelig op til mine forventninger. Fjerner alle pletter fra min sofa/tæpper. Rigtig lækkert produkt. Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg er fuldt ud tilfreds med min Wavewash - normalt plejer jeg, at være lidt skeptisk når jeg handler online, men i dette tilfælde er jeg fuldt ud tilfreds. Thumbs up for deres hurtige svar på mine mails.
Bestilte den 14/12 en wavewash med en leveringstid på 1-3 hverdage.
Den 17/12 kontakter jeg jer, om den vil nå frem før jul. Får svaret, at i mangler svar fra jeres varelager pga. Stor efterspørgsel.
I tilbyder dog pengene tilbage eller 10% på mit køb.
Idag den 18/12 får jeg en mail om, at i er løbet tør for wavewash på lager.
Igen tilbyder i 10% eller pengene tilbage.
Jeg undre mig dog over, at den stadig står som PÅ LAGER ONLINE kl. 16.57..
Det skriver i jo selv, at den ikke er
Klokken 22.14 skriver i på hjemmesiden FÅ PÅ LAGER.
Leveringstid 3-7 hverdage
Men igen hvordan kan der være få på lager, når i skriver i er løbet tør??

Besvarelse fra Nordicadvance
Jeg er virkelig imponeret over WaveWash. Den giver en effektiv og skånsom rengøring, der fjerner pletter uden at skade møblerne. Jeg har brugt den både hjemme og i bilen, og den fjerner effektivt både pletter og lugt, uden at efterlade skjolder.
WaveWash er perfekt til alle typer tekstiler, og med den lange batteritid kan jeg rengøre hurtigt og effektivt, når det er nødvendigt. Det er en enkel, men virkelig effektiv løsning til at holde både hjem og bil pletfrie. Jeg kan varmt anbefale den.
Super fed og nem maskine
Du kan fjerne alle pletter nemt og hurtigt
Hurtig levering og god kundeservice
Fantastisk maskine! Det har virkelig været praktisk at have især når man har små børn og elsker hvide tæpper. Vi har også haft den med på vores lange bilture hvor uheld tit opstår. Jeg anbefaler den til hver en familie eller hvis man nu har husdyr hvor uheld igen kan opstå.
Der var lidt problemer med at sende med det bestilte fragtfirma, men en yderst behagelig mail korrespondance med Mikkel og en kompensation for besværet ang afhentning, men endte med en positiv oplevelse og et lækkert produkt."
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Nordicadvance. Deres service er intet mindre end fantastisk, og jeg blev virkelig imponeret over den hurtige behandling af min ordre. Jeg modtog min pletfjerner hurtigt, og det er virkelig en effektiv løsning, som lever op til alle mine forventninger. Kommunikation med leverandøren har også været fremragende – de svarer hurtigt, er meget hjælpsomme og professionelle i deres tilgang. Jeg blev løbende opdateret om min ordre, og hele købsoplevelsen har været problemfri og effektiv. Jeg kan varmt anbefale Nordicadvance til alle, der leder efter pålidelige produkter, hurtig levering og en enestående kundeservice. En virkelig god oplevelse fra start til slut, og jeg vil uden tvivl handle her igen!
Jeg bestilte en WaveWash fra Nordicadvance og jeg kunne ikke være gladere for handlen. Ordren kom hurtigt og jeg har allerede haft megen glæde af maskinen. Jeg er overrasket over hvor godt WaveWash virker på at fjerne pletter, selv pletter der har været der i lang tid. Jeg kan varmt anbefale WaveWash for alle der har brug for en nem og hurtig måde at rense gulvtæpper, sofaer, bil sæde og måtter. Jeg har haft en dén måneders tid nu og den at allerede reddet mig flere gange.
Nem, enkel og effektiv.
Den kan både rense møbler, tæpper og sæder i bilen. Den er super nemt at anvende og er effektiv.
Nem at gemme i skabet og tage frem, når der er brug for den. Er meget glad for min!