Killerbody Anmeldelser

4,3

Contact met klantenservice Susan ging super fijn. Zelfs in het weekend antwoorden gekregen en zeer fijn geholpen. Fijn zulke service. Love It

Zeer tevreden! Er was wat onduidelijk heid over mijn bestelling waar hij bleef, dit was snel uitgezocht en opgelost. Vanwege de vertraging en niet langer willen laten wachten op het product wat niet... Se mere

Goeie shakes!! Heb de smaken Apple Pie en Banana bread geprobeerd en ze zijn allebei erg lekker, niet te zoet zoals andere shakes. Ik gebruik ze nu iets langer dan een maand, meestal twee keer per dag... Se mere

1. Sportsernæringsbutik

With products that are high in protein, low in sugar and above all taste great (if we say so ourselves), Killerbody bridges the gap between traditional sports nutrition and the everyday consumer. We dare you to try our protein bars or any of our other products to find that a healthier choice can be delicious too.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Prima opgelost probleem

helaas kon ik de levering van mijn abonnement niet zelf wijzigen maar susan heeft mij netjes geholpen en ze heeft het goed opgelost. De verzending gaat ook prima.

7. september 2026

Klantenservice

Via de mail een vraag gesteld over 1 van de producten. Ik kreeg een super snelle reactie, binnen een paar uur, en een heldere uitleg. Alles was direct duidelijk. Dit is topservice!
Dank je wel Susan!

9. september 2026

Ik heb dinsdagmiddag een keto-pakket…

Ik heb dinsdagmiddag een keto-pakket ontvangen, voor 1-4 weken. Bij de bestelling stond inclusief 2 voedingsschema. Per email heb ik het schema (1) gedownload, dit bleek dus geen ketoschema te zijn. Ik heb hierover al 4 mailjes gestuurd en 9 keer gebeld. Gisteren zou ik vóór 12 uur krijgen, vandaag ook weer. Nog niets ontvangen! Ik wilde gisteren al starten. Ik zoek nu op internet naar keto menu’s. Is toch niet de bedoeling? Hoe moeilijk is het om een correcte schema te mailen? Ik heb alles geannuleerd. Dit is de eerste en laatste keer dat ik iets bestel bij Killerbody!

1. september 2026

A very clear website

A very clear website, fast delivery, and good packaging. I also sent an email with a question; it was answered quickly and the issue was resolved. Great experience.

2. september 2026

Killerbody

Ik had een bestelling geplaatst bij killerbody ook met de matcha het potje was alleen leeg .

Dit is snel opgelost door Susan ze heeft mij goed geadviseerd en producten aangeraden .

En binnen twee dagen was mijn ontbrekende product er .

Dank 🙏

21. august 2026

Vorige week zondag heb ik een…

Vorige week zondag heb ik een bestelling bij jullie geplaatst. Bij het bestellen werd als verwachte leverdatum uiterlijk 25 augustus aangegeven. Inmiddels zijn we enkele dagen verder en heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Daarnaast kreeg ik enkele dagen voor de verwachte levering bericht dat een aanvullend besteld artikel niet op voorraad was. Dat kan uiteraard gebeuren. Wat ik echter wel verwacht, is dat ik vervolgens op de hoogte word gehouden van de status van mijn bestelling.
Ik heb inmiddels zelf een e-mail gestuurd, maar daarop ontvang ik geen reactie. Tegelijkertijd ontvang ik wel meerdere commerciële aanbiedingen van jullie. Ik begrijp dat commerciële communicatie belangrijk is, maar wanneer een bestaande bestelling niet wordt geleverd en er geen enkele update of reactie volgt, vind ik dat eerlijk gezegd jammer.
Het geeft mij de indruk dat bestellingen en klantvragen onvoldoende worden gemonitord. Juist wanneer een afgesproken of verwachte leverdatum niet wordt gehaald, vind ik het belangrijk dat een klant daar actief over wordt geïnformeerd.
Ik ontvang daarom graag zo spoedig mogelijk een concrete update over mijn bestelling en wanneer ik deze daadwerkelijk kan verwachten.
Met vriendelijke groet,
Mirella D’Avino

22. august 2026

Zeer tevreden

Vanwege de vertraging en niet langer willen laten wachten op het product wat niet voorradig was, is er een grotere verpakkingen opgestuurd maar geen extra kosten. Super!

26. august 2026

Killer body pakket net ontvangen

Killer body pakket net ontvangen. Ze hadden niet alles op voorraad maar hoe ik het mailcontact hierover had met Susan van klantenservice was helemaal top. Ze dacht mee en heeft een prima oplossing voorgesteld. Wat een service, dank je wel Susan ! En nu beginnen met de shakes. De eerste reep is al op … Jammie het begin is veelbelovend. Dank je wel killerbodyteam.

18. august 2026

Shakes besteld vóór de vakantie

Shakes besteld om de komende vakantiekilo's voor te zijn.
Bepaalde smaken niet leverbaar en dezelfde dag nog een alternatief aangeboden gekregen door Susan.
Plus dat zij óók de door mij vergeten kortingscode achteraf nog verwerkt heeft.
Petje af!!!

18. august 2026

Lekker

Ben niet goed met reviews maar Bars zijn heel lekker en Susan van de klantenservice is de beste!!!

13. juli 2026