888casino Anmeldelser

1,6

888 er bunden af slummen når det kommer til spille sider. Udbetalinger er med vilje forsinket og holdt hen mens undskyldningerne flyver. Jeg vil fraråde enhver at benytte 888 især med alle de konkur... Se mere

Det nu 18 dage siden jeg udbetalte min gevinst og jeg har stadig ikke set noget til den. Du skal ikke falde for at de verificeret din profil, keg har sendt dem alt hvad de bedte om men stadig siger de... Se mere

En flok kriminelle svindlere! Hold jer langt væk fra denne side. Deres svar på den helt urimeligt lave tilbagebetalingsprocent er at man skal prøve et andet spil. Altså indrømmer de at de har s... Se mere

Godt casino, gode maskiner og rigtig flinkt personale. Nej dette er ikke en anmeldelse der er skrevet for at snyde folk. Jeg fik 50 freespins på en maskine, hvorpå jeg optjente omtrent 40 kroner. Gik... Se mere

1. Kasino
  2. Bettingvirksomhed
  3. Spillehus
  4. Spilletjeneste
  5. Online casino eller bookmaker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Spil online casino hos 888casino, roulette, blackjack og spilleautomater, vi har det du søger! Du får 100% op til 2000 kr. ved din første indbetaling.

Du bør vide

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

30 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hold jer langt væk fra deres Casino

Hold jer langt væk fra deres Casino. Det er det største svindel jeg nogensinde har set. De lader dig starte med at tabe og så udligner de dine udbetalingsprocenter ved at lade dig vinde mange små gevinster aldrig nogle store, så hold dig langt væk, det er kunne penge en vej.

30. december 2021

God casino

God casino, hurtig udbetaling og venlig kundeservice. Og ja man kan godt vinde gode penge der!
Jeg har dog aldrig benyttet mig af velkomst bonus, det betaler sig simpelhen ikke.
Mvh. D. Rek

8. september 2021

Kriminelle svindlere!

En flok kriminelle svindlere!

Hold jer langt væk fra denne side. Deres svar på den helt urimeligt lave tilbagebetalingsprocent er at man skal prøve et andet spil. Altså indrømmer de at de har spil der udelukkende tager dine penge.

Har kørt over 700 spins a 2-4,20 kr. per spin før jeg fik et bonusspil der gav mig 10,40 kr.

Fuldstændig utilgiveligt lave vinderchancer og gevinster. Denne bedrageriske side burde lukkes. Føj!

1. maj 2021

Ingen kundeservice/laveste RTP

Ingen kundeservice. Maskinerne udbetaler ikke, selv efter 10 dages forsøg. Genstarter hver time, hakker og mister forbindelse.

Ydermere tilbyder de den laveste RTP af alle online-casinoer.

Seriøst, vælg et andet casino.

13. april 2021

Man kan ikke få udbetalt sine penge!

Man kan ikke få udbetalt sine penge!

Først er der problemer med at ‘bekræfte id’. Ved opkald til kundeservice skyldtes det fejl på server. Det var så over flere dage...

Når jeg så skulle udbetale penge, var der 2000,- på kontoen og det var muligt at udbetale 0,- ?!?!?!

Ved opkald til kundeservice er der igen en fejl på deres systemer. Servicen var elendig og der er stadig ikke udbetalt penge!

Useriøst og nærmest direkte svindel!!!

11. juli 2019

har du først vundet lidt penge derinde …

har du først vundet lidt penge derinde så træk dem ud og ikke spil der igen for når du først ber om at få dine penge udbetalt kan du ikke vinde efter.
Jeg har vundet ret store beløb derinde men igen når først du ber om at får beløbet udbetalt går der 14 dage inden du får pengene og du kan i denne tid fortryde din udbetaling og uanset hvad du gør indtil du kan få dine penge udbetalt vinder du ikke

26. september 2017

hold jer langt væk fra 888 casino.dk

hold jer langt væk fra 888 casino.dk, jeg fik en mail fra 888 casino om at jeg fik 500kr i spins,hvis jeg satte 100kr ind, det gjorde jeg så og fik en mails tilbage at mine 100kr var godkendt og at jeg havede fået min spins for 500kr sat ind på min konto, derefter trække 888 casino 4 gange af 200kr fra min bank konto uden jeg ved det i alt 800kr, et par dage efter lavet de 2 trækninger en på 100 kr og en på 200kr uden jeg ved det, i alt har de stjålet 1100kr fra min bankkonto, jeg har ringet flere gange til deres suport han hedder Jonas, uden held, han siger det samme hver gang, så nu må jeg have min bank til at hjælpe mig, det er et fup firma og de stjæler dine penge

31. marts 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (62 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto