Fantastisk kørerlærer
Fantastisk kørerlærer, dejlig oplevelse med kørsel - mega fedt uden et kamera i fjæset, mens man kører
Skal du have kørekort til personbil og leder du efter en køreskole i Horsens og omegn? Hos 8700 Driving Academy får du kyndig hjælp og vejledning, du bliver sikkert guidet dig igennem teoriundervisningerne og køretimerne. Køreskolen åbnede i 2010, så jeg har mange års god erfaring. Jeg lægger meget vægt på at holdene ikke er så store – ca. 12 elever pr. hold og jeg har 6-7 hold pr år. Det svarer til ca. 70-85 elever til kategori B (alm. Bil) pr. år, der har taget kørekort hos mig. Vælg min køreskole, da jeg som kørerlære, går meget op i at få muligheden for at fordybe mig mere i hver enkelt elev, så jeg bedre og nemmere kan skræddersy køretimerne til mine elever.
Bellisalle 20, 8700, Horsens, Danmark
Mega rart at have den samme, gode, kørelærer hele vejen igennem! Bestod det hele i første hug, takket være det hele!
Det er en seriøst god køreskole med en vildt god og sød lærer. Der er aldrig noget dårlig stemning. Kan virkelig anbefales
Det hele var virkelig godt, både teori og kørelektioner. Meget effektiv proces uden det er for meget. God oplevelse.
Mega god oplevelse. Flink og rar kørerlærer, som bruger sin tid på at lærer dig at kører.
Super flink køre lære, både sjov, men samtidig seriøs om hans arbejde. Han sørger altid for at alle er med og til folk forstår hvad der bliver fortalt :)
Ret sød kørelærer
Teoritimer var ret hyggeligt især med lidt slik og sodavand.
Vil 100% anbefales til dem der skal starte på deres kørekort 😊
Det var en god oplevelse hos 8700 driving academy. Sjov underviser. Lærerigt. Fleksibel med tider!!!
Rigtig god til teorien og god fokus på hver elev
En virkelig god oplevelse og man får virkeligt meget ud af alle teori timerne også i køretimerne. Fantastisk kørelærer og god til at lære fra sig
Hyggelig teori, gratis slik og kakao. Flink kørelære.
Alle bestod praktisk prøve i første hug
Jeg tog kørekort ved Flemming fra start februar til midt april. Jeg havde en alt i alt rigtig god oplevelse og lærte rigtig meget af Flemming.
Han har et ekstremt fleksibelt program ift. at tilpasse sig elevernes skole, arbejde osv. I mit tilfælde som elektriker med nogle lange arbejdsdage ind i mellem kunne vi altid få det til at passe.
Vores hold bestod også 12 ud af 12 prøver, så det taler jo lidt for sig selv.
Kan varmt anbefale at tage kørekort hos Flemming.