Jeg bruger desværre 8000.cpos i…
Jeg bruger desværre 8000.cpos i forbindelse med mit arbejde. Det er et utroligt brugerfjendtligt system, der koster os virkeligt mange arbejdstimer (betalt af Aarhus Kommunes skatteydere).
Jeg kan ikke logge ind på 8000.Cpos. dk
Jeg vil gerne betale for mine børn på kortet, men det står at det sket en fejl
Mvh Hend
Har tidlige givet en dårlig anmeldelse da det er tæt på en ubrugelig app... Efter lang tid i luften er det kun blevet ringere. Sidste skud er at man ikke kan logge på med ét device, da man skal scanne QR-kode via Mit-id.... Ret svært når du står med mobilen i hånden.
I forvejen den mest elendige ikke brugervenlige, ikke-funherende app EVER..... Sygt at de får en aftale med Kommunerne, men de har sikkert underbudt alt og alle da det ikke kan have kostet meget at udvikle en app der knap fungerer......virkelig ikke i orden at man som forældre, skal ligge og rode med sådan noget bras.
OBS Den ene 5 stjernede anmeldelse er fake og partisk. Prøv og påmind forældre/brugere om at evaluere samt give lyd på Trustpilot.... Bye bye
Systemet fungerer godt og jeg håber I kan modstå alle de negative kommentarer.... jeg synes Systemet fungerer godt
Burde være 1 stjerne
Systemet er vildt elendigt, halvdelen af gangene virker det ikke, og man kan ikke bestille, resten af gangene er den pågældende måned med et væk, så man alligevel ikke kan bestille mad til ens børn
Kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal være bundet af et system som er så elendigt og børnehave agtigt udført, man forstår godt ingen vil vedgå sig svar og underskrive med eget navn, må virkeligt være flovt at arbejde et sted, og kræve så mange penge for noget som er så elendigt!
Simpelthen det værste bestillings system der er lavet.
Undgå cpos udviklede platforme hvis muligt. De kan åbenbart ikke udvikle noget der er funktionelt.
Hvordan kan man byde eleverne og forældre det.
Gider ikke engang begynde at liste fejlene. Det er håbløst.
Kan ikke anvende nem ide eller Mit id. Eller skrive at der er en fejl hver gang. Det er så uprofessionelt.
Det er en komplet ufærdig hjemmeside uden app-tilknytning.
Omstændig proces bare at putte ting i kurven. Kan ikke bestille til flege dage af gangen uden der går 30 sek inden det er muligt at vælge en ny dag (for så lige at skulle samme langsome proces igennem IGEN) Mega langsommeligt og uoverskueligt at vælge retter. Ingen billeder eller beskrivelser af hvad man bestiller.
Ikke modtaget bekræftelse på bestilte madrester osv osv... Total sløjt!! De har vundet et kommunalt udbud med et ufærdige produkt....imy
Velkommen tilbage til 00'erne. Virkelig den ringeste hjemmeside jeg har oplevet i mange år. Langsom, ulogisk opbygget, dårlig og manglende funktionalitet, unødvendig brug af NemID og og og - den har det hele!
Jeg ville ønske, man kunne give 0 stjerner.
Super super dårligt system.
Man kan nærmest ikke bestille på mobil, da deres web er helt uoverskuelig. Dvs. gang i den gamle pc-tramper for at bestille mad til ungerne. Det var meningen, det skulle være let!
Hvorfor findes der ikke en app?
Når man har 3 børn, skal man gennemføre 3 betalinger hver gang man bestiller. Vanvid.
Beløb står med Euro-tegn???
Man kan ikke se, hvad man bestiller, men man skal trawle gennem AULA for at finde en menu, man kan sammenholde med Dagens ret.
Ordrer forsvinder pludselig fra indkøbskurven, hvis noget går galt i bare én af betalingerne.
Jeg kunne godt finde mange flere punkter, men jeg orker ikke at bruge mere tid på dette.
logik
- Hvorfor kan jeg se abonnementer, når jeg ikke kan bruge det?
- Hvorfor viser "Mine konto" et euro tegn når man skal betale i kroner, og vi ikke bruger euro i Danmark.
- Hvorfor har jeg en konto hos cpos, når jeg er forælder?
- Hvorfor er hvert andet punkt "bestilling til personale", når jeg er logget ind som forælder - der må være rollestyring til kataloget, så man kan styre den slags visninger.
Overblik
- Man kan ikke skifte til liste visning
- Man kan ikke skifte til uge overblik og bestille en uge ad gangen - man skal skifte til hver dag, og hvert barn og så bestille, og så tilmed betale for hvert enkelt barn ... i tidligere portal havde man bestilt på 2 minutter for 2 børn, og betalte én gang.
Betaling
- Man skal betale for hvert barn, da hvert barn åbenbart skal være en selvstændig ordre.
Responsiv
- Viser ikke med respons hvis man har lagt noget i kurven. (Edit: Det gør den faktisk, men kun når du er scrollet helt op til toppen af bestillingssiden)
Brugervenlighed
- Jeg er helt overrasket over at det kunne lade sig gøre at lave noget der var ringere end den sidste mad-bestillings-portal, men det er da lykkedes over alt forventning. Savner faktisk den gamle portal.