1. Webdesigner
  3. Medie- og marketingbureau
  4. Online-marketingbureau
  5. SEO-service
  6. Websitedesigner

786 Marketing - DIN DIGITALE PARTNER Sammen kan vi indfri dit digitale potentiale. Vi er et digitalt bureau som har specialiseret sig i at udvikle elegante og brugervenlige hjemmesider og hjælpe ambitiøse virksomheder med, at bygge deres brand og skabe målbare resultater med en stærk digital strategi.

4,5

Med 786marketing går man aldrig galt i…

Med 786marketing går man aldrig galt i byen!
Jeg stod og øjeblikkeligt skulle bruge en ny og pæn hjemmeside, fordi den jeg selv havde bygget ligeså godt kunne være bygget af min 9-årige søn (han kunne nok have gjort det bedre). Jeg kommer i dialog med Nazer, og før jeg ved af det, har jeg en hjemmeside, der er så meget pænere og federe, end jeg overhovedet kunne have forestillet mig! Altid tilgængelig, lynhurtig og super professionel!

29. august 2025

Fed hjemmeside og logo!

Havde brug for en ny hjemmeside (officebird.dk), da vores gamle hjemmeside havde brug for nyt liv. Efter at have talt og sparret, fik jeg tilsendt nyt design og de gik igang med at lave den om. Efter små 2 uger fik jeg en ny hjemmeside leveret, som jeg er super tilfreds med! Udover det, så fik jeg også hjælp til at lave en ny logo, der virkelig spiller! Under hele forløbet blev jeg holdt opdateret og de var nemme at komme i kontakt med. Super god service og hurtig levering. Kan helt klart anbefale 786marketing!

22. august 2025

Jeg havde en meget professionel og…

Jeg havde en meget professionel og behagelig oplevelse med virksomheden. Fra starten af var kommunikationen klar og effektiv, hvilket gjorde det nemt at forstå, hvilke ændringer der skulle foretages. Mit bookingsystem blev optimeret, så det nu fungerer 100%, og jeg kan mærke en betydelig forskel i effektiviteten. Derudover er der ikke noget at sætte en finger på, når det kommer til deres service. Teamet var altid venligt og imødekommende, og de var hurtige til at svare på mine spørgsmål. Alt kører som smurt, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at forbedre deres systemer.

14. november 2024

Nazer er en tålmodig og kompetent…

Nazer er en tålmodig og kompetent underviser og kan anbefales til alle Wordpress-opgaver.

26. juli 2024

Hej Britt
Mange tak for din anmeldelse det er meget værdsat og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse! :-)

Veludført hjemmeside

Vi har benyttet 786Marketing til at få lavet vores hjemmeside. Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet, og resultatet af hjemmesiden blev udført tilfredsstillende. Herudover har der været hurtig respons og processen har været nem og problemfrit. 786Marketing får en klar anbefaling fra min og min partners side.

13. maj 2024

Kære M.A.

Tak for anmeldelsen og de rosende ord! :-)

Vi er glade for, at kunne hjælpe og er også stolt af, det færdige resultat, www.mentorwork.dk, den er blevet rigtig fed!

Client Specialist, 786Marketing

shcarwash.dk har brugt 786marketing&…

shcarwash.dk har brugt 786marketing& dinweb.dk
Fantastisk oplevelse og en meget behagelig og tålmodig hjælp fra der fik os guidet igennem og lavet en flot og præsentabel hjemmeside.
Altid klar til at hjælpe både over telefonen og på mail😉😉

4. marts 2024

Kære Hussein

Mange tak for din anmeldelse! :-) Det har været en fornøjelse, at stå for udvikling af jeres side og vi ønsker jer al held og lykke med den videre vækst! :-)

Client Specialist, 786Marketing

786marketing leverede vores hjemmeside…

786marketing leverede vores hjemmeside på Groundley.com og vi er fuldt ud tilfredse. Vi fik en rigtig god service og de implementerede alt hvad vi kastede efter dem. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med 786marketing!

1. marts 2024

Kære Ahmad

Mange tak for din anmeldelse! :-)

Det har været en fornøjelse, at stå for udvikling af jeres side. Rigtig spændende forretning I har og I ønskes al held og lykke med den videre vækst! :-)

Client Specialist, 786Marketing

Jeg har haft fornøjelsen af at…

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Nazer og hans team flere gange i forbindelse med udviklingen af hjemmesider. Nazer er en ekstremt kompetent WordPress-udvikler, der leverer hjemmesider af høj kvalitet. Kommunikationen gennem hele processen var enestående, med løbende rådgivning og opdateringer, der sikrede et fantastisk resultat. Jeg kan varmt anbefale Nazer og hans team til alle, der søger professionel og pålidelig hjemmesideudvikling.

1. januar 2024

Kære Louise
Mange tak for din anmeldelse! :-)

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med os og især Nazer. Denne oplevelse er selvfølgelig gengældt og vi håber på flere muligheder og nyt samarbejde i fremtiden! :-)

Client Specialist, 786Marketing

Jeg har lige fået lavet ny hjemmeside

Jeg har lige fået lavet ny hjemmeside, som jeg er ovenud tilfreds med. Samarbejdet med Nazer Mehrali har været fantastisk i hele forløbet, og jeg har virkelig følt mig i trygge hænder.

9. februar 2024

Besvarelse fra 786marketing

Mange tak for din anmeldelse - Jeg er glad for, at I er tilfreds med hjemmesiden og det har været en fornøjelse hele processen igennem! :-)

Client Specialist, 786Marketing

Jeg har haft fornøjelsen af at…

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med 786Marketing, og jeg kan ikke være mere tilfreds med den hjemmeside, de har skabt for mig. Fra start til slut har hele processen været ekstremt professionel og behagelig. Endnu en gang tusind tak for hjælpen og den gode service

29. oktober 2023

Besvarelse fra 786marketing

Mange tak for din anmeldelse Mortada, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig og din virksomhed.

Vi ønsker jeg al held og lykke med den videre vækst! :-)

Godt samarbejde med Nazer

Jeg har samarbejdet med Nazer fra 786marketing i noget tid nu og er rigtig glad for den support, hjælp og rådgivning vi har fået med vores online markedsføring. Han har rigtig godt styr på FB. Tak for hjælpen😀

15. november 2023

Besvarelse fra 786marketing

Mange tak for din anmeldelse Frederik.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig og din spændende forretning.

Vi ønsker dig al held og lykke med den videre vækst! :-)

Client Specialist, 786Marketing

Nazer fra 786 Marketing har stået for…

Nazer fra 786 Marketing har stået for udviklingen af min hjemmeside. Processen blev sat i gang med stor effektivitet, og resultatet har oversteget mine forventninger. Jeg er utroligt tilfreds med det endelige produkt!

Tak fra holdet bag
Seseo ApS

26. september 2023

Hej Jesper
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og ønsker dig al held og lykke med virksomheden.

786marketing - Support

Jeg er meget tilfreds med den løsning…

Jeg er meget tilfreds med den løsning jeg fik fra 786Marketing. God kommunikation og en god forståelse af hvad jeg som kunde gerne ville have :-) Stor anbefaling herfra.

25. september 2023

Kære Saleh
Mange tak for din feedback. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og at din hjemmeside er udviklet og designet sådan som du har ønsket den. :)

786marketing - Support

786Marketing - Enestående Resultater!"

786Marketing har været uvurderlige for vores virksomhed, Carra Revision. De har ikke kun skabt en imponerende hjemmeside, men deres marketingstrategier har også ført til en betydelig stigning i kundefeedback og henvendelser. Deres professionalisme og ekspertise er bemærkelsesværdig. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dem og kan varmt anbefale 786Marketing til andre virksomheder.

18. september 2023

Kære teamet hos Carra
Mange tak for jeres anmeldelse - samarbejdet er gengældt og vi er rigtige glade for, at I kan lide den nye version af jeres hjemmeside. :)

786marketing - Support

Vis anmeldelser på alle sprog (16 anmeldelser)