1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk ejet spillesite der åbnede i maj 2016 Tilbyder casino og betting.

3,3

Middel

Redigeret indhold

OBS.
Som 777.dk skriver i deres respons, har jeg forvekslet dem med Dansk777.dk.
Navnene minder svært meget om hinanden, må man sige.

Jeg beklager og har slettet den oprindelige anmeldelse og tildelt 777.dk en kompensation i form af fem af de takkede.

17. april 2020

Hvornår kan jeg regne med at udbetale mine penge.

Har vundet en stor sum penge, (stor sum for mig, i såfald). Jeg indbetalte med paysafecard da min konto var i minus, så prøver jeg at udbetale, men det er åbenbart ikke muligt da jeg åbenbart ikke er verificeret (underligt når jeg har logget ind diverse gange med NEMID). Jeg kontakter så supporten, for at høre hvad grundlaget er for det. Her skriver kundeservice at jeg skal sende legimation på mig, og sender så kørekort og sygesikring. Her får jeg at vide af kundeservicen, at mit legimation skal tjekkes af en anden (åbenbart er personen som man skriver med på kundeservicen ikke i stand til at godkende mig legimation og det skal tjekkes af en person højere i hiarkiet (aldrig i mit gambling liv oplevet at personen ved kundeservicen ikke er personen der kan hjælpe, ligesom på leovegas, slottyvegas, mr.green, maricasino, kunne blive ved!!) siden er ikke muligst kontakte pr telefon. Føler det er ret ærgerligt, da jeg har bekendte der er affiliate for jer, og streamer for jer på twitch, hvor jeg fik at vide i var en legit side, men må indrømme jeg kommer til min tvivl. Så nu spørg jeg jer her, får jeg mine penge?! Og kan det virkelig passe i tager en hel dag om at nyt svar hver gang? Det er jo slet ikke konkurrence dygtigt. Håber på et hurtigere svar her, således jeg er fri for at kontakte diverse af jeres affiliate streamere. Finder det meget underligt, specielt når jeg kan læse to beskeder lede i andre anmeldelser at i skriver følgende “Man kan enten verificere sig ved at logge ind med nem ID på en computer inden man ønsker udbetaling eller ved at indsende dokumentation på hvem man er. “ jeg er logget ind med computer +10 gange, har sendt kørekort+sygesikring så jeg burde da være verificeret ifølge jer? Jeg håber på et brugbart svar, samt lidt tempo i processen ved denne besked.

30. oktober 2019

Hej Andreas

Det er korrekt, at vi bad dig om en manuel godkendelse af din konto, da du havde tastet dit postnummer forkert ind, og derfor skulle vores godkendelses afdeling se de forespurgte dokumenter.

Din anmeldelse her er skrevet mens vi har arbejdet på din sag.
Din forespørgsel blev behandlet og din konto godkendt dagen efter du sendte dine dokumenter. Hvis dette er for langsomt for dig, og du vil kontakte streamere og affilliates af denne grund, så kan vi jo ikke gøre noget ved dette.

Vi vil selvfølgelig gerne yde god kundeservice, men en dårlig anmeldelse på Trustpilot kan ikke få os til at fravige de procedurer vi går igennem for at opfylde alle lovkrav.
Vi kan kun beklage, at ventetiden på en dag var for lang for dig.

Ringe casino-site

Endnu et casino-site i mængden af mange, som nærmest opfordrer til ludomani. Man kan vinde bonusser og i hvor er det fedt men når man har fået bonussen, så skal den gennemspilles 35 gange.
Lige nu kører sitet en fødselsdagskampagne, hvor man ved at spille for 100,00 om dagen kan være med i lodtrækningen om flotte 777,00 kr.
Ja flot, de skal nemlig være gennemspillet for 27.195,00 kr. i løbet af 60 dage, hvis man vil beholde evt. gevinster vundet på dem.
27.195,00 kr.!!!
Velkommen til ludomani-linjen. Du taler med Søren.....

Det skal siges, at jeg har været tidligere bruger af denne side, da de udbød sportsvæddemål, men det var der åbenbart ikke nok tabende kunder i, så den del lukkede og nu er der kun casino-delen tilbage.

16. maj 2019

Hej Arne
Tak for din vurdering af vores site, som vi kan se du baserer på din holdning til vores kampagner og vilkår, hvor du specifikt har valgt at nedgøre en af mange kampagner vi kører. Det er helt okay.
Det er jo heldigvis enhver frit om man har lyst at spille, ligesom vores bonusser / kampagner blot er til dem der måtte ønske at gøre brug af dem. Vi laver dem jo for at sætte lidt mere på spil, for dem der nu engang hygger sig med at spille på vores side.

Det er helt korrekt, at der er 35x gennemspilning på vores kampagner. De fleste af dem i hvert fald. Nogle gange er det også lavere.
Det er faktisk ret normalt med 35x gennemspil, hvis du tjekker rundt på de mange andre casinoer i DK. Nogle steder er det faktisk mere højere gennemspilskrav.
Hvis der ikke var et gennemspilskrav på vores bonusser, så kunne vi jo lige så godt bare overføre pengene til spillernes private konto.

Vi håber du finder glæden på et andet spillesite i stedet for vores. Det er helt okay.

Venlig Hilsen 777.dk

Værste Casino der ikke giver dig dine penge

Værste Casino har aldrig oplevet noget så dårligt. Jeg kunne sagtens indbetale, det tog 2 sekunder, men når det kommer til at udbetale så var der åbenbart fejl i systemet. Hvordan kan der være fejl med at udbetale men den kan sagtens uden problemer indbetale?, det var første dag hos 777.dk og den konto skal lukkes med det samme. Det kan ikke passe at jeg skal igennem ild og vand for at få mine EGNE penge ud. De gør det med vilje så man skal blive ved med at spille.
Vælg et andet casino som betfair, bet365, spilnu eller spillehallen.

28. februar 2019

Hej
Tak for din anmeldelse af din oplevelse hos 777.dk.
Det er jo altid svært at forsvare sig mod en der ikke giver sit navn til kende, men vi vil dog gerne give følgende svar.

Jævnfør spillelovgivningen kan ALLE oprette sig uden at verificere hvem de er. Det gøres nemt og enkelt på spillesites via mobilen.
Men INGEN kan udbetale uden at være verificeret.

Der er ingen spillere hos 777 der ikke har fået penge udbetalt de har bedt om.
Men du har ret i, at man nogle gange skal vente på at verificeringen går igennem førend vi kan udbetale.

Det sker også nogle gange, at der kan være problemer med teknikken. Nogle personer kan derfor havne i en situation hvor verifikationen trækker ud, da lovgivningen kræver at vi gør tingene ordentligt.

Hvor i alt det tekniske omkring verifikationen du er havnet er svært for os at vide, når vi ikke ved hvem du er.
Men vi sidder altid klar til at hjælpe vores spillere på support@777.dk – og ventetid eller ej. Alle får deres udbetaling! Ellers havde vi ikke dansk licens, som jo er vores spilleres sikkerhed for, at tingene bliver gjort korrekt.

super godt casino.

super godt casino.. har aldrig vundet så meget som jeg har gjordt på det her casino har fået udbetalt 300000 kr i gevinster de sidste 5 måneder. og deres bonus politik er osse godt har man ikke vundet på de sidste par indbetalinger skriver man bare til dem i live chat også kan man får en kontasnt bonus på mellem 100-500 kr alt efter hvor meget du har indbetalt

23. november 2017

Godt site og en kanon service!

Et rigtig godt site til casino og også fint til odds. De leverer den bedste service jeg endnu har oplevet på et spillesite, og derfor giver jeg dem 5 stjerner.
Jeg vil helt sikkert anbefale dette site til andre!

8. november 2016

Dårlig oplevelse på mobilversion

Mobilversionen er virkelig dårlig - lav en app. Man kan f.eks. ikke se særligt mange af sine afsluttede bets - så skal man over på pc-versionen, som i øvrigt også har problemer med at vise afsluttede bets.

Plusser ved 777 er responstiden på kundehenvendelser samt søgefunktionen, så man lettere kan finde en bestemt kamp.

Når jeg har gennemspillet min bonus, vil jeg ikke længere være at finde på 777.

5. november 2016