In het begin was er goed en regelmatig…
In het begin was er goed en regelmatig contact. Ik kreeg een digitaal seintje dat ik een document moest tekenen. Prima.
Maar de dag voordat ik zou starten kreeg ik een enigszins aanmatigend telefoontje dat ik niet alles had ondertekend. Hoe zou ik dat moeten weten; elke dag op de portal kijken? Het zou doorgegeven zijn aan de backoffice; nooit meer iets op gehoord.
De eerste uitbetaling was niet correct, de reiskosten niet berekend en niet betaald. Dat zou de week erop goed (moeten) komen. Dat kwam niet goed, want de reiskosten zijn maar gedeeltelijk betaald. Na 3 weken wel correct betaald, pff.
Verder gedoe over de PBM, persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij een ander uitzendbureau is dat keurig geregeld door het uitzendbureau zelf. Bij 65plus laten ze dat over aan de uitzendkracht, terwijl het een afspraak is tussen de inlener en het uitzendbureau. Waarom moet ik dat zelf regelen én betalen?
Nadat ik had aangegeven te stoppen, heb ik nooit meer iets gehoord. Dat is ook prima.
Ik kom zelf uit de hoek van procesverbetering. Ik zie mogelijkheden! Maar voor mij geen vervolg bij deze club.