Jag registrerade mig i mitten av…
Jag registrerade mig i mitten av oktober och satte in 145 euro för att spela lite på kvällen efter jobbet. Första veckan gick det bra egentligen, bonusen kom in och jag spelade några sessioner utan större problem. Men när jag försökte ta ut 78 euro som jag hade vunnit, blev allt helt stillastående. De sa att jag behövde verifiera mitt konto med körkortet och en adressbekräftelse. Okej, skickade in båda dokumenten den 18 oktober. Två dagar senare får jag ett svar att körkortet är för oklart i kvaliteten, så jag skickar in det igen, bättre denna gång. Sen säger de att de behöver baksidan också, vilket var märkligt eftersom jag redan skickat fram båda sidorna. Under tiden ligger kontot låst och jag kan inte spela eller göra någonting. Jag mailar supporten ungefär fem gånger mellan den 20 och 25 oktober, och varje svar dröjer två till tre dagar. De säger bara att dokumenten är under behandling och att jag ska vänta. Nu är det slutet på november och jag har fortfarande 78 euro kvar på kontot som jag inte kan ta ut. Det är över en månad sedan jag skickade in verifieringen första gången. Appen fungerar okej när man spelar, men det här med uttag är helt värdelöst när allt bara fastnar i ett svart hål hos deras verifieringsteam.