2 super friske gutter hurtige effektive og mægtigt humør go service og mere end hjælpsomme de får 4☆herfra der er vel lidt brokrøv tilbage selvom jeg ikke gider go .ps.jo fin pris
Ved flytning af et stort møbel fra første sal ned i stuen var vores trappelift i vejen. 3x34 påstod, at de kunne af- og genmontere liften billigere end installatøren og ovenikøbet bære møblet... Se mere
2 super friske gutter hurtige effektive…
Optrækkeri ?
3x34 påstod, at de kunne af- og genmontere liften billigere end installatøren og ovenikøbet bære møblet ned. Det kunne de ikke. Det blev godt 5.000 kr. dyrere, og liften blev ødelagt.
Jeg havde imidlertid fået en skriftlig bekræftelse på, at 3x34 havde en forsikring, der ville dække. Det havde de ikke.
Min klage blev afvist, fordi
a) 3x34 altid tog forbehold (det var ikke tilfældet her)
b) vognmanden ikke havde beføjelse til at udtale sig om forsikringer
c) jeg skulle have sagt, at møblet skulle ned uanset evt skader (det vedrørte udelukkende møblet)
Reparationen kostede yderligere 5.121 kr., som 3x34 nægter at refundere. Sagen ligger hos Forbrugerklagenævnet, og 3x34 deltog ikke i mæglingsmødet, så den går videre.
Fantastisk service
Vogn 777 Adam Kacar kom på slaget for den aftalte tid. Utrolig venlig. Meget large omkring det hele. Betalte 451kr. for at få flyttet alt fra mit kollegie. Kan kun anbefales.
bedste service nogensinde!😍
Kunne jeg give flere stjerner havde jeg bestemt gjort det! Hold op hvor har jeg ikke mødt nogle så behjælpelig som dem! Og så forstående og nemme at snakke med! Fantastisk service!! Kan ikke takke nok gange!😍😍😍
Fuldt ud tilfreds
Hurtig og nem fragt/levering
Hurtig og nem fragt/levering. Ringede og bestilte en flyttemand, som allerede stod klar som aftalt en halv time efter.
God betjening og hurtig levering
Rettidig, hjælpsom og smilende
Rettidig. Hurtig. Flink, hjælpsom og smilende! Hvad mere kunne vi have ønsket os?!? Turen gjaldt afhentning af 100 varer fra IKEA Taastrup til hjemmematriklen i Vanløse. Ankomst 16.10. Slut 17.01.
Super service da jeg var presset
Jeg havde akut brug for to flyttemænd i forhold til en tung sofa der ankom uden ordentlig varsel fra udlandet og dette firma stillede hurtigt op med to gode mænd, som fik sofaen op på første sal. De levede op til deres angivne ankomsttidspunkt og fik klaret opgaven effektivt. Stor ros :-)
Hurtig service til en cyklist der…
Hurtig service til en cyklist der pludselig punktere og ikke selv kan trække cyklen hjem. Firmaet 4x34 kom efter kun 10 minutter og redede dagen for cyklisten. Tak til 4x34! Hilsen HPO.
God kundeservice
God kundeservice, nem bestilling og service og levering helt i top! Kan klart anbefales. :)
De kom super hurtigt
De kom super hurtigt, og det var overraskende billigt , når man selv slæber:)
høflig chauffør, men..
Jeg havde forudbestilt en taxa til kl 8.15, chaufføren var her 8.10 og var sød og rar. MEN jeg synes ikke at det er iorden at han vælger og køre en kæmpe omvej. Turen bliver estimeret til 133 kr da jeg forudbestiller turen, men ender med at koste 200 kr. Jeg kender turen og tænkte i første omgang at han bare skulle udenom de små veje jeg plejer at køre på cykel, men vi endte med en helt rundvisning på Nørrebro, hvilket ikke var det vi ønskede..
Johnny Larsen transport. Regninger uden specifikation.
Regninger uden specifikation, man bliver bedt om at sende et beløb på mobilpay, uden at kunne se hvad man betaler for. Chaufførerne holdt pauser på op til 5 kvarter. Den ene var desideret ubehøvlet, ødelagde mit køkkengulv og smed med kasserne. Jeg har betalt over 12.000kr for min flytning, uden at kunne kontrollere hvad jeg har betalt for. Kun ved jeg at chaufførenes pauser har kostet mig mange penge.
Kom til aftalt tid og var hurtige
Kom til aftalt tid og var hurtige, effektive og venlige.
Professionel og rigtig fin service!
Bestilte en vogn til kl. 16.00 en søndag, og den flinke mand på centralen fortalte, at der var travlhed. Derfor ville han bestille vognen til at komme så nær kl. 16.00 som muligt, dog senest kl. 18.00
15.55 ringede den rigtigt fine chauffør og fortalte at han ville være hos mig c.a. 8-10 min. senere.
Professionel og rigtig fin service!!!
super service
God vejledning ved bestilling af flyttevogn. God info via sms. Kommer til tiden. Super hurtige, hjælpsomme, fleksible og gode. Er MEGET tilfreds.
Har altid en super oplevelse med dette …
Har altid en super oplevelse med dette firma.
Tingene kommer frem og tilbage godt og trygt.
Chaufførerne er altid venlige og gode til at kommunikere med.
Hurtig hjælp og god selvskab :) !
Turen med Anders fra 4x34 var yderst effektiv og behagelig!! Mine ting og jeg selv kom sikkert frem fra A til B :)
Hurtigt, billigt, effektivt.
Jeg havde en idé om, at det var lidt dyrt at bestille en vogn med chauffør, når man skal have noget kørt. Og lidt besværligt.
Det var det ikke. De kunne komme indenfor en time. Sendte sms med bekræftelse og sms med ankomst-tidspunkt. Og det holdt. Prisen var fuldstændig ok. Det er ikke meget anderledes end at bestille en taxa - her får man bare sine ting med sig.
Det vil jeg helt sikkert gøre en anden gang.