3,2

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Find en anden mekaniker…

Find en anden mekaniker…
Fik at vide at jeg skulle have lavet for 15.000kr, ellers ville min bil absolut ikke gå igennem syn. Yderligere sagde de at min bil var defekt og at jeg ikke burde køre i den.
Jeg fik dog min bil synet alligevel, UDEN problemer

1. juli 2022

God service og ingen overraskelser på regningen

Altid god service og venlig betjening. Har brugt værkstedet over 5 år og har aldrig modtaget overraskende regninger på vores 3 biler.

De gode til at forklare hvad der bliver lavet eller skal udskiftes ved service og reparation af køretøjet. Overslags pris inden opgaven udføres.
Meget tilfreds kunde herfra! :-)

11. maj 2022

God mekanikerforretning

God mekanikerforretning, hvor mekanikerne er imødekommende, servicemindede og hurtige.
Jeg fik repareret min Transporter varevogn.

Prisen var meget konkurrencedygtig.

Jeg er meget tilfreds.

Mvh Murat

25. februar 2022

God oplevelse

Vi havde generelt en positiv oplevelse med 4M Auto. Vores opfattelse er, at priserne er rimelige. Vi fik udført service på bilen, og undervejs ringede mekanikeren og fortalte, at vores bremser skulle skiftes og ville høre, om vi var OK med det. Dialogen med mekanikeren var dog lidt svær og han var ikke ret god til at forklare os præcist, hvad der var galt med bilen. Derfor blev vi nervøse for, om prisen blev højere end først aftalt, men blev fortalt her en max pris. Dette holdte stik og vi endte også med at betale et par tusinde mindre end max. Mekanikeren var dog tilgængelig på telefonen hele tiden og svarede på vores spørgsmål med det samme, da vi ringede et par ekstra gange for at forventningsafstemme.

Manden ved skranken, der tog imod vores betaling, var virkelig sød og kundevenlig og fortalte os hvad de havde skiftet og hvorfor.

4M Auto får ikke den sidste stjerne, fordi dialogen med mekanikeren kunne have været bedre. Men ellers alt i alt en god oplevelse.

20. oktober 2021

14 dage om at skifte tandrem.

Afleverede min bil onsdag den 3. februar til tandremsskift og fik den igen den 18. februar...
Allerede på dagen hvor jeg afleverede bilen gik det galt, idet man ikke havde bestilt tandremssæt, på trods af at jeg havde booket tid, en uge i forvejen. Derefter gik det slag i slag, da man åbenbart ikke havde sat sig ind i, at en V6'er ikke helt som en almindelig 4 cylindret motor. Derudover ville man skifte en del, der ikke var defekt, hvilket jeg selv måtte undersøge og via en anden mekaniker, forklare dem ikke skulle gøres. Summa summarum: En uskøn oplevelse hvor flere aftaler og tidsfrister blev brudt, og jeg står tilbage med en tvivl om, hvorvidt jeg kan stole på kvaliteten af det udførte arbejde. Det var første, sidste og eneste gang, jeg har benyttet 4M auto.

18. februar 2021

Gode og pålidelige

Min Volvo 850 ville ikke starte, og jeg fik den bugseret til 4mauto. De fandt hurtigt problemet, der var en defekt brændstofpumpe, og udbedrede det. Derudover fik jeg lavet et stort serviceeftersyn, hvor olie, filtre og tændrør blev skiftet. Altsammen til en meget fornuftig pris og inden for 5 dage. Mekanikeren var meget venlig og holdt mig underrettet undervejs.

Jeg kan derfor anbefale dem.

5. februar 2021

Jeg vil aldrig anvende eller anbefale 4M Auto.

Jeg vil aldrig anvende eller anbefale 4M Auto, de overholder ikke aftaler og er superflabede omkring det.

Jeg havde en aftale med 4M Auto om hjulskift. Aftalen var blevet bekræftet fra værkstedets side.

I aftalen står der, at bilen skulle afleveres kl. 08:00. Jeg var ved værkstedet 07:55, og der var ikke mødt nogen ind. Kl. 08:00 var der stadig mørkt, og der blev ikke svaret, når jeg bankede på. Kl. 08:06 ringede jeg til Autobutler, og fik fat i en virkelig sød og hjælpsom mand, Christoffer, som ville tage kontakt til værkstedet. Kort efter vendte han tilbage, og sagde, at det endelig var lykkedes at få fat i en medarbejder, som var på vej.

Kl. 08:37 var der stadig ikke kommet nogen, og jeg ringede igen til Christoffer, som beklagede meget. Han forsøgte igen at ringe til 4M Auto, og fem minutter senere ringede han tilbage og beklagede endnu engang, men at medarbejderen fra 4M Auto har lovet at ringe til mig. Jeg modtog ikke noget opkald fra 4M Auto.

Kl. 09:01 kom der en bil ind på parkeringspladsen, og værkstedet blev endelig åbnet. På det her tidspunkt har jeg ventet i lige over en time.

Jeg henvendte mig til medarbejderen, som er synligt irriteret. Han spurgte, om det drejede sig om hjulskift, hvilket jeg bekræftede, og jeg spurgte samtidig om, hvorfor han ikke har ringet til mig og givet besked om forsinkelsen, da jeg nu havde ventet i en time, og tidspunktet var fastsat af dem selv. "Det kunne jeg godt, men det gjorde jeg ikke," lød svaret, hvilket jeg finder utroligt flabet. Han mente desuden ikke, at han vidste, at jeg havde ventet, og ej heller havde han mine kontaktoplysninger. Dette kan ikke passe, da Autobutlers medarbejder to gange havde fat i virksomheden.

Hjulene blev skiftet, mens jeg ventede. Ved betalingen gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke mente, det var rimeligt, at jeg skulle betale fuld pris på baggrund af den manglende overholdelse af aftalen fra deres side. Igen fik jeg et flabet og løgnagtigt svar, idet han nu slet ikke var klar over, at jeg havde booket en tid. Til dette svarede jeg, at de selv havde fastsat og bekræftet tiden for flere dage siden. Samtidig mente han ikke, at det gjorde nogen forskel, om jeg vidste, at han var forsinket eller ej. Jeg sagde, at jeg så mig nødsaget til at klage til Autobutler, og til det fik jeg et grin, og "det gør du bare, det får du ikke en skid ud af." Jeg fastholdt, at jeg mener en undskyldning og at en opringning havde været på sin plads. Det blev vi ikke enige om.

Så... Det var første, eneste og sidste gang, jeg anvender dem.

6. januar 2021

Når man som mig ikke ved det store om…

Når man som mig ikke ved det store om biler, er det rart at aflevere den hos 4m.
Regningen er overskuelig, de laver kun det du beder dem om og man føler aldrig at de prøver at snige ekstra ting ind af bagdøren.
De kan være lidt svære at fange på telefonen, men det er jo fordi de har travlt på værkstedet.

De er altid smilende og imødekommende.
Jeg kører i en gammel spand og den bliver kun repareret hos 4m.

8. februar 2020

IKKE ET STED JEG VIL BRUGE IGEN

Jeg aflevere min Transporter til stort service af bremser, udskiftning af en bagrude der er smadret samt montering af fartpilot som aftalt med værkstedet Mandag morgen, og siger at jeg skal bruge den igen Onsdag. Da jeg henter vognen Tirsdag aften er bremserne ordnet, ruden skiftet men uden den sorte film der er på alle andre vinduer i vognen og de har monteret fartpiloten men de har ikke fået den til at virke. Jeg laver en aftale om at komme retur med vognen onsdag ugen efter da de ikke har tid til at fixe problemet med fartpilot og film på bagrude før det. Jeg får også af vide at vognen skal spores da hjulene står skævt. Det er ikke noget der har været et problem tidligere, og på min tur dagen efter kan jeg konstatere at ratet sider skævt hvilket det ikke har gjort før. Jeg prøver at aflevere vognen som aftalt onsdag morgen men der er kun en feje dreng på værkstedet og må vente 30 minuter før værføren ankommer så jeg kan aftale med ham at de ikke skal udførre sporing hvis det koster yderligere da problemmet er opstået da de har haft ratet af. Da jeg henter vognen samme aften er fartpiloten fixet men ikke film på bagruden da værkføren ikke har fået af vide at han skal lave det. Til gengæld er den blevet sporet da de nu har opdaget det nok var dem selv der havde rodet med styrtøjet. Jeg fik så igen et tilbud om at komme tilbage med vognen og få film på men ejeren vil kontakte mig. Jeg ringer selv dagen efter da han aldrig ringer til mig. Der får jeg så af vide at jeg skal betale yderliger for at få film på da det ikke er en del af tilbudet., Jeg har takket nej da de ikke virker skide dygtige til deres arbejde eller til at overholde aftaler med kunderne.

5. december 2019

Uacceptabel kundeservice

Jeg tog i mod et tilbud om service gennem Autobutler. Jeg kunne ikke få fat på 4M for at aftale tid og måtte bede Autobutler om hjælp. Da jeg mødte op, var værkstedet lukket og min bil blev ikke serviceret. Jeg kan ikke anmelde værkstedets faglige kompetencer, men kun deres kundeservice. Hvis de behandler deres biler på samme måde som deres kunder, så kan jeg ikke anbefale 4M Auto.

26. december 2018

Gå langt udenom

Kontaktede dem første gang d. 19 februar hvor vi indgår mundtlig aftale om at de henter min bil og skifter gearkasse og kobling. Prisen Max 10.000 aftales.
Der går 4 mdr. hvor eneste kontakt har været når vi har ringet for at høre hvad der foregik. Gearkasse kunne åbenbart ikke fremskaffes.
Jeg får så et opkald fra mekaniker der siger at bremsen hænger i den ene side og at han kunne se den skulle synes.
Det siger jeg så ja til. Han leder fortsat efter gearkasse. Der går så yderligere 1 måned hvor jeg i mellem tiden har modtaget en bøde for ikke at syne bilen. Hvilket mekaniker ville gøre.
Vi får så endelig et opkald tirsdag d 17 juli om at bilen er færdig. Vi kommer så onsdag formiddag. Bilen er IKKE synet, regningen er IKKE lavet. Jeg står med en 7 årig dreng i 3 timer i 32 graders varme og venter på bilen køres til syn og der udfærdiges en regning.
Da regningen endelig er færdig er den ikke på de aftalte max 10.000 kr.
Men pålydende 22.000 kr!
Reparationer udført som slet ikke var aftalt.
Udskiftning af generator, skift af bremser alle 4 hjul, mm.
Mekanikeren skulle desuden til at tage prisen for 4 nye dæk jeg havde fået monteret andetsteds 14 dage før bilen kom på jeres værksted. Chefen var på ferie og jeg stod med de 10.000 vi havde aftalt. Dem fik mekanikeren. Så fik jeg nøglerne og aftalen var at så skulle vi tage resten med chefen efter ferien.
Vi sætter os ind i bilen og kører 1,5 km da den igen udviser akkurat samme fejl som da den blev indleveret i februar måned.
Jeg ringer til mekaniker. Tager en taxa tilbage og får de 10.000 igen. Han får nøglen og vil hente bilen og lave den. Ringe når han er færdig. Bilen har tilsyneladene stået i dagevis og fået en P-Bøde!
Mekaniker ringer og siger bilen er færdig. Men forlanger stadig 22.000.

Virkelig et upålidelig værksted

16. august 2018

Bondefangeri og ødelagt bil

Jeg skulle have lavet min bil som havde en kabineblæser der var i stykker. Jeg var forbi om fredagen og fik af ejeren oplyst to priser, alt efter hvilken blæser der var i stykker. Det drejede sig om ca. 1100,- eller 2400,-

Vi aftalte at jeg skulle komme med bilen mandag kl. 8. Jeg kom med bilen som aftalt. Jeg aftalte med en medarbejder at han skulle finde ud af hvilken blæser det drejede sig om og kontakte mig telefonisk for at bekræfte en endelig pris. Samtidig med dette aftalte vi at der skulle skiftes en pære i højre forlygte.

Jeg bliver et par timer senere ringet op af samme medarbejder der fortæller mig at han nu har fundet ud af hvad det skal koste, og siger at det vil blive citat: "1.600, max 1.700,- for det hele, jeg har taget en halv times arbejdstid for det" Det lyder fint i mine ører og jeg siger OK til det. Da jeg samme dag, ved lukketid skal hente bilen er den ikke helt færdig endnu så jeg står ca. 20 min. og venter. Ejeren kommer og fortæller at der også er købt en "modstand" til blæseren da den også var defekt i bilen. Dette er jeg ikke blevet oplyst om.

Nu begynder det for alvor at gå ned af bakke for firmaet. Jeg konstaterer at min motorhjelm gaber med ca. 1-2 cm. ved hængslet. Ejeren kommenterer at jeg skal have mig et nyt hængsel?! Jeg kom med en helt plan motorhjelm uden gap af nogen art og så fortæller han mig at den er i stykker og at han kan bestille en ny. Derudover kan jeg se de har stået og presset hård på hjelmen for at få den lukket helt i, så meget at der er kommet en bule svarende til en håndflade der presser ned på hjelmen. Vi diskuterer frem og tilbage og ejeren bliver grov i sin tone. Jeg siger det ikke kan passe at man skal have en bil der er ødelagt efter den er kommet på værkstedet, samt pådraget sig buler.

Vi kommer til afregningen og her præsenterer ejeren mig nu for en samlet regning på 4.400,-?!?! Jeg spørger om det er en joke og fortæller at jeg har fået en mundtlig pris over telefonen i størrelsesordnen 1600-1700 kroner. Ejeren spørger sin medarbejder om det passer, og han bekræfter. Ejeren står dog fast på at de skal have 4.400,- for arbejdet. Vi står og diskuterer længe og jeg finder både tone og opførsel ubehagelig, samtidig med dette står flere kunder i værkstedet og venter på deres bil. Jeg siger at jeg ikke har tænkt mig at betale den pris da jeg sagde OK til en anden, og mener det er bondefangeri. Ejeren siger at de piller delene ud og sætter de gamle i, og så må jeg iøvrigt betale for deres arbejdstid. Det afviser jeg blankt. De bruger 15 min. på at sætte alt tilbage i bilen og kører den udenfor. Herefter hører jeg ikke fra ejeren igen og en medarbejder kommer ud og siger at de ikke kan gøre mere.

Det er simpelthen under al kritik at føre forretning på den måde.

Jeg kom med en bil der ikke havde en fungerende kabineblæser.
8 timer senere kører jeg derfra med en bil der stadig ikke har en fungerende kabineblæser OG som har fået en skæv motorhjelm samt en stor bule i selvsamme.

Hold jer langt væk!

11. september 2017

Fik skiftet bremseklodser og -skiver foran korrekt og til en god pris.

Fik skiftet bremseklodser og -skiver foran, da Aygo'en ikke var gået gennem syn. Tog direkte til omsyn bagefter og fik arbejdet godkendt. Fik en hurtig tid og et godt tilbud gennem Autobutler.dk.

To ting kunne være bedre:
Var på forhånd blevet informeret om, at reparationen ville tage ca. 45 minutter. Jeg blev derfor på værkstedet og ventede. Det tog dog lidt over to timer, hvor det meste af tiden gik med, at de arbejde på en anden bil eller hyggesnakkede. Jeg blev ikke undervejs informeret om, hvor langt de var, selvom jeg sad der og ventede.

Venteområdet er meget trist. To slidte sofaer i et meget beskidt rum. Ingen kaffe eller vand.

21. juni 2017

Amatører og løgnere

Skulle have skiftet bremseskiver og klodser på forhjulene. Samt manchetter der beskytter styretøjet, som sidder lige bag bremserne.

Resultat: Bremsepedalen begynde at vibrere ved langsom kørsel, og hver gang jeg drejede til den ene side, lød det som om bilen var ved at falde fra hinanden - metal mod metal.
Jeg bad dem om at kigge på det. Første gang jeg var der kunne de ikke finde ud af noget som helst, da "Mester" ikke var der - det skal siges at det ikke var udlærte mekanikere men praktikanter der var der.
Anden gang var Mester der, og han fandt ud af at der sad en bolt bag bremseskiven som gik ind på denne når man drejede. Denne bolt var blevet skruet halt ud, og altså ikke ind igen. Og ifølge Mester var det bestemt ikke dem der havde lavet en fejl, men bolten der var løsnet af sig selv (Helt sikkert).
Men fejlen blev rettet, og nu var der så bare den vibrerende pedal tilbage. Mester fortalte at det nok var abs pumpen der var defekt. Sjovt nok lige efter at HANS folk har rodet med lige netop de dele der sidder i det område. Altså: en flok amatører og løgnere man ikke kan stole på.

HOLD JER VÆK HERFRA!!!!

24. juni 2016

ADVARSEL – VI BLEV SNYDT FOR OVER 20000DKK OG MÅTTE SENDE VORES BIL TIL SKROT

ADVARSEL – VI BLEV SNYDT FOR OVER 20000DKK OG MÅTTE SENDE VORES BIL TIL SKROT

Hændelsesforløb

På vej til Århus holder vi ind på en rasteplads; parkerer bilen for at tage en pause. Da vi skal bakke ud af parkeringspladsen, kan bilen ikke bakke. Den kan fortsat godt køre fremad, så vi kører selv bilen hjem til København.

19/9 2013 undersøger vi tilbud fra 3 forskellige værksteder via Autobutler.

Vi vælger tilbuddet fra:
4M Auto – MekoPartner
Nyrnberggade 23
2300 København S

Jeg taler med ”A” og forklarer ham om problemet med, at vores bil ikke kan bakke. Jeg siger, at jeg tror, det kan være koblingen, men at jeg selvfølgelig ikke ved det, da jeg ikke er mekaniker.
”A” siger, at det kan være koblingen eller skifterobotten. Det kan han ikke vide, før han har skiftet koblingen. Han gør det klart, at det ikke er sikkert, at bilen kommer til at køre, efter han har skiftet koblingen, men at vi er nødt til at starte der. Jeg indvilger i, at han skal skifte koblingen.

26/9 2013 accepterer jeg 4M Autos tilbud. I bekræftelse af tilbuddet står der:
“…at der er aftalt tid for udførsel af det ønskede arbejde 2. oktober 2013. Bilen forventes klar til afhentning samme dag.”

Herfra foregår vores kommunikation via telefon, og jeg har derfor ikke de eksakte datoer.

Da koblingen er skiftet, ringer ”A” og siger, at bilen stadig ikke kan bakke. Hvis problemet skal løses, skal vi have en ny skifterobot. (NB: Her er det vigtigt at understrege, at ”A” på intet tidspunkt nævnte, at problemet måske ikke kunne løses med en ny skifterobot)

”A” fortæller, at en ny skifterobot koster ca. 10.000 kr. Jeg siger til Ahmad, at det er mange penge og langt over vores budget. Jeg kan derfor ikke tage stilling til det, før jeg har talt med min kæreste.

Vi taler det igennem, overvejer fordele og ulemper og beslutter at få en ny skifterobot. Rationalet er, at en samlet regning på omkring 20.000 er mange penge at lægge ind i bilen. For samme pris ville vi kunne købe en brugt, nysynet bil. MEN vi har passet godt på vores egen bil og med et helt nyt koblingssæt og ny skifterobot forventer vi, at den kommer til at køre godt. Jeg spørger ”A”, hvor lang tid jeg vil kunne forvente, at en ny skifterobot kan holde, og han siger 5-6 år. Med det rationale forventer vi, at vores bil – alt andet lige – vil kunne køre 5-6 år med den nye skifterobot.

Jeg giver derfor ”A” grønt lys for at bestille en ny skifterobot og sætte den i vores bil.

Nu går der en periode på 3-4 uger, hvor jeg ikke hører noget fra værkstedet.

Jeg beslutter mig for at følge op og ringer til værkstedet. Her kommer jeg i kontakt med en medarbejder, som ikke må/kan/vil udtale sig om vores bil. Han siger, at jeg skal ringe igen senere for at få fat i ”A”. Sådan ringer jeg 4-5 gange med ca. en uges mellemrum, hvor jeg ikke kan komme i kontakt med ”A”, og jeg ved ikke hvad der foregår med vores bil. Efterhånden opgiver jeg at komme i kontakt med værkstedet, og jeg beder min kæreste, om at ringe til dem.

Herefter går der en periode på flere uger, hvor vi ikke hører noget fra værkstedet.

Fredag d. 24/1 2014 ringer jeg igen til værkstedet og får fat i ”A”. Jeg siger til ham, at jeg ringer for at få afsluttet denne sag, og at jeg derfor gerne vil have, at han sender mig en regning med dét, som han selv mener er rimeligt, at vi skal betale. Jeg ønsker ikke at diskutere med ”A” pr. telefon, for jeg har nu opgivet, at vi kan have en dialog med hinanden.

”A” fortæller, hvad regningen skal lyde på, og understreger nu, at han havde advaret mig om, at bilen muligvis ikke ville kunne køre med en ny skifterobot. Jeg retter ham og siger, at han fortalte mig, at den muligvis ikke ville kunne køre med ny kobling, men at han ikke havde fortalt mig tilsvarende omkring skifterobotten. Som svar herpå er han bare stille.

”A” har ikke styr på sine papirer, så han kan ikke lave regningen samme dag (d.24/1) Derfor aftaler vi, at han skal ringe til mig mandag d. 27/1. ”A” ringer ikke d. 27/1. Jeg ringer til værkstedet d. 30/1, får fat i ”A”, aftaler med ham, at han skal sende regningen i min kærestes navn. Torsdag d. 30/1 kl. 16.45 modtager jeg regningen, ikke i min kærestes navn som ønsket og med betalingsfrist samme dag.
……
Sagen endte med at vi gik til FDM, - men de var magtesløse, og kunne ikke hjælpe os.

Vores bil blev holdt som gidsel på et værkstedet i næsten 12 måneder, - og vi har nu betalt for ”reparationen” og sendt bilen til skrot!

HOLD JER VÆK FRA DETTE VÆRKSTED, - VI MISTEDE OVER 20000 KRONER OG VORES BIL.

VI HÅBER IKKE DET SKER FOR ANDRE!!!!

28. oktober 2014

Er dette din virksomhed?