4everaloevera Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Magnifique j’ai vraiment y rapidement le colis et si rapide etre conseiller par Laurent même si je comprend pas bcp le NL il été vite disponible à aider je vous conseille vraiment a tous qui sont-ils... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zo blij met de heat lotion van 4ever, na een hele snelle communicatie via WhatsApp werd deze snel verzonden. Helaas door een foutje van DPD retour gezonden, maar weer een top communicatie gehad en... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een betrouwbare bedrijf! Pakket gelijk de volgende dag ontvangen. Mijn vraag over een ander product gelijk dezelfde dag duidelijk en uitgebreid beantwoord gekregen via de mail. De producten van foreve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I bought several dietary supplements from 4everaloevera: ARGI+, Forever Supergreens. The smell and taste were really good. It was easy to take, no allergic or chemical tastes after receiving it. Moreo... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud

Skrevet af virksomheden

4everaloevera is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in originele Forever Living producten. Wij leveren onze producten vanuit eigen voorraad in Nederland, zodat bestellingen snel en zorgvuldig kunnen worden verwerkt en verzonden. Betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en persoonlijke service staan bij ons centraal. Iedere bestelling wordt met aandacht gecontroleerd en zorgvuldig verpakt voordat deze wordt verzonden. Heb je een vraag over een product, bestelling of levering? Ons team helpt je graag en streeft ernaar om vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Ook na je aankoop kun je op ons rekenen. Wij hanteren een duidelijk en transparant retourbeleid en denken graag met je mee wanneer er iets niet naar verwachting verloopt. Bij 4everaloevera vinden we het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen. Daarom combineren we originele Forever Living producten met snelle verzending, persoonlijke klantenservice en een betrouwbare winkelervaring. Bedankt voor je vertrouwen in 4everaloevera.nl.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect , kwaliteit en goede service

Als vaste klant gebruik ik diverse supplementen en ben ik zeer tevreden. Absoluut een toevoeging. Ook doe ik 2 keer per jaar de clean 9 , die mijn lichaam even reset, ik ben er altijd heel erg blij mee. Dat je nog een paar kilo verliest is mooi meegenomen . Service is ook uitstekend en snelle levering. Voor vragen altijd bereikbaar. . Kortom zeker een aanrader om hier te bestellen.

28. juni 2023

Klantvriendelijk meedenkend

Klantvriendelijk meedenkend
oplossings gericht
zeer goede service

19. juni 2023

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor je 5-sterren review. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent van onze service.
Onze PRIORITEIT is uw TEVREDENHEID!

Prijs-kwaliteit producten

Prijs-kwaliteit producten! Dankzij mijn partner ontdekte ik 4everaloevera. De bodywash, bodymist, shampoo zijn heerlijk! Ik gebruik ze bijna dagelijks. Erg om een aangenaam product gevonden te hebben voor mijn krullende haren.

5. juni 2023

Besvarelse fra 4everaloevera

Hartelijk dank voor je 5-sterren review Nicoline. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent van onze service. Onze PRIORITEIT is uw TEVREDENHEID!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een heerlijke producten!

Wat een heerlijke producten! Ze ruiken heerlijk, zijn zeer goed voor mijn lichaam... echt de prijs waard!

De verkopers zijn heel vriendelijk en goeie communicatie. Altijd kortingen, ook niet onbelangrijk!

8. juni 2023

Besvarelse fra 4everaloevera

Je mooie woorden maakten ons heel enthousiast Maite. We zijn erg blij om te zien dat onze klanten tevreden zijn en weer voor ons kiezen. Wij wensen je veel plezier met je bestellingen en we zien je graag een volgende keer weer aan het dienst te kunnen zijn.

Zeer tevreden..

Voor de 5e x het c9 programma besteld. Ik doe deze 1 keer in het jaar. Helpt mijn lichaam weer te resetten . Dit omdat ik continu diensten draai en mijn lichaam ieder jaar weer even gereset moet worden, dat lukt met C9 perfect.

3. januar 2023

Beste Angela,

Bedankt voor uw leuke reactie. Wij proberen u altijd de beste prijs voor onze producten aan te bieden en wensen u veel suc6 met het c9 change programma. Nogmaals bedankt voor uw aankoop en we hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.

Zo blij met de heat lotion van 4ever

Helaas door een foutje van DPD retour gezonden, maar weer een top communicatie gehad en één dag later heb ik alsnog de tubes ontvangen met nog een extra cadeautje erbij voor het ongemak.
Vooral het vriendelijke contact via WhatsApp vond ik erg fijn. De producten van 4ever zijn sowieso top!!

14. december 2022

Besvarelse fra 4everaloevera

Wat een mooie woorden Erica👌Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten.💯 Wij zijn enorm blij dat onze klanten tevreden zijn over onze service💯We zien je graag een volgende keer weer aan het dienst te kunnen zijn.✅️
Onze prioriteit is uw tevredenheid 😎

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service en heldere communicatie

Mijn bestelling voor de clean 9 pakketten gedaan via WhatsApp, dit was binnen 5 minuten geregeld en dat op een zondagavond. Binnen 36 uur was de bestelling al geleverd met nog een kado erbij. Zeker aan te bevelen!

29. november 2022

Besvarelse fra 4everaloevera

Wat een geweldige review Chantal.🥳Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. 💯We zien je graag een volgende keer weer aan het dienst te kunnen zijn.✅️

Uitstekend service,en niet vergeten

Uitstekend service,en niet vergeten: de goedkopst👍

21. oktober 2022

Besvarelse fra 4everaloevera

Dank voor je 5-sterren review Hajnalka. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag een volgende keer weer aan het dienst te kunnen zijn.

Top service

Super fijn contact gehad en snelle levering. Ik ken de producten al en ben er heel tevreden over. Ik zou zeker nogmaals bij je bestellen!

7. september 2022

Besvarelse fra 4everaloevera

Dank voor je 5-sterren beoordeling Joyce. Wij wensen u veel suc6 met het C9 Detox Programma en wij willen je weer aan het dienst kunnen zijn.

Top geholpen

Top geholpen

Morgen zal ik beginnen met de programma en ik zal er daarna op terug komen wat het voor mij heeft gedaan.in elk geval is mijn bestelling snel en veilig binnen.top service

2. september 2022

Het programma C9 is heel effectief

Het programma C9 is heel effectief. Het is een goede bron van energie en stimuleert de vetverbranding.
Top service en communicatie.

26. august 2022

Besvarelse fra 4everaloevera

Dank voor je 5-sterren beoordeling Meli. Wij wensen je veel plezier met je bestellingen en wij willen je weer aan het dienst kunnen zijn.