Har man en fråga,får man alltid…
Har man en fråga,får man alltid omgående svar.
Det har hjälpt mig mycket då jag är nybörjare på 3 d skrivare
3DShoppen är en svensk återförsäljare av modern tillverkningsteknik med ett brett sortiment inom 3D-printing, 3D-skanning, lasergravyr och digital tillverkning. Vårt mål är att göra avancerad teknik tillgänglig för både hobbyanvändare, utbildning och professionella företag. Hos oss hittar du allt från 3D-skrivare och 3D-skannrar till lasergraverings- och laserskärningsmaskiner samt mindre CNC-lösningar. Sortimentet omfattar även ett stort utbud av material och tillbehör som filament, resin, reservdelar, byggplattor och annan utrustning för en komplett arbetsprocess. Vi samarbetar med välkända varumärken inom branschen och kombinerar ett brett sortiment med teknisk kompetens och personlig service. Vårt team arbetar själva med tekniken och kan därför ge rådgivning baserad på praktisk erfarenhet. Som svenskt företag erbjuder vi trygga betalningsalternativ, snabb leverans och kundsupport på svenska. Vår ambition är att vara en självklar partner för alla som arbetar med 3D-print, 3D-skanning och digital tillverkning.
Har man en fråga,får man alltid omgående svar.
Det har hjälpt mig mycket då jag är nybörjare på 3 d skrivare
3DShoppen har engagerad och erfaren personal som hjälper till med de frågor jag haft. Levereranser är snabba. Rekommenderas varmt.

Besvarelse fra 3DShoppen

Besvarelse fra 3DShoppen