Normaliter schrijf ik geen reviews, maar voor deze goede service maak ik een uitzondering. Top bedrijf. Enorm goede service, waarbij actief wordt meegedacht in oplossingen. Spoedlevering was binnen 1... Se mere
Amazing experience. Great quality 3D prints, extremely fast, and truly the best customer experience!! I had an issue with PostNL that was totally outside of 3D Print Portaal's control. None the less,... Se mere
Heb onderdelen besteld. Somige maten weken af . Maar dit is door een nieuwe zending goed opgelost. En alle producten zijn goed qwa maat aangekomen en zijn geheel kostenloos vervangen. Verder wa... Se mere
Zeer goeie ervaringen. Heb hier al meermaals besteld en ben steeds content over de kwaliteit, snelheid en service van dit bedrijf. Soms bestel ik wat uitzonderlijke onderdelen in verschillende aanta... Se mere
3D Print Portaal, de online 3D-printservice waar u uw ideeën tot leven kunt brengen. Onze focus ligt op het bieden van op maat gemaakte 3D-printoplossingen die zowel van hoge kwaliteit als betaalbaar zijn
Zandpolstraat 1, 7764 AK, Zandpol, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Very kind team, they really wanna help. They threatme very kind and very suport with fews problem with the item.
They are very nice people.
Hoge kwaliteit, snel geprint en verzonden. Geweldige klantenservice, binnen een uur antwoord en probleem werd per direct opgelost. Plus, ik kreeg er nog extra snoep bij! Als ik weer iets geprint moet hebben bestel ik hier sowieso.
Kleine print laten maken, kreeg er een tweede bij. De kwaliteit was goed en het werd snel gemaakt en geleverd. Kan het aanraden.
Enige dat niet echt een probleem is maar waar ik even wat onduidelijkheid door had is dat mijn betaling naar een ander bedrijf is gegaan. Tot mijn opluchting kwam ik er achter dat het rekeningnummer geregistreerd was onder een ander bedrijfsnaam die specifiek tuin producten print o.i.d. Ik neem aan dat het hetzelfde moederbedrijf is.
Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van het product. Het voelde meteen zeer kwalitatief aan. Mooi afgewerkt en snel geleverd ook.
Had een bestand voor een miniatuur model gevonden op internet en heb het laten uitprinten, door 3dprintportaal. Prima service, binnen een paar dagen had ik hem geprint binnen. Ziet er goed uit! Ga hier zeker vaker gebruik van maken zolang ik zelf geen 3D printer heb.
Top geprint. Precies zoals verzocht. Dank je wel! Leuke kleine attentie ook.
Makkelijk gebruik website, Zeer snelle afhandeling, prima kwaliteit 3d print. Indien nodig zal ik 3dprintportaal zeker weer gebruiken.
Geweldig geholpen van materiaalkeuze tot aan ontwerpoverwegingen en nabewerking, op maat voor mijn toepassing.
Degene die ik heb gesproken (de rechterhand van Bert) was enthousiast en begaan met mijn project.
Zo is mijn allereerste 3D print project helemaal volgens plan verlopen.
De levering was ook nog is razendsnel (binnen een week).
De kwaliteit van de producten is uitstekend. En de levertijd razendsnel. Dus 100 punten 👍

Besvarelse fra 3dprintportaal.nl
Very happy matelialising my ideas and prototyping my own products with 3dprintportaal. 1000% recommended and trustworthy
Vriendelijke service en goede kwaliteit van de prints
Snel gereed en ontvangen. Geprinte onderdeel zag er netjes uit.
Heel snel bezorgd. Web interface om te bestellen is heel duidelijk en mooi.
Print is netjes, al is het oppervlak van 1 van de 4 onderdelen wel anders van structuur geworden. Weet niet waar dit precies aan ligt.