Het is allen spijtig dat na anderhalve week de 3 as zwanenhals met 50 %in prijs is gedaald
3D Modelleur VDEIJK is zeker aan te raden voor als je een perfect gedetailleerd 3D geprint product wil hebben. Echt super kwaliteit
Ik had een Pookknop voor camper (Fiat Ducato) nodig en was niet meer te verkrijgen maar bij 3D modelleur VDEIJK dus wel! Nog iets aan gepast (licht schuren) maar past perfect!
3D Geprinte Producten voor categorie 🚛Chassis, ♻️Recyling en ⚠️Specials. Tevens CAD Technisch Tekenaar voor Machinebouw.
Wierumerwei 2, 9143WH, Nes, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Goede omschrijving van het product, verkoper was ook goed te contacten en erg behulpzaam.
Bestel hier zeker nog een keer

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Duidelijke en snelle reacties op vragen. Servicegerichtheid. Kortingscode werkte niet. Direct een nieuwe gekregen. Product was goed verpakt en op het aangegeven tijdstip ontvangen. Weinig onvolkomenheden aan het product. Licht schuren met korrel 240 zoals aanbevolen lijkt voldoende. Zeer tevreden.

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Ervaring uit het verleden gaven reden voor meer

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Snelle en duidelijke communicatie en komt afspraken en beloftes na

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Het Product is zoals omschreven.
Ik ben blij met de snelle levering en de prettige communicatie!

Snelle reactie en service
Duidelijkheid gepast
Alles volgens opgaaf geleverd
Super

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Jullie hebben het keurig ingepakt in bescherm de bolletjes plastic alleen de DPD had het achter vuilnisbak gelegd en niet bij de buren aangebeld wij waren niet thuis dat weekend dus het doosje was zeiknat geworden en dat is jammer maar daar kunnen jullie niks aandoen . Heel hartelijk dank voor de mooie trailers .
Groetjes Henk v/d Sande

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Gewoon keurig netjes ,snel geleverd en mooi gedetailleerd materiaal

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Model op aanvraag laten maken,
Mooi resultaat geworden!!
Erg blij mee bedankt

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Overzichtelijke site, redelijk geprijsd, snelle levering, komt afspraken na.

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Bestelde spullen waren snel binnen en zag er goed uit, in dit geval ging het om een adapter voor een DAF 2600 van Lion Toys. Het eerste model is nog niet klaar, maar het ziet er nu al beter uit.

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
zeer behulpzaam en keurige afwikkeling van de koop

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Men was duidelijk professioneel te werk gegaan en erg meedenkend.
Prachtige modellen en snel verstuurd.

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Super tevreden netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen

Besvarelse fra 3D Modelleur VDEIJK
Goed overleg over wat je precies zoekt, duidelijk over de kosten, prima verzending en de geleverde items voldoen aan de verwachting.