Betaalbaar leuk product via marktplaats…
Betaalbaar leuk product via marktplaats ontvangen.snelle levering en vriendelijke spontane bejegening.prachtige print van Ren Hoëk ontvangen uit de serie ren and stimpy!
Je favoriete viervoeter, monumentaal gebouw, muziek icoon of een eigen ontwerp op maat? Wij beschikken over meerdere professionele 3D printers die leuke ontwerpen kunnen printen. Wij printen met plastic materiaal (PLA of PLA+). Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en daarom goed te verwerken. Wij printen standaard in de kleur wit of zwart, maar andere kleuren zijn uiteraard mogelijk. Naast het printen met PLA materiaal is het nu ook mogelijk om te printen met Resin materiaal. Dit materiaal hard uit wanneer het wordt aangelicht met UV straling. 3Dfiguur is opgericht in 2021. Wij zijn gevestigd in het Zeeuws Vlaamse Hulst. Met een eerste ontwerp van een huisdier zijn wij succesvol de markt op gegaan.
Stanleystraat 55, 4562AT, Hulst, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wachten al vanaf oktober 2025! Zo wordt je op de hoogte gehouden 2 mnd lang, zo hoor je niets meer. Vraag je hoe het ervoor staat, antwoorden ze met we zijn ermee bezig, foto’s voor akkoord ter bevestiging, en inmiddels al maanden niets meer vernomen. Klaar met die lui! Het is niet zomaar een beeldje, maar een beeld met veel emotionele waarde, en voorlopig zit mijn hondje nog steeds in een pot ipv mooie urn!

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Ben heeeel blij met mijn 2 Chihuahua-beeldjes, precies nagemaakt van de foto's! Alsof ik ze weer bij me thuis heb :-)
Hartstikke bedankt!
Vandaag de 3d geprinte urn van onze hond dolce binnen gekregen. Super mooi geworden. Ze vragen echt om meerdere foto's en houden je op de hoogte qua kleur enzo. Ze luisteren echt naar je wensen. De kinderen zeiden wauw mam het is net of ze echt is.
Wij hebben een engelse Bulldog lamp laten maken. Best lang opgewacht, maar dat is het zeker waard!!!
Wat is die ontzettend mooi geworden, precies zoals ze is.
We werden tussendoor goed op de hoogte gehouden, en mochten ook nog aanpassingen aangeven, zodat deze aangepast kon worden.
Wij zijn zeer tevreden ❤️
Gister mijn tweede lamp mogen ontvangen van mijn franse bul. Ze is super mooi geworden en we zijn er heel blij mee . De wachttijd was een beetje lang maar is ook wel te snappen en met dit resultaat was het zeker het wachten waard .nu zijn de twee bullen weer samen en zijn ze nog steeds allebij het lichtje in huis ..

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Ze heeft een buste /urn gemaakt van mijn overleden Mastino,Stella.
Waarheidsgetrouw nav meerdere fotos.
Lange wachttijd,maar is vantevoren gezegd,dus was op de hoogte.
Feestdagen er tussen,dus nog wat extra lang.
Maar absoluut de wachttijd en het geld waard.
Ik had gekozen voor het grootst mogelijk.
Raad haar zeker aan,maar heb geduld,het is het echt waard .

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Wij zijn in juli al 1 jaar aan het wachten en worden ook niet op de hoogte gehouden en dit was belooft.Wel een aanbetaling gedaan.
Een prachtige lamp besteld en ontvangen.
Ben er ontzettend blij mee.

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Wij hebben een Franse bulldog besteld, is echt schitterend geworden.
Ook werden wij goed op de hoogte gehouden. Echt geweldig!

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Tijdens het proces werden wij goed op de hoogte gehouden hoe onze lamp eruit kwam te zien. We konden zelfs nog wat kleine veranderingen aanbrengen. Ik geef met liefde 10 sterren

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Een heel mooi beeldje 3d van mijn overleden hondje chiwawa met naam ik had een staande besteld maar kreeg via de WhatsApp dat ze ook nu een zittende variant hadden die heel mooi is dus heb ik deze gedaan. top voor de goede service

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Beeldjes van Schnauzers en Chihuahua voor in de kerstboom besteld. Dat bestellen ging overigens makkelijk en er werd duidelijk gecommuniceerd dat de levertijd niet direct is.
3DFiguur appte over extra mogelijkheden en daarbij vroeg ik of ze ook een beeldje van een Keeshond konden leveren. Dat kon en na sturen van foto's van onze inmiddels overleden Keeshond heeft ze de tekening erop geschilderd waardoor het sprekend onze Keeshond werd
Heel prettig contact en meedenken. Beeldjes zijn prachtig geworden. Top!

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Bestelling duurde langer dan verwacht en ter compensatie werden er gratis oogjes en neusje op het beeldje gemaakt.
Hierdoor lijkt het sprekend ons hondje Snowie.
Super mooi aandenken!

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Sneller geleverd dan werd aangeven.
Super mooi product! Leuk om te geven maar ook om te hebben.

Besvarelse fra 3DFiguur Printservice
Bij 3Dfiguur een bestelling gedaan omdat ik vind dat ze mooie producten maken. Bleek dat het zo druk was dat mijn levertijd tussen de 3 en 5 weken zou liggen. Contact met ze gehad omdat mijn bestelling een herinneringen kado betrof voor een vriendin waarvan haar hond was overleden, werd mijn bestelling gelijk naar voren gehaald. Ontzettend fijn vond ik dit. Product, een 3D Ierse Setter was prachtig!