360 Duurzaam B.V. Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Twee jaar geleden zonnepanelen en airco’s laten installeren waar we heel tevreden over zijn. Vorig jaar hebben we een slimme batterij laten plaatsen met een off-grid systeem wat ervoor zorgt dat je bi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goed geholpen door deze partij. Heb een batterij en zonnepanelen laten plaatsen, en we zijn erg uitgebreid door mijn wensen en eisen heen gelopen. Uiteindelijk is de uitvoering wat later uitgevoe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben door 360 Duurzaam zonnepanelen, een laadpaal, een thuisbatterij, een warmtepomp en airco’s laten plaatsen. Alles is top geregeld, van het eerste contact tot de installatie. Het team werkte... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I reached out to 360 Duurzaam for a car charging station (laadpaal) and I am really happy with how it all went. Everything was quick, the staff are friendly people, the service was super good and... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Solenergientreprenør
  2. Airconditionservice
  3. Engrossalg af batterier
  4. Elinstallatør
  5. Varmeentreprenør
  6. Leverandør af solvarmeanlæg til vandopvarmning

Skrevet af virksomheden

De energie van de toekomst begint bij ons! Wij adviseren en installeren duurzame energie producten zoals zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, warmtepompen en aircos dit alles met slimme aansturing en voorzien ook nog eens in bijpassende energie contracten. Wij zijn al jarenlang actief in de markt en werken met passie aan alles wat met energie te maken heeft. Wij willen onze bijdrage leveren aan de energie van morgen. Meer weten? Dan komen wij dit graag bij u op locatie vertellen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een prettige ervaring, zo kan het ook!!

Wij hebben 2 Airco's laten plaatsen door Davey, wat een vakman is hij!!! En dat in al die warmte, de buitenunit heeft hij op ons dak geplaatst, bij de zonnepanelen en het was denk ik wel boven de 30 graden...... Maar hij heeft het heel kundig gedaan en daarna ook nog een hele goede uitleg, hoe alles werkt!! Ook de zakelijke kant met Dennis ging perfect, als wij nog iets nodig hebben, zoals bv een laadpaal, dan gaan we weer naar 360 Duurzaam!!

13. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Persoonlijk en objectieve informatie en ondersteuning

Persoonlijk en objectieve voorinformatie en uitleg gekregen. Onbekendheid met het fenomeen Autolaadpalen heeft Dennis ons uitgebreid geïnformeerd over de wereld van zonnepanelen en autolaadpalen.
De installatie is goed en deskundig uitgevoerd met wederom optimale uitleg.
Ik beveel het bedrijf 360Duurzaam ten zeerste aan. Dikke 10 verdiend!

1. august 2025

Airco’s

Afgelopen week airco’s laten plaatsen door 360 Duurzaam. Mega goed geholpen door Dennis en Davey. Na plaatsing nog uitleg gekregen van Davey voor het gebruik/handigheidjes etc. Mocht ik in de toekomst voor panelen/thuisbatterij gaan zou ik dit zeker weer laten doen door ze. Aanrader!

26. juni 2025

Top service!

Na een aantal jaar geleden via 360Duurzaam al naar volle tevredenheid zonnepanelen laten installeren, heb ik nu een airco door ze laten installeren. Kwamen binnen 2 weken al langs voor montage. Verder vakwerk geleverd door Davey, inclusief een top uitleg. 100% aanrader!

23. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Deskundig advies, snelle professionele oplevering en flexibel in de nazorg tegen scherpe prijs

360 Duurzaam heeft professioneel advies gegeven en goed meegedacht waardoor uiteindelijk de gewenste Thuisbatterij systeem met nood bedrijf geleverd kon worden tegen een scherpe prijs. De Planning was flexibel. Installatie verliep initieel goed maar liep wat vertraging op door een installatie probleem welke werd verholpen. De nazorg verliep goed zodat het gewenste systeem met DC koppeling en sturing van de zonnepanelen ook in eiland mode operationeel wordt gemaakt. Netheid werkplek is nog wel punt van aandacht anders was de score 5 sterren geweest. Al met al een prettige leverancier die ik kan aanraden.

4. april 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Voorbereiding is key

Door fouten in de logistieke voorbereiding is de installatie op drie verschillende werkdagen uitgevoerd in plaats van op een. Verder aardige, deskundige en behulpzame medewerkers.

25. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben door 360 duurzaam een…

Wij hebben door 360 duurzaam een hybride warmtepomp laten installeren (daikin/intergas), Zeer fijne communicatie met het bedrijf, Voorafgaand aan de installatie zijn de monteurs langsgekomen om alles goed in kaart te brengen. De montage verliep uiterst netjes. Nadat de hybride wamtepomp was geïnstalleerd hebben de monteurs alles netjes ingeregeld naar onze wens. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

21. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toegewijde en professionele airco instellateurs

360 Duurzaam heeft bij ons in 2024 zonnepanelen geplaatst. Dat was een prettige ervaring. Het team ClimaTech van 360 Duurzaam heeft in januari van 2025 twee Daikin airco's geïnstalleerd. Ton en Davey zijn toegewijde vakmannen die snel, zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaan bij het plaatsen van de units. Ze denken bovendien mee met de wensen die ik als klant heb. Het plaatsen van speciale dakdoorvoermodules van Klöber? Wordt netjes aangebracht! Even terugkomen voor het bevestigen van Soleco trillingsdempers onder de buitenunits? Dat regelen ze! Al met al, een warme aanbeveling voor deze professionals!

17. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag zonnepanelen laten plaatsen…

Vandaag zonnepanelen laten plaatsen door 360duurzaam.

Vriendelijke monteurs en vakwerk omvormer netjes opgehangen en panelen op het dak liggen keurig recht zonder hoogteverschillen.

Bedankt voor de goeie service !

9. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

fijn proces. De zonnepanelen zijn geplaatst door 2…

De zonnepanelen zijn geplaatst door 2 vriendelijke, nette, Nederlands sprekend jongemannen. Beiden in loondienst bij 360 duurzaam.
Ze gaan netjes en nauwkeurig te werk. De installatie is geplaatst conform afspraak bij de schouw en bij het offreren.
Met Francois was het ook prettig zakendoen. Eerlijk, niet opdringerig maar toch ook wel commercieel.
Enige minpuntje was dat de afspraak bij de schouw, enkele dagen voorafgaand aan de installatie, 1,5 uur later was dan afgesproken. Dit was in eerste instantie niet goed gecommuniceerd vanuit 360 duurzaam en heb ik lang voor niets zitten wachten.
Alles is na installatie goed en netjes vastgelegd in een opleverdocument inclusief foto's etc.

23. december 2024

Thuisbatterij Installatie

Prettig en open gesprek met de adviseur, Deze had het gesprek goed voorbereid, Aflevering en plaatsing door vriendelijke monteurs met kennis van zaken. Alles netjes geplaatst en afgewerkt.

22. december 2024