Good price, fast and friendly delivery on the day we expected it to be. Happy customer
Le colis est arrivé assez vite et j'ai reçu exactamente ce que j'ai commandé et à très bon prix Vous me direz que c'est normal de recevoir ce que l'on commande! Ne faite pas l'experience de commande... Se mere
Chauffeur kon t adres niet vinden, contact op genomen met de winkel, daarna door goede communicatie t probleem opgelost. Goede kwaliteit voor een goede prijs
Je ne recommande pas du tout. Retard de livraison Articles livrées ne correspondent pas à la commande Vendeur désagréable et refuse de reprendre les articles.
augustijnenstraat 17, 3500, Hasselt, Belgien
- info@2smart.be
- 2smart.be
very good
R.A.S
RAS
Plusieurs commandes et rien à signaler, prix compétitifs, livraisons respectés, articles conformes, etc.
Au top
Pas du tout professionnel
Je ne recommande pas du tout.
Retard de livraison
Articles livrées ne correspondent pas à la commande
Vendeur désagréable et refuse de reprendre les articles.
Het bedrijf blijkt er niet meer te…
Het bedrijf blijkt er niet meer te bestaan...
Le colis est arrivé assez vite et j'ai…
Vous me direz que c'est normal de recevoir ce que l'on commande! Ne faite pas l'experience de commander du matos électrique chez leurs concurrents, qui sont aussi bon marché, cette expérience je l'ai déjà faite pour vous , j'ai du tout remballer et me faire rembourser
Correcte prijs en snelle levering
Al verscheidene malen hier besteld
Al verscheidene malen hier besteld. Goede service en correcte leveringen. Klantendienst goed bereikbaar voor vragen of problemen. Zal hier zeker terugkomen
Voor al uw installatiemateriaal
Snelle levering, goede communicatie en scherpe prijzen. Meer moet dat niet zijn!
goede kwaliteit prijs verhouding.
Zeer snel en interessante prijzen
Zeer snel en interessante prijzen. Omstreeks 14:00u een bestelling geplaatst en een kwartier later al de bevestiging dat het de volgende dag geleverd zou worden. De dag nadien inderdaad alles netjes in de carport gevonden, net zoals ik gevraagd had.
Top service!
Ik ben bezig met het sanitair en de elektriciteit van mijn nieuwbouw woning en heb al enkele producten besteld bij 2smart. Elke bestelling werd zeer snel geleverd aan een zeer goede prijs! Ik ga zeker nog meerdere producten bestellen!
Zeer content!
Volledige electriciteit besteld van een verbouwing.
Zeer goede service!
Correcte prijs!
Leveringen binnen 3 werkdagen.
Zeer content van 2smart!
Prima service
Levering kwam in twee delen. Via een mailtje kwam ik te weten wanneer het tweede deel werd geleverd. Prima service dus !
prima site zeker een aanrader.
Snelle levering ,goede service ,had materiaal nodig wat er niet opstond even een telefoontje ,zo geholpen en besteld .
livraison dans les temps, tout ok
rien à dire, pas de soucis à la livraison
perfecte en snelle service
Goedkoop en snel geleverd.
Beste prijs voor geisoleerde alpex en snelle levering. top!