Kon er wel van alles vinden. De website was niet echt functioneel, de interface is irritant. De verpakking kan ook stukken beter, je bent een bedrijf geen marktplaats verkoper. Zorg er voor dat je all... Se mere

Heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en personeel. Hebben/ nemen alle tijd voor je, in mijn geval als leek zijnde wat betreft kaarten een leuke kijk gekregen in de wereld van 2 HG. Voor mijn... Se mere

Vandaag in de winkel geweest en ons zoontje heeft zijn bulk kaarten kunnen verkopen en we hebben onze andere sets kunnen aanvullen met losse kaarten. Vriendelijke en gastvrije mensen en de kers op d... Se mere

Lieve mensen die de moeite nemen zodat je met mooie kaarten de deur uit loopt! Ze hebben al jaren maandelijks een pokemon beurs in Spijkenisse die gratis is voor publiek waar veel Pokemon liefhe... Se mere

1. Butik med brugte spil
  2. Butik med samlerobjekter
  3. Legetøjsbutik
  4. Butik med samlekort

2HG.NL is een Nederlandse online winkel, gevestigd in Spijkenisse onder de rook van Rotterdam Wij bieden zowel nieuwe als 2e hands games en consoles aan voor een nette prijs

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

top service

kei goed had een probleem maar is goed opgelost heb alles gekregen wat ik had besteld top service ga hier vaker bestellen

28. marts 2024

Besvarelse fra 2HG

Top dat lezen we graag, als er iets is laat het ons weten dan kijken we naar een oplossing.

Altijd duidelijke communicatie

Altijd duidelijke communicatie , spullen waren goed ingepakt waardoor de externe schade aan de doos door vervoerder geen effect had

27. marts 2024

Besvarelse fra 2HG

jup, we proberen altijd iets beter te verpakken . met de post weet je het nooit

Kapot kaart zonder te zeggen

Heb een kaart gekocht ben nieuw met pokémon een Charizard ex 60 euro en was helemaal beschadigd echt heel slecht

1. april 2024

Besvarelse fra 2HG

Beetje jammer dit. je bent op Pokemondag spijkenisse geweest en heb daar een kaart in goede staat gekocht. 2 weken later kom je boos de winkel in en probeert een zwaar beschadigde kaart aan ons te ruilen. ik ben vaak totaal niet moeilijk, maar zo hebben wij die kaart niet aan je verkocht en 2 andere collega's weten 100% zeker dat de kaart Near Mint was en niet Played. Wees gewoon eerlijk, kom je een stuk verder mee.

Great Store

Been there a couple of times friendly owners and a good selection of cards and games would highly recommend to give them a visit.

31. marts 2024

Besvarelse fra 2HG

Thank you. see you soon .

Slechte staat

De staat van de kaart werd niet aangegeven. Deze was in vrij slechte staat, ben er vrij ongelukkig mee

1. marts 2024

Besvarelse fra 2HG

Oei oei , staat van de kaarten staat bij het product Datasheet altijd erbij (staat iets lager ) . zo niet bericht ons even

Pokémon kaarten

Online Pokémon kaarten besteld en de volgende dag in de winkel opgehaald. Vriendelijke personeel, na het ophalen nog strategieën uitgewisseld.

28. februar 2024

Besvarelse fra 2HG

thank you. tot snel weer